Untitled-4-810x500.png

Donald Trump Jr. hovorí Tuckerovi Carlsonovi, že demokrati urobia "čokoľvek", aby boli pri moci

7
Kultúra smrti

Ľavica používa násilie ako politický nástroj a administratíva prezidenta Joea Bidena jej to umožňuje, naznačil nedávno Tucker Carlson.

Carlson sa takto vyjadril v sobotu večer, keď hostil Donalda Trumpa mladšieho v rámci národného turné bývalého moderátora Fox News. Prezident Donald Trump v júli prežil pokus o atentát po viacerých zlyhaniach tajnej služby, vrátane nezabezpečenia strechy, ktorú už predtým označila za zraniteľné miesto.

Pred niekoľkými týždňami muž menom Ryan Routh údajne mieril na Trumpa počas golfu, než ho tajná služba spozorovala. Routha neskôr zatkli a čelí obvineniu z trestného činu.

“Nerád to hovorím, nerád tomu verím a nerád to aj vyťahujem,” povedal Carlson.“Ale podľa toho, čo viem, Bidenova administratíva, ktorá kontroluje bezpečnosť Trumpovej kampane, zadržiava bezpečnosť.”

“To’je podnecovanie k násiliu, to’je zasahovanie do volieb s použitím hrozby násilia,” povedal Carlson.

Trump Jr. sa podelil o ťažkosti, ktoré mu spôsobilo, keď musel teraz dvakrát povedať svojim piatim deťom, ako sa ich starý otec stal terčom atentátu.

Podelil sa o to, ako sa jeho 17-ročná dcéra rozhodla predniesť svoj prvý politický prejav ráno, keď sa začal republikánsky národný konvent. “Pochopila, o čo tak trochu ide,” povedal Trump Jr. “Je mi’z tých lží o ňom zle,” povedal, citujúc svoju dcéru.

Trump Jr. hovorí, že republikáni ho požiadali, aby zmiernil kritiku ukrajinského konfliktu

Niektorí republikáni požiadali Donalda Trumpa Jr. aby prestal kritizovať angažovanosť USA na Ukrajine, pretože vojensko-priemyselný komplex vytvára pracovné miesta, povedal Carlsonovi aj prezidentov’syn.

“Dostávam telefonáty od republikánov, ‘Hej, Don, nemohol by si byť taký tvrdý voči Ukrajine, pretože vieš, že časť tých peňazí sa vracia späť napríklad do výrobcu rakiet,"” povedal Trump mladší Carlsonovi.

Povedal síce, že podporuje americký biznis, “nič z toho’však nie je len na odpornú smrť, bez dôvodu, po celom svete. Ja’tam nie som preto, aby som podporoval americký biznis v genocíde,” povedal Trump Jr.

Vtedy naznačil, že zvolení zástupcovia tak robia preto, lebo vzali “šesťciferné sumy [v daroch] od spoločnosti Raytheon,”, ktorá je významným dodávateľom obranných zariadení. Povedal, že títo predstavitelia sú odtrhnutí od svojich vlastných voličov.

Na konci rozhovoru Carlson naznačil, že niektorým republikánom nevadí, že Trump prehral, pretože veria, že strana bude “stranou Cheneyho a Busha,” pravdepodobne narážal na prominentných neokonzervatívcov viceprezidenta Dicka Cheneyho a prezidenta Georgea W. Busha. Dcéra Dicka Cheneyho’Liz Cheneyová je však tiež prominentná Never Trumperka, ktorá podporuje angažovanosť v zahraničných vojnách.

Prezidentov’syn zopakoval svoje predchádzajúce postrehy Carlsonovi, že len málo republikánov považuje angažovanosť vo vojne medzi Ukrajinou a Ruskom za dôležitý problém. “Pre troch ľudí to”nebola téma, ktorá by bola v prvej desiatke asi 60-65 tisíc ľudí,” povedal Trump Jr. už skôr Carlsonovi.

