Kamala--810x500.png

Kamala Harrisová sa vysmieva študentom hlásajúcim "Kristus je kráľ": "Ste na nesprávnom zhromaždení

22
Kultúra smrti

Pomôžte sponzorovať billboard ‘Kristus je kráľ’: “Ježiš je Pán!” a “Kristus je kráľ!” keď kandidátka sľubovala jasajúcemu davu, že v prípade svojho zvolenia zavedie neobmedzené práva na potraty.

“Ach, vy ste na nesprávnom zhromaždení,” Harrisová sa vysmievala, keď dav hlasno posmeľoval kresťanských študentov.

“Myslím, že ste chceli ísť na to menšie o ulicu ďalej,” dodala Harrisová na radosť davu zástancov potratov, pričom študentom pohŕdavo zamávala rukou.

Na virálne video, ktoré zverejnila Jennifer McKinneyová, ktorá o incidente informovala ako prvá, bolo videné viac ako 42 miliónov krát.

Stáli kresťanskí študenti Grant Beth a Luke Polaske neskôr povedali, že boli “hecovaní, nadávali nám, vysmievali sa nám”, keď ich okamžite vyviedli z podujatia.

“Wow. Niekto na zhromaždení Kamaly’povedal: ‘Ježiš je Pán’ a ona odvetila: ‘Ach, vy ste na nesprávnom zhromaždení. Myslím, že ste chceli ísť na ten menší dole na ulici,’” napísal konzervatívec Robby Starbuck, ktorý zdieľal McKinneyovej’video.

“Táto urážka kresťanov prichádza hneď po tom, čo sa stala prvou prezidentskou kandidátkou, ktorá vynechala katolícky Al Smith Dinner od čias Waltera Mondalea pred mnohými, mnohými desaťročiami. Mondale krátko nato prehral V KAŽDOM štáte okrem jedného,” Starbuck poznamenal.

“Kamala si očividne neváži kresťanov, našu vieru a hlavne nášho Spasiteľa,” povedal Starbuck.

“Každý kresťan si to musí zapamätať, keď bude voliť, a zdieľať to so svojimi priateľmi,” vyzval Starbuck. “V deň volieb ukážme politikom, čo sa stane, keď sa budú takto správať ku kresťanstvu.”

V ďalšom príspevku Starbuck upozornil out, že “niektoré aktivistické médiá z toho šalejú, pretože vedia, ako zle to pre Kamalu vyzerá.”

“Budú klamať a tvrdiť, že reagovala na niekoho iného, ale tu’je nové video, na ktorom vidíte, že’reaguje na ‘Ježiš je Pán.’ Video hovorí všetko, čo treba povedať.”