shutterstock_2372927031-e1701958491561-810x500.jpg

Od studenej vojny po 11. september: Pohľad na izraelský špionážny režim v USA

7
Kultúra smrti

Pomôžte dopraviť do Gazy nákladné autá s pomocou: LifeFunder

Poznámka od spoluzakladateľa LifeSiteNews Steva Jalsevaca: Tento článok obsahuje prekvapujúce, stále relevantné informácie, ktoré boli v spravodajských médiách dlhé roky potláčané. Vzhľadom na jeho obrovský význam je znepokojujúce, ako sa mohla tak dlho udržiavať taká rozsiahla cenzúra. Je zrejmé, že existujú sionisti a iní, ktorí majú obrovský a rozsiahly vplyv, aby to dosiahli.

Vďaka internetu, novým alternatívnym zdrojom správ a odvážnym ľuďom, z ktorých mnohí sú Židia, sa po krátkom počiatočnom období niektorých presných správ po rôznych zaznamenaných udalostiach konečne opäť dostáva na povrch pravda. Mnohé z toho, čo je tu zverejnené, sa môže zdať ťažko uveriteľné kvôli dlhoročnému potláčaniu. Preto sme sa osobitne snažili zahrnúť čo najviac dôkazov do jedného článku LifeSiteNews. Na to, aby čitatelia plne ocenili platnosť všetkého, čo sa v článku uvádza, bude potrebné, aby preskúmali všetky priložené videá a odkazy.

Ako sa väčšina pravidelných čitateľov LifeSiteNews dozvedela, sofistikovaná propaganda a extrémna kontrola informácií sa stali v modernej vojne rovnako dôležité ako vojenské zbrane.

(LifeSiteNews) — Pred dvadsiatimi tromi rokmi útoky na newyorské Dvojičky odštartovali éru zmeny režimu, ktorej dôsledky zmenili Západ a ovplyvnili cestovanie po celom svete – uskutočnenie trvalých zmien, ktoré eliminovali súkromie pre “bezpečnosť.”

Pôvodne označované ako “globálna vojna proti terorizmu”, po útokoch z 11. septembra 2001 začali Spojené štáty presadzovať novú “neokonzervatívnu” agendu, ktorej výsledkom je to, čo odsúdil bývalý prezident Donald Trump a jeho kandidát na prezidenta v roku 2024 J.D. Vance ako “večné vojny.”

Tieto vojny, ktoré len v Iraku zabili milión historických kresťanov (J.D. Vance str.5), priniesli masovú migráciu na Západ spolu s navýšením štátneho dlhu USA o približne deväť biliónov dolárov.  

Nový dokumentárny film vydaný tento mesiac sa vracia k dlho zanedbávanej – a dokonca cenzurovanej – téme. Rozsah izraelskej špionáže v Spojených štátoch sa v hlavných médiách spomína len zriedka.   

Vyhostenie 200 izraelských spravodajských agentov z USA pred 11. septembrom a po ňom je však len špičkou tohto ľadovca, ktorý mainstreamové médiá potápajú v rozpore so záujmami amerického ľudu.  

Krátky dokumentárny film “Ako Izrael špehuje Spojené štáty” , ktorý natočil YouTuber GDF, je šokujúci z dvoch dôvodov: z rozsahu izraelskej špionáže proti USA, ktorý odhaľuje, a zo skutočnosti, že sa o tom v správach nikdy nehovorí.  

GDF vo svojom videu z 5. septembra dokumentuje skutočnosť, že napriek dohode medzi USA a Izraelom z roku 1951, ktorá zakazovala vzájomnú špionáž, Izrael odvtedy uskutočňuje najagresívnejšie špionážne operácie proti USA zo všetkých zahraničných mocností, s jedinou výnimkou sovietskej KGB.  

Od odpočúvania amerických veľvyslanectiev až po sponzorovanie krádeže amerických jadrových tajomstiev a materiálov, GDF’video rozpráva o desaťročiach izraelskej špionáže v USA, vrátane zatknutia a deportácie najväčšej špionážnej skupiny v dejinách USA – okolo 11. septembra.

PODROBNOSTI: Bývalý britský diplomat: Benjamin Netanjahu je nepriateľom mieru v Izraeli

Táto správa Úradu vládnej zodpovednosti USA podrobne opisuje činnosť “Krajiny A” Kongresu v stredu 28. februára 1996.Obmedzovala sa na informovanie o ekonomickej špionáži zo strany spojencov a uvádzala: “Podľa americkej spravodajskej agentúry vláda krajiny A vykonáva najagresívnejšiu špionážnu operáciu proti Spojeným štátom zo všetkých spojencov USA.”

