millionperson-e1726659247556-810x500.jpg

Pro-LGBT katolícke učiteľské odbory útočia na kanadský Million Person March for Children

8
Kultúra smrti

Asociácia katolíckych učiteľov v Ontáriu napriek jasnému učeniu Cirkvi v tejto veci odsúdila prorodinný Million Person March, protestné hnutie proti indoktrinácii LGBT na kanadských školách.  

Jessica Jakabová, úradujúca predsedníčka Dufferin-Peel Secondary Unit (DPSU) Ontario English Catholic Teachers’ Association, v e-maile z 18. septembra, ktorý poskytla portálu LifeSiteNews, odkázala učiteľom, aby sa nezúčastňovali na prorodinných protestoch, ale aby sa radšej pripojili k protiprotestom a dali tak najavo svoju podporu nebezpečnej agende LGBT.  

‘Chceme vás upozorniť na niekoľko protestov, ktoré plánuje tá istá organizácia, ktorá zorganizovala niekoľko protestov po celej Kanade pod zámienkou ochrany detí,” napísala Jakabová. 

“Ako nepochybne viete, organizátori 1MillionMarch4Children tvrdia, že protesty sú o ochrane detí a podpore ‘rodičovských práv,'” pokračovala. “Skutočnou agendou je tu útok na iniciatívy AIDE v našich školách, vrátane podporných učebných osnov pre 2SLGBTQIA+ študentov, rodičov, rodiny a zamestnancov škôl.”

“Konkrétne si tieto skupiny berú na mušku priamo Trans [sic] študentov a mládež, ich rodiny a podporu, ktorá je im k dispozícii,” dodala.  

Napriek údajne katolíckej identite DPSU’Cirkev nemenne odsudzuje všetky homosexuálne aktivity a odmietanie biologickej identity ako ťažko hriešne. Okrem toho Cirkev vždy učila, že skutočná podpora a láska k tým, ktorí bojujú s hriechom, zahŕňa objasnenie katolíckeho učenia, aby ich priviedla k pravde.

Jakab naďalej povzbudzoval učiteľov k účasti na protiprotestoch, pričom zopakoval smernicu odborového zväzu zamestnancov verejných služieb v Ontáriu (OPSEU), ktorý odsúdil Million Person March ako “nenávistný.”  

V e-maile, ktorý zdieľala s LifeSiteNews, OPSEU vyzvala “členov a priateľov, aby sa tento piatok 20. septembra opäť postavili za 2SLGBTQ+ komunitu a čelili zákerným dezinformáciám a nenávisti posolstvom radikálnej lásky a prijatia.” 

“Toto nenávistné hnutie opäť plánuje ohroziť bezpečnosť našich komunít a blaho transrodových [sic] detí a mládeže,” pokračovala smernica. “Ich cieľom nie je nič iné ako zastrašiť nás a vzbudiť v nás strach, zavádzať Kanaďanov a urobiť Kanadu menej bezpečnou pre queer a transgender [sic] ľudí všetkých vekových kategórií.”  

Pobúrenie školského systému voči Million Person March nie je prekvapujúce. Mnohé ontarijské školské rady majú pravidlá, podľa ktorých učitelia a zamestnanci informujú rodičov, ak ich deti začnú trpieť zámenou pohlavia, vrátane York Region District School Board, Thames Valley District School Board, a Hamilton-Wentworth District School Board, okrem iných. 

Dnes, 20. septembra, sa v mestách po celej Kanade koná druhý ročník Million Person March for Children, v rámci ktorého rodičia a deti vychádzajú do ulíc, aby bojovali proti indoktrinácii LGBT v školách.  

“Odmietame sa prizerať, ako vláda a školský systém umožňujú šírenie sexuálne explicitného obsahu a rodovej ideológie v našich triedach,” súhlasí Hands Off Our Kids, skupina organizujúca celoslovenskú akciu.