shutterstock_790043248-scaled-e1728316500421-810x500.jpg

Transgenderová horúčka nakoniec prepukne: tu je dôvod

19
Kultúra smrti

Nedávna výmena názorov na X dokonale poukázala na rastúcu netrpezlivosť mnohých ľudí voči požiadavkám transrodových aktivistov.

“Trans ženy nie sú muži. Prečo’nechápete túto základnú pravdu o nás?"” dožadovala sa osoba identifikujúca sa ako transsexuál. J. K. Rowlingová odpovedala so zdrvujúcou stručnosťou: “Možno preto, že jediným predpokladom na to, aby ste boli trans ženou, je byť mužom.” Jej takedown nazbieral viac ako 11 000 opätovných uverejnení a 104 000 lajkov. Ľudia toho začínajú mať plné zuby. 

Jedným z dôvodov je, že keď sa diskusia o rodovej ideológii začína konečne predierať cez kužel mlčania, ktorý nastolilo LGBT hnutie a ich mediálni spojenci (za asistencie kolaborácie alebo zbabelosti politikov), samotná smiešnosť a nepravdepodobnosť mnohých tvrdení trans aktivistov” sa nedá ignorovať. Spomeňme si na toto video, ktoré sa nedávno stalo virálnym na X.

Porúčame divákovi uváženie:

 

Nijaký normálny človek—a tým myslím nikoho—si nemyslí, že ten frajer je vlastne žena. V skutočnosti sa okrem šiat’sotva snaží. Je to crossdresser, ktorý vynakladá minimálne úsilie potrebné na to, aby mohol ísť do ženských šatní. Ani sa to nesnaží skrývať. “Vždy ma zle označia, ale oplatí sa to,” radí ostatným v nahranom hovore na Zoom-e. “Otvorte dvere do sprchy a okolo sa budú motať len t*ts a *ss.” Potom bez irónie poučí iného cross-dressera: “Ale nesmieš’byť uslintaný.” 

Trans aktivisti—a sem veľmi patria ľudia ako Justin Trudeau, Kamala Harris a ďalší “progresívni” politici, ktorí trvajú na tom, že gender ideológia je vecná—očakávajú, že uveríme, že tento muž je lesba. Očakávajú, že uveríme, že keď si ľudia všimnú, že je to muž, je obeťou “nesprávneho určenia rodu.”Očakávajú, že uveríme, že zraniteľné ženy, mnohé z nich v šatniach alebo sprchách oblečené len málo alebo vôbec, sú nieobete a že akýkoľvek odpor voči tomu, aby sa k nim tento chlapík pripojil, je transfóbia. 

To nie je hyperbola. Tomu skutočne veria. A ich presvedčenie prináša veľkú “odmenu” pre ľudí, ako je Zoom Call Creeper. (Rowlingová reagovala aj na toto video zdrvujúcou jednohubkou, ktorá opäť vystihuje to, čo si všetci myslia: “Chcú len močiť.” Áno, správne."  

Keď horúčka prepukne, tí, ktorí odmietli spolupracovať na tomto zhora zavedenom kultúrnom blude, budú vyzerať prezieravo. V posledných mesiacoch došlo k niekoľkým povzbudivým víťazstvám slobody prejavu, ktoré túto skutočnosť zdôrazňujú. Virgínska školská rada právom súhlasila, že zaplatí bývalému stredoškolskému učiteľovi viac ako 500 000 dolárov na odškodnom aj súdnych poplatkoch po tom, čo ho v roku 2018 vyhodila za to, že odmietol používať nové zámená transidentifikujúceho sa študenta’s. Školská rada trvala na tom, aby učiteľ “žil v klamstvách”;, on to odmietol a vyhral.  

RELEVANTNÉ: Školská rada Virgínie súhlasí s vyplatením 575-tisíc dolárov učiteľovi, ktorého vyhodili za to, že odmietol používať transrodové zámená

Vedúci detský psychiater Dr. Allan Josephson, ktorého v roku 2019 vyhodila Louisvillská univerzita za komentáre proti zmene pohlavia detí, tiež zaznamenal víťazstvo zdravého rozumu a slobody slova. “Minulý rok v prípade, ktorý som podal proti [Louisvillskej] univerzite… v súvislosti s porušením mojich ústavných práv a žiadal som o obnovenie mojej pozície s náhradou mzdy, federálny okresný súd rozhodol, že porota by sa mala zaoberať mojimi nárokmi,’ Josephson písal nedávno v článku pre denník Daily Signal. “A 10. septembra s tým súhlasil aj Odvolací súd USA pre 6. obvod.” 

Až jeden z týchto príbehov nevzbudil veľkú pozornosť tlače—ale trend je jasný. Nesúhlas s rodovou ideológiou je chráneným prejavom, a keďže požiadavky trans aktivistov sú čoraz zjavnejšie, možnosť povedať to je čoraz dôležitejšia. Elon Musk’kúpou spoločnosti X uvoľnil cestu pravde o transgenderizme, ktorá sa stala virálnou, čiastočne poháňaná skutočnosťou, že jeho vlastné dieťa bolo vtiahnuté do kultu transgenderu. Kultúrne osobnosti ako Joe Rogan a J. K. Rowlingová, ktoré nie sú spoločensky konzervatívne podľa žiadneho meradla, uvoľňujú cestu aj tým, ktorí nemajú meno alebo bohatstvo, aby sa postavili proti transgenderizmu. 

Horúčka prepukne. Je to’otázka času.