Kým je táto záhadná “krajina A”? správyo izraelskej špionáži od Ak by Američania vedeli necháva málo priestoru na predstavivosť. Ako sa v tejto správe uvádza, “Izrael vykonáva špionáž v Spojených štátoch od svojho vzniku v roku 1948.”

V úvodnom videu k izraelskej špionáži v USA, GDF využíva rozsiahle archívne zábery, – z ktorých niektoré oficiálne zmizli zo sietí, ktoré o izraelskom špionážnom škandále informovali okolo septembra 2001.  

Down the memory hole 

Odhalenie štvordielneho vyšetrovania amerického novinára Carla Camerona o prepojení izraelských špiónov v USA.USA a 11. septembrom 2001 bolo odstránenéz internetového archívu Fox News. 

PODROBNOSTI: Ako atentáty na Kennedyho odštartovali sionistickú okupáciu Ameriky

Cameron’výbušnú správu zverejnil po vyšetrovaní časopisom Insight Magazine v máji 2000. Citované v tomto Washington Report článku z júna 2000, vyšetrovanie súvisí s pôvodným odhalením izraelskej špionážnej skupiny, ktorá je už celá mŕtva. Nasledujúci mesiac sa v Washington Report písal o tom, ako sa príbehu “rádioaktívneho” dostalo len veľmi malej pozornosti v tlači.  

Čo presne znamená “rádioaktívny”? Správa to vysvetľuje: “Americké médiá, rovnako ako americkí vládni predstavitelia, jednoznačne považujú Izrael za ‘rádioaktívny';

“Tak ako americký vládny predstaviteľ vie, že vyjadrenie akéhokoľvek záujmu o Izrael, pokiaľ nie je mimoriadne pozitívne, je prelomením kariéry, tak aj americkí redaktori vedia, že v žurnalistike to môže mať rovnaký účinok a tiež to môže mať za následok rozsiahlu, dohodnutú stratu inzercie—bez ohľadu na to, či sú inzerenti publikácie’celoštátni alebo miestni,” uvádza sa v správe. 

Tieto rádioaktívne správy, ktoré viedli k Cameronovmu’vyšetrovaniu prepojenia izraelskej rozviedky na 11. september, teraz zmizli aj z histórie spravodajských sietí.  

Ukážka z reportáže Carla Camerona’o izraelskej rozviedke a 11. septembri, december 2001

Toto video obsahuje všetky štyri časti a obsahuje podrobnosti o izraelskej technológii používanej na monitorovanie telekomunikácií v USA prostredníctvom spoločnosti Comverse. 

Zdroje z “DEA, INS a FBI uviedli pre Fox”, že “sledovať alebo dokonca naznačovať izraelskú špionáž prostredníctvom spoločnosti Comverse sa považuje za kariérnu samovraždu.”

A čo viac, všetky vyšetrovania spoločnosti Comverse “boli zastavené skôr, ako sa zariadenie otestovalo na únik informácií,” čo umožňuje odpočúvanie. 

Cameron uvádza, že “vojna o terén” medzi frakciami v samotnej FBI spôsobila, že zákazky podozrivej izraelskej krycej spoločnosti bežne prideľovali úradníci FBI v Quanticu vo Virgínii, zatiaľ čo tí v Chantilly – “ktorá dohliada na program odpočúvania, ” bola “najviac rozrušená” zo všetkých agentúr, ktoré sa zaoberali touto technológiou – ktorá podľa nich jednoducho nebola bezpečná. 

Nezabezpečená technológia odpočúvania, ktorú schválilo Quantico a proti ktorej protestovala vlastná jednotka FBI na odpočúvanie v Chantilly, mohla umožniť podozrivým z 11. septembra vyhnúť sa dolapeniu – hovorí Cameron. 

“[V] protiteroristickom vyšetrovaní útoku na Svetové obchodné centrum…vo viacerých prípadoch podozriví, ktorých sa snažili odpočúvať a sledovať, okamžite zmenili svoje telekomunikačné postupy…hneď ako sa tieto údajne tajné odpočúvania začali používať.” 

Cameron sa potom pýta: “Existuje v tomto prípade nejaký dôvod na podozrenie, že je do toho zapojená izraelská vláda?” 

 Cameron hovorí, že nie – zatiaľ nie. 

