Mitt-Romney-e1699012712546-810x500.jpg

Pracovníci kampane Romneyho a McCaina žiadajú Najvyšší súd, aby povolil zmenu pohlavia detí

7
Kultúra smrti

Zástancovia toho, aby sa deti so zmeneným pohlavím dali chirurgicky a chemicky zmrzačiť, našli spojencov v pracovníkoch kampaní neúspešných republikánskych prezidentských kampaní.

“Konzervatívni predstavitelia, poradcovia a aktivisti” predložili v americkom súde amicus brief.S. v. Skrmetti.

V prebiehajúcom prípade na Najvyššom súde sa rozhodne, či Tennessee a Kentucky a následne aj ďalšie štáty môžu chrániť deti so zmeneným pohlavím pred škodlivými blokátormi puberty a škodlivými operáciami na odstránenie zdravých orgánov.

Pracovníci kampane zo začiatku roka 2000, z ktorých mnohí sú teraz lobistami alebo konzultantmi, našli spojencov aj v hŕstke zákonodarcov, ktorí si myslia, že rodičia majú “právo” vziať si 12-ročnú dcéru a nechať jej odstrániť prsia a urobiť ju trvalo neplodnou, čím si zabezpečia, že nikdy nebudú mať vnúčatá.

Patrí k nim aj republikánsky zástupca štátu Missouri Chris Sander, ktorý na základe jeho príspevkov na X (predtým Twitter) sa zaoberá predovšetkým presadzovaním otázok LGBT.

Tieto zákroky sa niekedy nazývajú “zmeny pohlavia,” hoci nový eufemizmus je “starostlivosť potvrdzujúca pohlavie.”

Podobne ako liberálni republikáni hrali kartu “obmedzenej vlády” na podporu potratov nevinných nenarodených detí, tento amicus brief hovorí, že byť konzervatívcom vlastne znamená klamať deťom a nechať ich prezentovať sa ako opačné pohlavie. Nie je možné, aby si niekto zmenil pohlavie – to je dobre známy biologický fakt a morálna pravda.

Republikáni, tvrdí sa v tomto amicus brief, by mali v skutočnosti podporovať legálnosť liekov a operácií na trvalú zmenu zmätených detí.

Jedným zo signatárov je Fred Karger, ktorý sa v roku 2012 zrejme uchádzal o republikánsku nomináciu. Je’taký neznámy, že vlastne napísal knihu s názvom “Fred Who?"” Bol však aktívny v agresívnom zameraní sa na podniky, ktoré podporovali tradičné manželstvo.

“Fred Karger nie je priemerný republikánsky kandidát na prezidenta v roku 2012. Po prvé, je’umiernený,” uvádza sa v knižnej reklame. “Po druhé, je’Žid. A pre ďalšieho je’homosexuál. Zatiaľ čo svoju politiku ani náboženstvo nikdy pred svetom neskrýval, svoju homosexualitu roky tajil.”

Aby sme zdôraznili Kargerov’neusporiadaný pohľad na svet, loboval aj za homosexuálne “manželstvá.” Súčasťou tohto úsilia bolo vyhľadávanie podnikov a individuálnych darcov, ktorí podporovali tradičné manželstvá v Kalifornii. Toľko o rešpektovaní názorov iných ľudí’

Pri svojej kandidatúre na prezidenta “vyzbieral” takmer 600 000 dolárov”, ale takmer všetky pochádzali z jeho vlastných vreciek.

K ďalším “konzervatívnym”aktivistom, u ktorých’by sme mali hľadať ich postrehy, patrí Michael Napolitano, ktorý v rokoch 2001 až 2003 pôsobil v Úrade pre verejné záležitosti Bieleho domu. Čo robil posledné dve desaťročia? Pomáha presadzovať takzvanú “slobodu LGBT” a antikoncepciu.

Brian Jones je ďalším advokátom v tomto spise. Po tom, čo pôsobil ako riaditeľ komunikácie neúspešnej prezidentskej kampane Johna McCaina’v roku 2008, bol “hlavným poradcom”neúspešnej prezidentskej kampane Mitta Romneyho’v roku 2012.

Podľa Ballotpedia pôsobil aj ako poradca neúspešnej prezidentskej kampane Chrisa Christieho’v roku 2016. Amicus brief uvádza Christieho’komentáre na podporu toho, aby rodičia mohli priviesť svoje dospievajúce deti na lieky a operácie spôsobujúce neplodnosť.

V súčasnosti pracuje pre poradenskú firmu Black Rock Group, ktorá podporuje homosexuálne “manželstvá.”

Neúspešná Romneyho kampaň v roku 2012 prispela niekoľkými ďalšími signatármi, vrátane riaditeľa pre dátové vedy Alexa Lundryho a Kirsten Kukowskej, tlačovej tajomníčky Republikánskeho národného výboru v roku 2012.

Ak pravdivosť výroku nezávisí od hovorcu alebo jeho úspešnosti pri vyhrávaní volieb, je problematické, keď jednotlivci pod zástavou konzervativizmu presadzujú škodlivé a nebezpečné myšlienky. Základný argument, ktorý sa v dokumente uvádza, je, že rodičia majú “právo” vziať svoje deti na tieto transgenderové operácie a konzervatívci by to mali podporovať.

Jednoduchý test však ich tvrdenie podkopáva.

Podporujú títo republikáni obmedzenia interrupcií pre neplnoleté osoby? Ak áno, mali by byť aj proti podobne škodlivým zákrokom voči maloletým. Mali by vidieť, ako nie je pokrytecké brániť rodičom, aby brali svoje deti na interrupcie, pretože samotný zákrok je zlý, aj keď ho aktivisti nazývajú “zdravotná starostlivosť.”

Ak naozaj podporujú, aby rodičia mohli vziať svoje deti na interrupciu, potom vieme, že ich svetonázor je pokrivený a všetko, čo hovoria o morálke, by sme mali vnímať s veľkou dávkou skepticizmu.

A aby bolo jasné, neexistuje “právo robiť zlo,” ako povedal guvernér USA v roku 2011, v ktorom sa rozhodol, že bude robiť zle. Ron DeSantis vyhlásil.

Takže nemôže existovať skutočné morálne právo vziať dieťa na mrzačiacu operáciu pohlavia, rovnako ako rodičia nikdy nemôžu mať skutočné “právo” vziať svoje deti na potrat.

Signatári sa mýlia v tom, že nechápu, že rodičia majú právo na výchovu svojich detí a na konanie usmernené k dobru. V súčasnosti máme zákony proti kupovaniu cigariet a alkoholu pre neplnoleté osoby, pretože tieto činnosti nie sú orientované na dobro.

Dúfajme, že tento amicus brief bude rovnako úspešný ako prezidentské kampane, ktoré signatári viedli.