Untitled-11-810x500.png

Veriaci katolíci v modlitbách protestujú proti svätokrádežnej "Pride omši" v kostole v New Jersey

73
Kultúra smrti
  • Vlci ničia vieru zvnútra, rúhajú Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu.
  • Súčasťou svätokrádeže boli dúhovo sfarbené kvety na hlavnom oltári kostola.
  • Verní katolíci protestovali proti "Pride Mass" a vyjadrili svoje nesúhlasné stanovisko.
  • Kniha "Pretrhnutá hrádza" vysvetľuje infiltrovanie homosexuálneho hnutia do Katolíckej cirkvi.

Vlci ničia vieru zvnútra. Už siedmy rok sa 23. júna 2024 v kostole Panny Márie Milosrdnej v Hobokene v New Jersey konala svätokrádežná omša “Pride”, ktorá zranila Najsvätejšie srdce Ježišovo v arcidiecéze Newark.

Čítajte: Vatikán hovorí, že arcibiskup Viganò ‘vinný’ zo schizmy a exkomunikovaný

Nič nebolo zatajené. Zo stĺpov vo vnútri kostola viseli dúhové stuhy. Hlavný oltár svätyne bol ďalej znesvätený kvetmi naaranžovanými podľa farieb dúhy, ktorá je symbolom neprirodzeného hriechu. Okrem toho bol v&nbspstrednej uličke kostola viditeľný uvítací nápis v&nbspdúhových farbách a&nbspdigitálny billboard smerujúci na&nbspverejnú ulicu oznamoval, že sa koná omša hrdosti.”

Vlci v kostole vystupujúci ako pastori
Pride Mass: Súčasťou svätokrádeže boli dúhovo sfarbené kvety na hlavnom oltári kostola Panny Márie Milosrdnej.

Vlci v kostole sa vydávali za farárov

Ve farskom bulletine z tohto týždňa sa objavilo posolstvo od pro-homosexuálneho farára, otca Alexa Santoru. Jeho odkaz, ilustrovaný dúhovou vlajkou, spomínal farskú skupinu s názvom “Gay Grace.” Sťažoval sa aj na veriacich katolíkov: “Dostávame stovky e-mailov z celej krajiny, telefonátov na faru a pohľadníc, ktoré nás vyzývajú, aby sme zrušili omšu [Pride].”

Viac ako 56 900 ľudí sa pripojilo k TFP petícia za zastavenie “Pride omše.” Petícia žiada arcidiecézu Newark, aby odvrátila rúhanie. “Najvznešenejšou modlitbou Cirkvi je svätá omša,”uvádza sa v petícii. “Preto sa svätá omša a hriechy dúhovej pýchy navzájom vylučujú. Nie je možná žiadna harmónia, žiadne spolužitie a žiadne začlenenie.”

Očití svedkovia uviedli, že na svätokrádežnej omši boli prítomné malé deti, čo kňaz spomenul počas svojej kázne. Tento ďalší škandál pripomenul prísne slová nášho Pána’na adresu tých, ktorí ubližujú nevinnosti detí: mlynské kamene.

Vo svätyni, vedľa kňaza, sedela šedovlasá žena v čiernom tričku s potlačou homosexuálneho sloganu: “láska je láska,” rafinovaná fráza vytvorená na ospravedlnenie žiadostivosti.

Protestujúca “Pride Mass” s ružencom pokánia
Verní katolíci sa zhromaždili pred kostolom, aby obetovali pokánie k Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu.

Protest proti ‘Pride Mass’ s ružencom pokánia

Takáto svätokrádež si vyžadovala pokánie. Na túto výzvu odpovedali veriaci katolíci zo Študentskej akcie TFP, ktorí sa proti rúhavému podujatiu postavili pokojným protestom pred kostolom. Ponúkli svoj láskyplný akt zadosťučinenia Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu a pomodlili sa Rozárium ku cti Nepoškvrneného Srdca Panny Márie.

Dvaja dudáci TFP hrali počas reparatívneho zhromaždenia mariánske piesne.

PREČÍTAJTE SI: Biskup Strickland vyzýva na okamžité odstránenie všetkých Rupnikových umeleckých diel po tom, čo lurdský’biskup mešká

Na rozhovor sa zastavil jeden obyvateľ. “Pred mnohými rokmi,”povedal, “bol som v tomto kostole ministrantom. Ale keď som videl všetky tie dúhové veci a počul, ako kňaz počas kázní presadzuje svoj program, odišiel som. Tento kostol býval plný – ale už”nie je.”

