Kamala-Harris-trans-810x500.png

Skupina voličov Michelle Obamovej bude hostiť drag show a raperov, aby zvýšila volebnú účasť Kamaly Harrisovej

9
Kultúra smrti

Bývalá prvá dáma Michelle Obamová sa snaží získať podporu pre bojujúcu viceprezidentku Kamalu Harrisovú tým, že si na pomoc prizve transvestitov a morálne skazených zabávačov.

Do dňa volieb zostáva menej ako 20 dní a Obamovej’organizácia “Keď budeme všetci voliť”, ktorú založila v roku 2018, sa chystá usporiadať rôzne “Párty pri volebných miestnostiach”, na ktorých vystúpia drag performeri a oplzlí hudobníci.

Táto “nestranická” skupina sa snaží podporovať registráciu voličov, ale v skutočnosti je to krycia organizácia, ktorej cieľom je nalákať málo informovaných demokratických voličov, aby odovzdali svoje hlasy tým, že im ponúkne bezplatné jedlo na miestach v blízkosti volebných miestností.

18. októbra vo Phoenixe sa na jednej zo skupín” párty uskutoční drag show. Dňa 29. októbra v Nevade vystúpi drag artistka z RuPaul’s Drag Race.

Medzičasom v Georgii na festivale ONE Musicfest 26. - 27. októbra “When We All Vote” pomáha priniesť speváčku Cardi B, Nelly a niekoľko ďalších hviezd černošského popu, ktoré vystúpia.

Témy LGBT sa v posledných týždňoch stali hlavnými témami kampane. Za posledný mesiac Trumpov tím trikrát zverejnil reklamy, v ktorých kritizoval Kamalu Harrisovú’ za to, že chce, aby sa peniaze daňových poplatníkov používali na nelegálnych prisťahovalcov a iných zločincov za mrežami.

Keď ju moderátor Fox News Bret Baier konfrontoval s jej dlhodobou podporou tejto politiky, Harrisová sa vyhla tejto téme a obvinila Trumpa, ktorý jej nikdy žiadnym spôsobom nevyjadril podporu, z vyvolávania rozkolov.


S tým súvisí aj to, že hoci samotný Trump podporuje homosexuálne “manželstvá” a podporuje ho pro-LGBT Log Cabin Republicans, neustále sľubuje, že bude držať rodovo zmätených športovcov mimo ženských”športov.

Túto stredu na Fox News povedal Harris Faulknerovej, že prostredníctvom výkonného opatrenia “zakáže” mužom hrať proti ženám. “Je to”muž hrajúci v (ženskej”hre,” povedal.