T-Rad.jpg-810x500.jpg

Pro-LGBT páter Timothy Radcliffe opäť povedie výjazdové zasadnutie Synody o synodalite

9
Kultúra smrti

Tlačový úrad Vatikánu zverejnil podrobnosti o nadchádzajúcej synode o synodalite, ktorá sa začne koncom tohto mesiaca a na ktorej sa opäť uskutočnia predsynodálne rekolekcie, ktoré povedie najmä pro-LGBT páter Timothy Radcliffe.

Synoda sa začne v pondelok 30. septembra a všetci účastníci sa zúčastnia na dvojdňových rekolekciách. Minulý rok sa rekolekcie konali v Sacrofane, ale tento rok sa namiesto toho uskutočnia vo Vatikáne.

PREČÍTAJTE SI: Tu’je, čo sa bude diať na synode o synodalite v októbri tohto roku

Väčšinou sa bude konať v súkromí – len niektoré časti rekolekcií budú prenášať vatikánske spravodajské portály – opäť ich bude viesť predovšetkým páter Timothy Radcliffe, O.P., 79-ročný anglický dominikán známy svojou propagáciou LGBT ideológie a popieraním učenia Cirkvi v tejto oblasti.

Takisto ako minulý rok sa k Radcliffovi pripojí talianska benediktínska opátka Matka Maria Ignazia Angelini a obaja budú počas celého mesiaca pôsobiť ako “duchovní asistenti” synody.

LifeSite bude počas celého trvania synody poskytovať podrobné a každodenné spravodajstvo o synode na mieste. Aktuálne informácie budú zverejňované na LifeSiteNews.com a na X/Twitter účte vatikánskeho korešpondenta LifeSite’