“Nie je’to – ale v strašnom množstve predstaviteľov orgánov činných v trestnom konaní v rôznych agentúrach rastie inštinkt, ktorí majú takéto podozrenie a začali zhromažďovať dôkazy a prísne utajované vyšetrovanie práve tejto možnosti.”

Vyšetrovanie, ak sa uskutočnilo, nebolo nikdy zverejnené.  

Video obsahuje aj jednu z prvých správ potvrdzuje že “Federálne úrady tento rok zatkli alebo zadržali takmer 200 izraelských občanov podozrivých z príslušnosti k citovanej organizovanej operácii zhromažďovania spravodajských informácií,” pričom v správe sa uvádza: “Bushova administratíva väčšinu z týchto zatknutých deportovala” – namiesto toho, aby ich zadržala, obvinila a uväznila.  

Správa ďalej dokumentuje “izraelský organizovaný zločin” zahŕňajúci “podvody s kreditnými kartami a počítačmi, obchodovanie s kokaínom a extázou.” Od New Yorku cez Las Vegas, Miami, Kanadu a Egypt, izraelská zločinecká sieť údajne “kompromitovala komunikáciu orgánov činných v trestnom konaní”, aby zmarila odhalenie. 

Bývalý diplomat: Netanjahu vedie Izrael ‘do priepasti’, aby zatiahol USA do plnohodnotnej vojny

Prepojenie na Izraelom vlastnenú spoločnosť Amdoc, ktorá spravuje fakturáciu telefónnych poplatkov v USA, sa uvádzalo ako jeden zo spôsobov zneužitia zabezpečenej komunikácie, pričom polícia upozornila na slabiny vo vlastných systémoch odpočúvania. Do tohto prípadu bola zapletená aj spoločnosť Converse Infosys, ktorá má väzby na izraelskú vládu.   

Keď sa pýtali na najväčší špionážny škandál v dejinách USA – prítomnosť stoviek izraelských spravodajských agentov v okolí 11. septembra, vysokí predstavitelia americkej vlády “zaobchádzali s otázkami ako s horúcim zemiakom.”

Ari Fleischer, hovorca Bieleho domu za Bushovu administratívu, povedal jednoducho: “Nie som oboznámený so správou.”  

“Prenechám to ministerstvu spravodlivosti a FBI,”povedal vtedajší minister zahraničných vecí Colin Powell.

Cameron’v pamäťovej správe cituje vyšetrovateľov z 11. septembra, ktorí tvrdia, že Izrael “mohol vopred zhromaždiť spravodajské informácie o útokoch a nepodeliť sa o ne,” pričom jeden z vyšetrovateľov tvrdí, že medzi Izraelom a 11. septembrom existujú “väzby”, ale odmietol ich bližšie špecifikovať. 

“Dôkazy spájajúce týchto Izraelčanov s 11. septembrom sú utajované. Nemôžem vám povedať o dôkazoch, ktoré boli zhromaždené. Sú to’utajované informácie.

Obzvlášť znepokojujúce sú spravodajské médiá -zverejnené a potom rýchlo potlačené informácie o tom, že piati Izraelčania, z ktorých najmenej dvaja boli, ako sa neskôr zistilo, agenti Mosadu, radostne oslavovali, usmievali sa, objímali sa a plieskali si, zatiaľ čo z diaľky sledovali v New Yorku zásah a pád veží. 

Zatkli ich a nejaký čas držali vo väzbe a potom ich podivne prepustili, ako je zaznamenané v týchto šiestich spisoch FBI a polície.

Títo Izraelčania, z ktorých všetci boli súčasťou izraelskej špionážnej siete USA, neskôr verejne priznali späť v Izraeli v priamom televíznom prenose, že v tom čase boli v New Yorku, aby “zdokumentovali udalosť” na Dvojičkách.  

Inými slovami, priznali, že vedeli, že k útoku dôjde.  

To vyvoláva mnoho otázok. Jednou z nich je, prečo na to americké úrady neupozornili, ale čo je horšie, prečo boli zjavne takí šťastní, že k útoku došlo? To znamená, že v ich mysliach útok zjavne nejakým spôsobom prospel Izraelu. Ako sa ukázalo, tak aj bolo.

Ako informoval portál LifeSiteNews, súčasný izraelský premiér Benjamin Netanjahu požiadal Spojené štáty, aby zaútočilina zoznam blízkovýchodných moslimských krajín.  

Tento zoznam zahŕňal podnecovanie USA k útoku na Irán v roku 1988, pričom sa chválil: “Podarilo sa nám zmeniť referenčné podmienky, pokiaľ ide o spôsob, akým sa diskutuje o terorizme” – s použitím týchto nových “podmienok” na podporu útokov na Sýriu a Líbyu– ktoré USA neskôr uskutočnili.

