shutterstock_2187507767-1-810x500.jpg

Dokumentárny seriál Riley Gainesovej odhaľuje "deti, ktorým zmrzačili telo" ako obete ideológie LGBT

23
Kultúra smrti

Riley Gainesová’ viacdielny dokumentárny seriál “Transfixed” bol zverejnený na Fox Nation.

12. septembra začala Fox Nation vysielať štvordielny dokumentárny seriál “Transfixed”, ktorý odhaľuje najhoršie účinky ideológie LGBT, ktorú prijal západný svet.

“Seriál sa zaoberá tým, ako je hnutie gender ideológie synonymom pre zneužívanie detí, vymazávanie žien a odoberanie rodičovských práv,” napísala Gaines v príspevku na X, predtým známom ako Twitter.

Seriál sa zaoberá tým, ako agenda LGBT zničila ženský’šport, ukradla ocenenia ženám a dala ich rodovo zmäteným mužom.

Kým sa však Gainesovej’ život obrátil naruby, keď sa vyslovila proti pohlavne zmätený plavec William “Lia” Thomas, nepovažuje športovkyne za najväčšie obete agendy LGBT.

Naopak, dokument odhaľuje, že najviac trpia tí, ktorí boli oklamaní transgenderovými lžami a presvedčení, aby si zmrzačili svoje telo.fo

“Čo som si uvedomil o hnutí gender ideológie, áno, športovkyne sú určite ohrozené, ale to, čo vidíme na transgenderoch, ako sú neplnoletí chemicky a chirurgicky kastrovaní. Oni sú v tomto príbehu obeťami,” Gaines povedal pre Washington Examiner.

“A tak sa rozprávame s mnohými rodinami s deťmi, ktoré prešli transformáciou, s niektorými, ktoré boli de-transformované, s rodičmi, ktorí prišli o svoje deti,” pokračovala. “Rozprávali sme sa so samotnými de-transformovanými o procese, ktorým prešli, o tom, ako sa nazývali ‘lekárskymi experimentmi.’”

Gainesová v dokumente vyspovedala Prishu Mosleyovú, mladú ženu, ktorá sa začala “premieňať” na chlapca vo veku 16 rokov a pred niekoľkými rokmi náhle prestala.

Pohlavne zmätená Mosleyová začala užívať mužské hormóny a vo veku 18 rokov si nechala odstrániť prsia, čo bola operácia, po ktorej jej zostali jazvy na hrudi.

“Neexistuje spôsob, ako nahradiť časti tela, o ktoré som prišla,”ľutovala.

Podľa správy New York Post Mosley začiatkom tohto roka porodila chlapca. Hoci hormonálne lieky zvyčajne spôsobujú neplodnosť, prípad Mosleyovej’bol výnimkou.

Lieky však spôsobili komplikácie, pretože jej zúžili boky na prirodzený pôrod, zvýšili hladinu inzulínu a atrofovali maternicu, močový mechúr a pošvu.

Mosleyová povedala, že táto skúsenosť “ma núti cítiť sa ako monštrum.”

Nanešťastie, príbeh Mosleyovej’nie je ojedinelý, pretože závažný súbor dôkazov ukazuje, že “potvrdenie”zámeny pohlavia nesie so sebou vážne škody, najmä ak sa vykonáva u vnímavých detí, ktoré nemajú dostatočný mentálny vývoj, emocionálnu zrelosť a životné skúsenosti na to, aby zvážili dlhodobé dôsledky rozhodnutí, ktoré sa im vnucujú, alebo úplné vedomosti o dlhodobých účinkoch chirurgických a chemických zákrokov, ktoré menia život, fyzicky ho transformujú a často sú nezvratné.

Štúdie zistili, že viac ako 80 % detí trpiacich rodovou dysfóriou z nej do konca dospievania samo vyrastie a že “transformačné” postupy, vrátane úplnej “zmeny” chirurgickej liečby, nedokážu vyriešiť zvýšený sklon k sebapoškodzovaniu a samovraždám a  dokonca ju ešte zhoršujú, a to aj tým, že posilňujú ich zmätenosť a zanedbávajú skutočné základné príčiny ich duševných ťažkostí.