Melania-Trump-810x500.jpg

Melania Trumpová hovorí, že jej manžel vedel, že je za potraty "odo dňa, keď sme sa spoznali

0
Kultúra smrti

(LifeSiteNews)- Melania Trumpová v rozhovore pre Fox News zdvojnásobila svoj tzv. pro-choice” postoj, keď moderátorke Marii Bartiromo povedala, že jej manžel si bol vždy vedomý jej postoja. 

“On poznal môj postoj a moje presvedčenie odo dňa, keď sme sa spoznali,” povedala. 

Trump sa s Melaniou, ktorá pochádza zo Slovinska a hlási sa ku katolíckej viere, prvýkrát zoznámil v septembri 1998 na večierku, keď mala 28 rokov. Svadobné sľuby si vymenili v roku 2005 v Trumpovom’sídle Mar-a-Lago. Zúčastnili sa na ňom Bill a Hillary Clintonovci a ďalšie známe osobnosti.  

Trump’s “evolúciou” v otázke potratov je dobre zdokumentovaný. V roku 1999 počas vysielania MSNBC’s Meet the Press, Trump povedal, že’je “veľmi pro-choice”, ale dodal: “Nenávidím koncept potratov.”Odvtedy zaujal k tejto otázke rôzne postoje, zrejme ten, ktorý mu prinesie najviac hlasov.  

RELEVANTNÉ: Melania Trumpová bude v pripravovaných memoároch obhajovať potraty: Na otázku Bartiroma, ako sa GOP a jej manžel “vysporiadali” s “otázkou potratov”, Melania jednoducho pochválila Trumpa za podporu jej rozhodnutia prehovoriť, pričom poznamenala, že “každý sa musí rozhodnúť, čo chce robiť.” 

Má iné presvedčenie a urobí to, čomu verí,” ďalej odpovedala. “Poznal moje presvedčenie, ako som povedala. Takže vedel, že to bude v knihe. Nechal ma byť tým, kým som, a dovolil mi veriť tomu, čomu verím.” 

Melania’sa rozhodla verejne vyjadriť svoje názory na potraty, keďže Harrisova kampaň z toho urobila jednu z hlavných tém svojej kampane. Harrisová zopakovala svoju neochvejnú podporu tejto barbarskej praktiky počas vystúpenia v oplzlom podcaste zameranom na mladé ženy s názvom Call Me Daddy pred týždňom.  

Melania’svojimi výrokmi zrejme chce dosiahnuť, aby voličky boli 5. novembra prístupnejšie odovzdaniu hlasu jej manželovi. Zároveň Bartiromovi povedala, že chcela len “byť autentická”, pretože “o mne sa píše veľa dezinformácií a nepravd.”Táto kniha “prinesie moju pravdu a pravdu” na verejnosť, pretože je “veľa vecí, o ktorých sa nikdy nehovorilo,” povedala. 

Trump sa čoraz viac posúva doľava v otázke potratov, ako aj v iných otázkach, ktoré sú drahé sociálnym konzervatívcom, napríklad oplodnenie in vitro. Ako uviedol novinár portálu LifeSite Doug Mainwaring, Melania’vystupuje na podporu potratov je podobná jej poslednej snahe dostať manžela za cieľovú čiaru, keď v roku 2020 oznámila, že tiež “nezastupiteľne” podporuje pro-LGBT Log Cabin Republicans. Je to v súlade aj s predchádzajúcimi prvými dámami Ameriky, ktoré ju všetky minimálne od čias manželky Richarda Nixona’Patricie nejakým spôsobompodporovali. 

PODPORUJEME: Trump vyzval Melaniu, aby ‘napísala, čomu verí’ o potratoch v pripravovaných memoároch