Ako veľa duší bolo vyhnaných z Cirkvi pastormi, ktorí vítajú hriech pod falošnou zámienkou “milosrdenstva” a klamlivého súcitu?"

Proti “Pride Mass,” katolíci vystavili pred kostolom Panny Márie Milosrdnej nápisy. Odkaz bol jasný: “Čistota ÁNO. Chlípnosť NIE,” a “Sodomia nie je rodinná hodnota,” a “Zastavte rúhanie.” Na väčšom transparente stálo: “V júni si uctievame Najsvätejšie Srdce Ježišovo, nie hriešnu homosexuálnu pýchu! Náprava, náprava, náprava.”

Boh nerobí chyby

Ďalší znepokojený katolík povedal: “Boh stvoril muža a ženu. Neexistuje žiadna nebinárnosť. Neexistuje transgender. Títo ľudia boli oklamaní nepriateľom. Je to výsmech Božieho’svätého a nádherného stvorenia."”

Vedúcim ruženca pokánia bol dobrovoľník TFP Byron Whitcraft. “Je zaujímavé, ako Rím obmedzuje tradičnú latinskú omšu,”povedal."“A predsa verejná svätokrádež, ako je tá tu – ‘Pride Mass’ –, môže pokračovať bez akýchkoľvek obmedzení. Musíme sa veľa modliť.”

Počas pontifikátu pápeža Františka dosiahla homosexuálna revolúcia v Cirkvi nepredstaviteľné úspechy. Ročne sa konajú desiatky “Pride” omší. Kňazi a biskupi spochybňujú Katechizmus Katolíckej cirkvi. Fiducia Supplicans pápeža Františka spôsobila nevýslovný zmätok a pro-homosexuálni duchovní požehnávajú hriešne zväzky osôb rovnakého pohlavia. Ako sa to stalo?"

Aby TFP pomohla katolíkom pochopiť súčasnú krízu, predložila knihuPretrhnutá hrádza: Fiducia Supplicans podľahla homosexuálnemu hnutiu.

Nová kniha vysvetľuje systematický proces, ako homosexuálne hnutie infiltrovalo a rozvrátilo Katolícku cirkev. Uvádza aj novšie dokumenty a vyhlásenia cirkevných predstaviteľov, ktorí potvrdzujú pravdivé a večné učenie Cirkvi.

Podľa nej sa katolíci musia postaviť proti homosexualite a podujatiam, ako je “Pride Mass.”Kniha potvrdzuje právo veriacich brániť sa učeniu, ktoré je v rozpore s učením Najvyššieho magistéria Katolíckej cirkvi.

Rainbow
Pride Mass sacrilege: Kde sa všetci mohli vysmievať Bohu.

Po skončení protestu sa dobrovoľníci TFP vydali na cestu domov. Cestou po najrušnejších diaľniciach videli na rušných križovatkách obrovské bilbordy, ktoré hlásali jún ako mesiac zasvätený Svätému Srdcu Ježišovmu. Tieto bilbordy sú vystavené nielen v New Jersey a New Yorku, ale aj po celej krajine.

Bilbordy pripomenuli refrén z modlitby pokánia k Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu.

PREČÍTAJTE SI: Hľadanie ‘blahobytu’ namiesto Boha ako nášho cieľa vedie do pekla

“Čím viac sa rúhajú Tvojim tajomstvám, tým pevnejšie im budeme veriť, ó, Najsvätejšie Srdce Ježišovo! Čím viac sa budú Tvoje sväté zákony prestupovať a ignorovať, tým radšej ich budeme dodržiavať, ó, Najsvätejšie Srdce Ježišovo! Čím viac sa Tvojimi sviatosťami pohŕda a opúšťajú sa, tým častejšie ich budeme prijímať s láskou a úctou, ó, najštedrejšie Srdce Ježišovo!"

Priek skľučujúcim časom, v ktorých žijeme, verní katolíci nesmú zúfať ani byť ľahostajní, ale musia zaujať postoj odvahy a pevnosti. Kto má právo vzdať sa, keď sám náš Pán prisľúbil, že brány pekla Cirkev nikdy nepremôžu?

Preložené so súhlasom z Tradícia, rodina, majetok.