Shutterstock_1759474007-810x500.jpg

Správa odhalila, že spoločnosť John Deere trénuje zamestnancov, aby donášali na tých, ktorí majú námietky proti používaniu ženských toaliet mužmi

14
Kultúra smrti

John Deere, kedysi vnímaný ako americký výrobca poľnohospodárskej a ťažkej techniky, ktorého hodnoty sú v súlade so srdcom národa, sa vďaka konzervatívnemu filmárovi Robbymu Starbuckovi opäť dostal do správ, pretože sa objavujú ďalšie správy o oddanosti spoločnosti marxistickým ideálom.

Dňa 9. júla Starbuck zverejnil na X/Twitteri video o svojich zisteniach, v ktorom podrobne opisuje, ako spoločnosť “prešla na woke” pod vedením generálneho riaditeľa Johna Maya.

Podľa prehľadu sa spoločnosť John Deere angažuje v rôznych nadväznostiach na LGBT aktivistov, vrátane získavania informácií o zamestnancoch“preferovaných zámenách,” školení o rodovej identite s použitím neslávne známej vizuálnej pomôcky “genderbread person” a sponzorovania podujatia “pride” pre deti vo veku od troch rokov.

Spoločnosť sa údajne oháňa aj “úplným záväzkom” k “rámcu rozmanitosti, rovnosti a inklúzie” (DEI), vrátane toho, že sa jej účtovný a finančný tím zúčastnil na 21-dňovom “školiacom programe United Way” United for Equity” a na rôznych skupinách zameraných na rasovú a sexuálnu identitu vo firemných kanceláriách.

Na základe predchádzajúcich správ sa k Starbuckovi dostalo viac informácií o znepokojivých prebudených vnútorných politikách a firemnej ideológii spoločnosti John Deere’.

“To, čo’práve uvidíte, je možno to najšialenejšie školiace video, aké som kedy videl,”začal Starbuck v následnej reportáži v piatok na X. Vysvetlil:

Zdroj z John Deere mi poslal toto video, v ktorom sú zamestnanci školení, čo majú robiť, ak počujú, ako zamestnanci hovoria, že im’vadí, keď sú transidentifikovaní muži na ženských’toaletách.

Teda čo má zamestnanec’urobiť, ak počuje túto nepríjemnú reakciu od svojich kolegýň? Nahlásiť ich, pretože je to “porušenie” súkromia MUŽA’. Vážne.

Na školení sa ďalej uvádza, že “trans ženy sú ženy a nikdy neboli ženami,”takže je “nepresné” povedať, že boli mužmi. To je absolútne absurdné.

“Vie spoločnosť John Deere, komu predáva poľnohospodárske vybavenie?"” spýtal sa Starbuck."“Toto šialenstvo sa musí zastaviť.”

“Ďalšie šokujúce správy od spoločnosti John Deere: “V spoločnosti John Deere sú odmeny a zvýšenie platu zamestnancov viazané na ich výkonnosť v oblasti DEI,” Starbuck povedal v ďalšom príspevku na X. “V skutočnosti je ‘DEI JEDINÝM globálnym ukazovateľom výkonnosti v oblasti správania, na základe ktorého sú platení zamestnanci hodnotení.’”

&nbsp

;

V rámci niečoho, čo sa rovná humornému príkladu najvyššieho nedostatku firemného sebavedomia, Starbuck umiestnila obrázok, na ktorom je traktor John Deere zdobiaci zelené plechovky piva John Deere “FOR THE FARMERS” Busch Light.

Busch Light vyrába Anheuser Busch, tá istá spoločnosť, ktorá vyrába Bud Light, ktorý nevysvetliteľne obetoval milióny zákazníkov a miliardy dolárov v hodnote spoločnosti v mene podpory transgenderizmu.

“To je príliš dokonalé,”Starbuck si zavtipkoval. “Myslím, že (John Deere je) nový Dylan Mulvaney!

Odozva zákazníkov

Starbuck’s investigatívnou reportážou vyvolal okamžitú odozvu zo strany zákazníkov.

“Veľa sa toho deje, keď ľudia zisťujú, čo teraz John Deere naozaj znamená,” Starbuck napísal v príspevku na X, v ktorom ukazuje známy zelený klobúk John Deere vyhodený do koša.

Another vysvetlil na X, ako ruší svoje plány “kúpiť túto zimu nový 12-riadkový skladací stroj & high speed disk (+-$300k).”

“Urobím svoj diel práce, aby som pomohol informovať miestnych farmárov. DEI a wokeizmu nemožno’dať ani centimeter, moje peniaze to nepodporia,” dodal.

V posledných rokoch ľavicoví aktivisti využívajú DEI a “environmentálne, sociálne a riadiace” (ESG) štandardy na podporu veľkých U.USA, aby zaujali priaznivé stanoviská k politickým a kultúrnym otázkam, ako sú homosexualita, transgenderizmus, rasové vzťahy, životné prostredie a potraty.

Politické a zákaznícke reakcie na takýto aktivizmus sa premietli do obchodných problémov spoločností, ako sú Disney, Bud Light, Target a najnovšie aj Tractor Supply, ktorá koncom minulého mesiaca oznámila upustenie od všetkých svojich výpadov v ľavicových kauzách a identitárnych projektoch.