shutterstock_2451189765-810x500.jpg

Protinožecká "sexuálna výchova" organizácie Planned Parenthood normalizuje prostitúciu detí mladších ako 10 rokov

17
Kultúra života

Najväčší americký potratový reťazec je prítomný v školách po celej Amerike a American Life League vyzýva riaditeľov škôl, aby umožnili študentom prístup k plánovanému rodičovstvu. Pro-life vzdelávacia organizácia poukazuje na jeden príklad, v ktorom Medzinárodná federácia plánovaného rodičovstva’“Deliver Enable Toolkit” ukazuje učiteľom, ako škálovať “komplexnú sexuálnu výchovu” pre deti do 10 rokov - prezentujúc vykorisťovanie žien prostredníctvom prostitúcie ako normálny “medziľudský vzťah.”

“Verejné školy umožňujú organizácii, ktorá v roku 2023 zabila potratom takmer 393 000 nenarodených detí, neobmedzený prístup k tisícom žiakov základných, stredných a vysokých škôl vo svojich triedach,”uviedla Katie Brownová, národná riaditeľka American Life League”a míňa na to peniaze daňových poplatníkov.”

Plánované rodičovstvo sa na svojej webovej stránke chváli, že je “najväčším poskytovateľom sexuálnej výchovy v krajine”” Jeho výročná správa za rok 2023 tvrdí, že dosiahlo “1.2 milióny ľudí … prostredníctvom vzdelávacích programov, osvety a školení,” získala tri milióny pozretí svojich “vzdelávacích” videí a na “výdavky na sexuálnu výchovu” vynaložila 53,9 milióna dolárov.

Predajca potratov sa chváli pôsobením viac ako 350 univerzitných skupín po celej krajine, pričom Štúdia z roku 2023 uvádza zapojenie Planned Parenthood na 76 kresťanských vysokých školách.

Učebné osnovy pre všetky vekové kategórie obsahujú informácie o sexuálnej aktivite, vzťahoch a ľudskom vývoji, ktoré Planned Parenthood uvádza ako “reprodukciu, pubertu, sexuálnu orientáciu a rodovú identitu.”

“Pozoruhodne absentuje,” povedal Brown, “akákoľvek zmienka o cudnosti, očakávanom materstve, vývoji plodu alebo rodičovstve. Plánované rodičovstvo učí deti sexuálnej promiskuite, aby neskôr potrebovali jeho služby v oblasti interrupcií a antikoncepcie.”

Potratový gigant financovaný daňovými poplatníkmi’ponúka študentom v jednotlivých štátoch rôzne:

“Ako to vyzerá, keď Plánované rodičovstvo prezentuje sexuálnu výchovu?” sa pýta Brownová. “Bohužiaľ, nie je to’o tom, ako Boh stvoril naše telá jedinečne mužské a ženské, aby privádzali na svet deti. Nie, hlavnými službami Planned Parenthood’sú potraty a antikoncepcia, čo jasne ilustruje úplný nedostatok úcty k životu, ktorý stvoril Boh, a úplné ignorovanie jeho plánu pre plodenie a rodiny. Toto nie je subjekt, ktorému by mal ktokoľvek kedy zveriť starostlivosť o naše drahocenné deti a ich poučovanie.”

Americká liga života zdokumentovala príklady nedávnych programov predajcu potratov’zameraných na mládež.

“Naše deti sú najcennejším tovarom Ameriky”- zdieľal Brown, “a nemôžeme”dovoliť, aby ich zneužíval subjekt, ktorý ich považuje za jednorazové krmivo pre ideológiu, ktorá ich znehodnocuje a ich samotnú existenciu tým, že trvá na tom, že sú zbytočné pred a až do chvíle, dokonca aj po ich narodení. Ak dovolíme, aby plánované rodičovstvo učilo naše deti o čomkoľvek, robíme týmto mladým ľuďom strašnú – a smrteľnú – medvediu službu.”

Stop Planned Parenthood International (STOPP), Americká liga života’- skupina na ochranu plánovaného rodičovstva, pravidelne informuje o platy, zariadenia a programy potratového gigantu. STOPP vyzýva znepokojených rodičov a členov komunity, aby informovali predstaviteľov škôl o nezdravom programe a úplnom zlyhaní programov PP “sexuálnej výchovy”.

O Americkej lige života

Americká liga života je súčasťou debaty o potratoch za život od svojho vzniku. Od roku 1979 sa Americká liga života angažuje za ochranu všetkých nevinných ľudských bytostí od momentu stvorenia až po smrť s pro-life integritou, ktorá sa zasadzuje za každú nevinnú ľudskú bytosť, ktorej život je ohrozený kultúrou smrti. Viac informácií nájdete na stránke all.org.

O STOPP

Americká liga života’STOPP International je jediná organizácia, ktorá sa venuje vzdelávaniu ľudí o kultúre smrti plánovaného rodičovstva’a zameriava sa na zatvorenie jeho zariadení. Viac informácií nájdete na stránke all.org/stopp.