Screenshot-2024-07-05-at-10.36.41-AM-810x500.png

Zamestnanci katolíckej školskej rady v Toronte sa zúčastnili na grotesknom sprievode hrdosti v meste

0
Kultúra smrti
  • Členovia TCDSB sa zúčastnili na LGBT Pride Parade.
  • Podujatie oslavovalo hriech, čo je v rozpore s katolíckou vierou.
  • Organizácia CLC vyzvala TCDSB, aby zakázala účasť na podujatí.
  • TCDSB propaguje LGBT agendu a odporuje katolíckej doktríne.

Poznámka redakcie: Niektoré odkazy v tomto článku vedú na videá a fotografie znepokojivého sexuálneho charakteru. Odporúčame obozretnosť. 

Členovia torontskej katolíckej oblastnej školskej rady (TCDSB) sa počas uplynulého víkendu zúčastnili na mestskom’sprievode LGBT“Pride”, ktorý údajne oslavoval hriech priamo odsúdený Cirkvou.

Podľa X príspevku odborového zväzu Toronto Elementary Catholic Teachers (TECT) sa 30. júna najmenej jeden správca TCDSB a ďalší zamestnanci zúčastnili na mestskom’LGBT“Pride Parade,” podujatí, na ktorom boli úplne nahí muži v tesnej blízkosti detí.

   

Medzi zamestnancami TCDSB, ktorí sa zúčastnili na pochode, boli aj člen správnej rady Kevin Morrison a superintendent pre vzdelávanie, vzdelávanie pôvodných obyvateľov, rovnosť a vzťahy s komunitou Roy Fernandes. 

Ako informoval portál LifeSiteNews, v sprievode sa objavili úplne nahí dospelí muži prechádzajúci sa po ulici a zastavili sa pri plote, kde boli prítomné deti.  

Podľa toho muž v tangách, koženom korzete a podpätkoch na platforme, ktorý viedol plaváky pristúpil k skupinke malých detí ktoré sledovali dianie zo strany. 

Rozhodnutie TCDSB’ísť v sprievode prišlo po tom, čo pro-life a pro-family organizácia Campaign Life Coalition (CLC) vyzvala nominálne katolícku inštitúciu, aby zakázala zamestnancom účasť na zvrátenom podujatí.  

“Toto je škandál biblických rozmerov,” povedal pre LifeSiteNews Jack Fonseca z CLC’s.  

“Ťažko uveriť, že náboženská inštitúcia – TCDSB – ktorá bola vytvorená na to, aby ďalším generáciám vštepovala vieru vo všetky učenia katolíckej viery, teraz namiesto Ježiša Krista obhajuje sodomiu,” vyhlásil.   

“Doslova pochodujú ulicami, aby oslavovali sodomiu a transvestitizmus, dva ťažké hriechy, ktoré odsudzuje Sväté písmo a katolícka náuka!” Fonseca pokračoval. 

V poslednom čase sa TCDSB stala neslávne známou svojou propagáciou LGBT agendy, pričom sa vydáva za katolícku inštitúciu.   

V apríli TCDSB hlasovala protinávrhu, ktorý sa usiloval o to, aby v mesiaci máj na všetkých budovách okresu viali pro-life vlajky. Tá istá rada v roku 2021 hlasovala za vyvesenie vlajky homosexuálnej “hrdosti” na vrchole svojich škôl.    

Podobne v novembri minulého roka TCDSB pozval pro-LGBT pátra Jamesa Martina, SJ, aby sa prihovoril zamestnancom a pedagógom na tému prijatia tzv. študentov “2SLGBTQ+.” 

Nominálne katolícke združenie’svojimi vyhláseniami zdanlivo odporuje katolíckej doktríne. Katechizmus Katolíckej cirkvi jasne uvádza, že Boh stvoril človeka “muža a ženu” a že “[e]dno, muž a žena, by mal uznať a prijať svoju sexuálnu identitu.” 

“Fyzická, morálna a duchovná odlišnosť a komplementárnosť sú zamerané na dobrá manželstva a rozkvet rodinného života. harmónia manželského páru a spoločnosti čiastočne závisí od spôsobu, akým sa žije komplementárnosť, potreby a vzájomná podpora medzi pohlaviami,” pokračuje katechizmus.   

Katechizmus ďalej vyhlasuje, že “homosexuálne akty sú vnútorne neusporiadané” a “za žiadnych okolností ich nemožno schvaľovať.”  

LifeSiteNews oslovil arcidiecézu Toronto s otázkou, či vie o tom, že sa členovia TCDSB zúčastnili na pochode a či arcidiecéza vydá vyhlásenie odsudzujúce katolícke skupiny, ktoré sa na pochode zúčastnili. Arcidiecéza do času uverejnenia neodpovedala.   

Fonseca vyzval arcibiskupa Francisa Lea, aby neodsúdil TCDSB za to, že propaguje a oslavuje hriech, pričom nesie meno “katolícka.” 

“Jeho Excelencia musí začať otvárať ústa,” vyhlásil Fonseca. “Ako biskup zodpovedný za všetky katolícke školy v torontskej diecéze má podľa kánonu 804.1 a 804.2 povinnosť zabezpečiť, aby školy TCDSB boli verne katolícke.”  

“V skutočnosti sa domnievam, že arcibiskup Leo má teraz naliehavú povinnosť podľa kán. 803.3 zbaviť TCDSB názvu ‘katolícka’ a zakázať jej používať tento názov na všetkých svojich školách, úradoch, v ústnej alebo písomnej komunikácii,” pokračoval.  

Aby ste mohli s úctou vyjadriť svoj názor na účasť TCDSB’na “Pride” sprievode, kontaktujte, prosím, túto adresu: 

Povereníctvo TCDŠ    

Joseph Martino
Oddelenie 1: Etobicoke
Tel: 416-512-3401
[email protected]   

Markus de Domenico (podpredseda)
Oddelenie 2: Etobicoke
Tel: 416-512-3402
[email protected]   

Ida Li Preti
Oddelenie 3: North York
Tel: 416-512-3403
[email protected]   

Teresa Lubinski
Oddelenie 4: Parkdale-High Park, Etobicoke-Lakeshore
Tel: 416-512-3404
E-mail: Bbrbdová, PhD: [email protected]   

Maria Rizzo
Oddelenie 5: North York
Tel: 416-512-3405
[email protected]   

Frank D’Amico, CD
Oddelenie 6: York
Tel: 416-512-3406
[email protected]   

Michael Del Grande
Oddelenie 7: Scarborough-Agincourt
Tel: 416-512-3407
E-mail:
Bibliothek, PhD: [email protected]   

Garry Tanuan
Oddelenie 8: Scarborough
Tel: 416-512-3408
[email protected]   

Kevin Morrison
Oddelenie 9: Toronto
Telefón: Telefón: Tel: 416-512-3409
[email protected]   

Daniel Di Giorgio
Oddelenie 10: Toronto
Tel: 416-512-3410
[email protected]   

Angela Kennedy
Oddelenie 11: East York, Toronto
Tel: 416-512-3411
E-mail: Bibliotex.skBibliotex: [email protected]   

Nancy Crawford (predsedníčka)
Oddelenie 12: Scarborough
Tel: 416-512-3412
Typ telefónu: 416-512-3412
[email protected]   

Arcibiskup František Leo    

Telefón: (416) 934-0606    

Email:[email protected]