michael_del_grande-e1699871905307-810x500.jpg

Správca katolíckej školy v Toronte Mike Del Grande dosiahol zrušenie zákazu Pochodu za život

9
Kultúra života

Postavte sa za pro-life správcu Mikea Del Grandeho: LifeFunder

Bolo nás toľko práce s bojmi na národnej, provinčnej a komunálnej úrovni, že sme sa s vami zabudli podeliť o dobré správy, ktoré sme dostali začiatkom tohto roka.

Správca Michael Del Grande dosiahol v apríli veľké pro-life víťazstvo v Toronto Catholic District School Board (TCDSB). Je však’taký skromný, že nám to nikdy nepovedal! Dozvedeli sme sa to len náhodou!

Takto’sme sa to dozvedeli…

V septembri sa naša koordinátorka mládeže Maeve Rocheová prihlásila za delegátku na mesačné zasadnutie rady TCDSB. Jej cieľom pri vystúpení pred zhromaždenými správcami bolo požiadať ich, aby zrušili zákaz správnej rady vyslať študentov na Národný pochod za život v Ottawe.

Čítajte: Rozhovor: Del Grande, správca katolíckej školy v Toronte, rozpráva o rokoch boja proti ľavičiarom

Vidíte, najmenej niekoľko rokov TCDSB neumožňovala študentom zúčastniť sa každoročného podujatia. Keď sme sa prvýkrát dozvedeli o tomto zákaze účasti študentov, bol to pre nás obrovský šok a sklamanie.

Približne 25 rokov katolícke školy, vrátane tých z TCDSB, posielali na toto vlajkové podujatie za život plné autobusy študentov. Ich účasť výrazne obohacovala pochod, pomáhala rásť hnutiu… a ich viere.

Maeve teda plánovala pred správnou radou argumentovať, že umožniť – a povzbudiť – študentov, aby sa zúčastnili, je perfektný spôsob, ako im pomôcť žiť ich katolícku vieru, ktorá bezvýhradne odmieta potraty.

Hádajte čo?

Jej žiadosť o delegáciu bola zamietnutá. Bolo jej povedané, že táto otázka sa už riešila na predchádzajúcom zasadnutí správnej rady, ešte v apríli!

Ukázalo sa, že v apríli Del Grande úspešne schválil pozmeňujúci návrh na zrušenie zákazu vysielať študentov a kaplánov na Pochod za život.

Jeho pozmeňujúci návrh bol správcami prijatý jednomyseľne. Chvála Bohu!

To znamená, že od roku 2025 budú môcť katolícke školy, kapláni a učitelia v Toronte’opäť slobodne organizovať autobusové zájazdy na Národný pochod za život!

Mládež nám chýbala a sme nadšení pri pomyslení, že ju opäť uvidíme na Parliament Hill, ako spolu s nami pochoduje za právo na život nenarodených detí!

Bojovný duch pána Del Grandeho je veľmi skromný a mimoriadne hodný pochvaly. A ako ste sa’práve dozvedeli, tento zvolený správca prináša výsledky!

Práve preto vás chcem požiadať, aby ste správcovi Del Grandeovi prejavili svoju štedrú finančnú podporu, na jeho Fond právnej ochrany.

Ako si možno spomínate, Michaela prenasledujú jeho kolegovia zo správnej rady za to, že ešte v roku 2019 obhajoval katolícke učenie proti transrodovej ideológii.

Došlo k tomu na zasadnutí správnej rady, kde sa navrhlo, aby sa do kódexu správania TCDSB’doplnili pojmy “rodová identita” a “rodové vyjadrenie”.

Za to, že sa odvážil postaviť proti LGBTQ žoldu, niektorí ľavicoví správcovia spolu s LGBT aktivistami a protikresťanskými mainstreamovými médiami presadzovali, aby sa na jeho hlavu zosypali prísne tresty a verejné poníženie.

PREČÍTAJTE SI: ‘Složili sme prísahu’: Člen katolíckej školskej rady bojuje proti LGBT davu

Rada ho nezákonne uznala vinným z “pochybenia správcu” za obhajobu kresťanského učenia. Potom iný pro-LGBT aktivista podal sťažnosť na Ontario Teachers College, aby sa ho pokúsil zbaviť učiteľskej licencie.

Mike bojuje proti týmto vykonštruovaným obvineniam na súde a jeho účty za právne služby sú obrovské.³"V skutočnosti ich nemôže&nbspsamostatne zaplatiť.

Podívajte sa, čo Mike urobil pre hnutie za život pri zrušení tohto zákazu TCDSB na Pochode za život spolu s jeho tvrdohlavou obhajobou kresťanstva.

Nesúhlasíte s tým, že si zaslúži našu finančnú podporu v boji proti týmto bitkám?

Prosím darujte teraz na jeho crowdfundingovej stránke, aby ste pokryli jeho ohromujúce účty za právne služby.

Celé toto právne utrpenie bolo pre Del Grandeho neuveriteľne ťažké a ako som už povedal, proces je trestom, či už hovoríme o finančnej alebo emocionálnej záťaži, ktorú spôsobuje.

Aby nebolo obrovskej finančnej podpory od vás všetkých, už dávno by hodil uterák do ringu. Bol by’odstúpil z rady už v roku 2020, aby sa vyhol sankciám.

A keby bol odstúpil, TCDSB by stále zakazovala študentom účasť na Národnom pochode za život!"

Práve vaša finančná podpora jeho právnej obhajoby ho povzbudila, aby pokračoval vo funkcii správcu a bojoval za pravdu, namiesto toho, aby odišiel, ako to urobilo mnoho iných komunálnych politikov.

PREČÍTAJTE SI: Presledovaný katolícky školský správca Mike Del Grande sa v pondelok objaví na súde

Práve preto sa ho teraz nemôžeme’vzdať. Aby mohol naďalej dosahovať výsledky pre Ježiša Krista a obhajovať nenarodené deti, musíme ho dostať z problémov s jeho právnymi účtami.

Prosím, zachovajte Michaela a jeho rodinu aj vo svojich modlitbách.

Za život a rodinu.

Jack Fonseca
Riaditeľ pre politické operácie
Kampaň Koalícia za život

P.S. Ak nechcete prispieť online, pošlite prosím šeky na adresu: 157 Catharine St. N., 2nd Floor, Hamilton, ON, L8L 4S4. Môžete nám tiež zavolať na číslo 1-800-730-5358. Do poznámky uveďte “Stand with Mike”

P.P.S. Online verziu tohto e-mailu, ktorú môžete zdieľať so svojou rodinou a priateľmi, nájdete na zde.

Pretlačené so súhlasom Kampaň Koalícia za život

Postavte sa za pro-life správcu Mikea Del Grandeho: Fond života