CAF-scaled-e1716979084170-810x500.jpg

Kanadská armáda chcela vyšetriť odstránenie tampónov z mužských toaliet ako "zločin z nenávisti": správa

21
Kultúra smrti

Kanadskí vojenskí predstavitelia požiadali o vyšetrenie zločinu z nenávisti v súvislosti s vojakmi, ktorí na základe nariadenia Trudeauovej vlády demolovali dávkovače tampónov umiestnené na mužských toaletách.  

Podľa interných dokumentov, ktoré získal portál True North prostredníctvom žiadosti o prístup k informáciám, predstavitelia kanadskej armády chceli, aby sa jednotka pre vyšetrovanie zločinov z nenávisti a extrémizmu kanadských ozbrojených síl’ zaoberala vandalizovaním dávkovačov na dámske hygienické potreby umiestnených na mužských toaletách’v rámci novej politiky’inklúzie” armády.  

“Nakoniec Národná vyšetrovacia služba aj špecializovaná jednotka pre trestné činy z nenávisti, extrémizmus, drogy a gangy žiadosti zamietli pre nedostatok dôkazov,” uviedol True North.   

Dokumenty o prístupe k informáciám ďalej odhalili, že velitelia CAF sa snažili pochopiť, prečo tak rýchlo miznú dámske hygienické potreby umiestnené na mužských toaletách .   

“Upratovačky ma informovali, že tampóny vo Waters sa takmer minuli kvôli veľkému dopytu na pánskych toaletách, 

“v internom e-maile zo základne v Calgary sa píše.   

Uplynul nejaký čas, kým si uvedomili, že muži vyberajú tampóny a vložky z dávkovačov, aby ich vyhodili.  

Mužskí príslušníci armády, ktorí vyberali dámske výrobky, čím sa zdanlivo vzbúrili proti rodovej ideológii, neboli ojedinelým prípadom a stali sa na vojenských základniach po celej Kanade vrátane Denison Armory v Toronte a rôznych základniach v Petawawe, Calgary a Ottawe. Niektorí vojaci dokonca strhli dávkovače zo stien.   

Mnohí Kanaďania sa na sociálnych sieťach vyjadrili, že odsudzujú CAF za to, že zvažuje “vyšetrovanie zločinov z nenávisti” voči vojakom. 

“Vojaci mužského pohlavia, ktorí namietajú proti potrebe ženských hygienických potrieb na svojich toaletách, sú teraz ‘zločinom z nenávisti,'” uviedol významný kanadský psychológ a autor Dr. Jordan Peterson napísalna X.

“To’urobí náboru, morálke a verejnosti len dobre,” dodal sarkasticky.  

Od 15. decembra 2023 budú všetky federálne regulované pracoviská a vojenské zariadenia v celej Kanade vládou Trudeaua nútené zabezpečiť menštruačné súpravy na pánskych’toaletách, aby vyhoveli požiadavkám radikálnej rodovej ideológie.

“Menštruácia je prirodzená a menštruačné výrobky, ako sú vložky a tampóny, sú nevyhnutné pre zdravie Kanaďanov,” uvádza sa v smernici. “Umožňujú menštruujúcim osobám plnohodnotne sa zapojiť do pracovného procesu a do spoločnosti ako celku,” dodáva sa v smernici, pričom sa v nej používa najmä výraz “menštruujúce osoby” namiesto “ženy” alebo “ženy.”

Nové nariadenia nariaďujú, aby boli menštruačné výrobky k dispozícii na mužských aj ženských toaletách. “To znamená, že každá toaleta určená pre ženy, mužov a všetky pohlavia bude musieť mať menštruačné výrobky,” pokračuje smernica.  

Krátko po ohlásení politiky premiér Justin Trudeau sa dočkal medzinárodného posmechu na sociálnych sieťach, pričom niektorí tvrdili, že táto politika je systematickým útokom “proti mužskosti.”