Bývalý moderátor Fox News povedal, že opätovné zvolenie Trumpa by mohlo znamenať, že Republikánska strana bude “zastupovať svojich voličov” tak, ako v súčasnosti zastupuje svojich priaznivcov Demokratická strana. “Ak sa vám’páči kastrácia detí, máte’svoju stranu,” povedal Carlson v narážke na podporu Demokratickej strany”chirurgickému mrzačeniu detí so zmeneným pohlavím.

Trump ml. tiež kritizoval liberálnych republikánov v konzervatívnych štátoch, ako je napríklad Utah. “S republikánmi ako Mitt Romney, kto potrebuje demokratov,” povedal.

Platforma Republikánskej strany’v dôležitých témach, ako je manželstvo a posvätnosť života, sa však oslabila pod vedením prezidenta Donalda Trumpa a Lary Trumpovej.

Kamala Harrisová je ‘dcérou marxistického profesora’

Pár diskutoval aj o viceprezidentke Kamale Harrisovej’ radikalizme, pričom Trump ml. zdôraznil, že je “dcérou marxistického profesora”

Harrisová “bola vyhodnotená ako najradikálnejšia ľavicová osoba v Senáte Spojených štátov, naľavo od Bernieho Sandersa,” povedal. Portál GovTrack pravidelne hodnotil Harrisovú ako najliberálnejšiu senátorku. V júli 2024 však zmenila svoj systém hodnotenia.

Je tiež “liberálkou zo San Francisca,” povedal Trump ml. Napriek tejto ustálenej minulosti to podľa neho médiá teraz zatajujú, vrátane jej minulej podpory obmedzenia druhého dodatku a masovej migrácie.

“Médiá vám povedia všetko, čo potrebujete počuť, aby ste volili týmto spôsobom,” povedal. “Ona vám povie čokoľvek.”

Takisto kritizoval médiá za to, že zakrývajú škody spôsobené masovou migráciou vrátane násilníkov a vrahov, ktorí sa dostávajú do krajiny.

V ďalšej časti rozhovoru Carlson povedal, že nelegálni migranti zneužívajú krajinu, čo je urážlivé pre legálnych prisťahovalcov.

“Využívajú našu krajinu ako auto z požičovne, len narážajú do vecí, nemenia olej, vôbec si nevážia našu krajinu, ktorú milujeme,” povedal Carlson.

Demokrati chcú “doviezť 20 miliónov ľudí, ktorí budú trvalo závislí[í]” povedal Trump ml. s odkazom na masovú migráciu.

Mnohé ‘základné inštitúcie’ sú ‘skorumpované’

Svoju diskusiu uzavreli rozhovorom o korupcii v “základných inštitúciách.”

“Ak môžu dovoliť, aby bol prezidentský kandidát druhej strany”zastrelený do tváre, potom sme”dospeli do bodu, kedy už nemôžeme mať viac”toto,” povedal Carlson. Potom sa spýtal Trumpa mladšieho, či má “nejakú nádej” na vykorenenie korupcie.

“Mám,” povedal Trump mladší.

Trump starší je teraz “väčšou hrozbou”, pretože po štyroch rokoch v Bielom dome lepšie rozumie politickému systému, povedal jeho syn.

“Systém viery je moc,” dodal Trump mladší a kritizoval establishment vo Washingtone. “Urobia”všetko pre to, aby mali túto moc.”

Na záver varoval dav a Trumpových priaznivcov vo všeobecnosti, že sa môžu stať terčom útokov zo strany tých, ktorí sú pri moci.

“Ak to môžu urobiť jemu, komu to nemôžu”urobiť?"” spýtal sa.

Cielenie na politických oponentov ide ďalej.

“Každý z vás je v palebnej línii … musíme podľa toho konať,” povedal. “Musíme si vziať späť našu krajinu.”