Netanjahu viedol kampaň za útok na Irak už od roku 1990 na základe svojich tvrdení, že Irak sa usiluje o tajný program jadrových zbraní, ako to robil Izrael od 60. rokov 20. storočia.

Netanjahu sa obrátil na USA. Kongrese rok a jeden deň po 11. septembri 2002  sľuboval, že “ak zlikvidujete Saddámov Saddámov’režim  garantujem vám, že to bude mať obrovské pozitívne dôsledky pre región.”  

V tom istom prejave Netanjahu tiež tlačil na USA, aby zaútočili na Irán a Líbyu. O niekoľko dní neskôr sa zmenila stratégia národnej bezpečnosti USA, ktorá prijala Netanjahuovu’doktrínu “preventívnej” vojny–, ktorá “ospravedlnila” následné útoky na Irak a Líbyu.

Netanayhu’vojny na zmenu režimu boli prezentované ako stratégia na ochranu bezpečnosti USA, ktorá by zároveň vhodne odstránila hlavné prekážky jeho plánov na rozšírenie Izraela na oveľa väčší Veľký Izrael a odstránenie všetkých nežidov z regiónu. Prvým bol Afganistan, potom Irak, Sýria, Líbya a teraz, dúfajme, pre Netanjahua aj Libanon a Irán.

Niekto dokonca trvá na tom, že izraelskí agenti museli zohrať veľkú úlohu pri organizovaní alebo aspoň do istej miery pri napomáhaní katastrofy Dvojičiek. Existuje veľké množstvo dokumentov a článkov, ktoré naznačujú, že existujú presvedčivé dôkazy o tom, že práve výbušniny nastražené na niekoľkých poschodiach veží ich zrútili. Všetky správy očitých svedkov, z ktorých niektoré sú zhromaždené tu, tvrdia, že boli použité výbušniny.  

Hasiči, ktorí vstúpili do budov, tvrdia, že počuli odpálenie výbušnín.

Barry Jennings, zástupca riaditeľa pohotovostných služieb newyorského bytového úradu, tiež tvrdí, že bol svedkom výbuchov v budove. 

Inžinierske štúdie naznačujú, že náraz lietadla do každej z nich nemohol spôsobiť roztavenie kovu a taký symetrický pád veží vrátane tretej veľkej budovy, ktorá ani nebola zasiahnutá.   

Richard Gage, “30-ročný architekt, člen Amerického inštitútu architektov a zakladateľ a bývalý výkonný riaditeľ “Architekti & inžinieri za pravdu o 11. septembri,” zverejnil tento dokument dôkazov, ktoré potvrdzujú použitie výbušnín na odpálenie veží 11. septembra:

Gage tvrdí, že Dvojičky – a Budova sedem – všetky spadli pri riadenej demolácii a že podľa neho je “veda v tejto veci rozhodnutá”:

Dalšie dôkazy rozsiahlo uvádza Správa Jamesa Corbetta, len jedna z mnohých k tejto situácii.

Na tejto stránke nájdete odkazy na oveľa viac videí a článkov vyvracajúcich tvrdenia vlády a médií o tom, čo sa stalo 11. septembra a o zúčastnených .  Taktiež si pozrite množstvo relatívne nedávnych, veľkolepých videí, ktoré vytvoril židovský investigatívny novinár Matthew Tower na svojej Stránke pravdy Towere v rubrike Rumble.

Nielenže tieto informácie zostávajú mimo dosahu verejnosti, ale aj poznatky o tom, že Izrael už desaťročia špehuje USA, odovzdáva ich tajomstvá svojim nepriateľom vrátane Sovietskeho zväzu a dokonca umiestnenie “kurióznych špionážnych zariadení v blízkosti Bieleho domu” v roku 2019.

RELEVANTNÉ: náboženská skupina s väzbami na WEF, americkí politici prepojení aj na Zelenského, Putina

Väčšina Američanov nevie o Jonathanovi Pollardovi, ani o tom, že “izraelské tajné služby boli aktívnejšie ako ktokoľvek iný okrem KGB” proti USA.USA počas studenej vojny.  

Krátke video GDF’ukazuje, ako táto dlhá tradícia pokračuje dodnes, skrytá pred očami médií, ktoré sa viac zaujímajú o obhajobu sionistického príbehu než o záujmy amerického ľudu.

Pomôžte priviezť nákladné autá s pomocou do Gazy: LifeFunder