Screenshot-2024-09-17-at-9.00.06-AM-e1726654032128-810x500.png

Nový Brunswick si zvolil pro-LGBT liberálnu vládu

9
Kultúra smrti

Na zdesenie prorodinne orientovaných občanov si Nový Brunšvik zvolil do čela provincie liberálnu vládu, ktorá je výrazne pro-LGBT.

Po sčítaní výsledkov v sobotu bolo oznámené, že Liberálna strana pod vedením svojej pro-LGBT líderky Susan Holt získala 31 kresiel, čím prekročila 25 kresiel potrebných na vytvorenie väčšinovej vlády. Súčasní progresívni konzervatívci pod vedením bývalého premiéra Blaina Higgsa získali len 16 kresiel, pričom samotný Higgs prišiel o svoj mandát. Strana zelených získala dve kreslá. 

Holtová viedla kampaň proti Higgsovi a jeho vláde’prorodinným smerniciam, ktoré zahŕňali zákaz grafických “prezentácií sexuálnej výchovy” v školách, ako aj požiadavku na súhlas rodičov, aby učitelia používali iné mená alebo zámená pre žiakov mladších ako 16 rokov. 

Po Holtovom víťazstve budú všetky Higgsove’ prorodinné opatrenia pravdepodobne zrušené alebo zrušené.  

Aj keď Higgs prehral vo svojom jazdeckom obvode s liberálnym kandidátom Aaronom Kennedym, poznamenal, že je hrdý na to, že sa postavil za to, v čo “verí”.  

“Stojíme za tým, v čo veríme, padáme za to, v čo veríme, ale nestrácame”svoje presvedčenie,” povedal svojim priaznivcom.  

Holtová, ktorá čoskoro zloží prísahu ako provinčná premiérka, sa v minulosti zamerala na prorodinné skupiny a svoju podporu hádzala za radikálne pro-LGBT postoje.

V predvolebnom období Holtová išla po kampani Campaign Life Coalition, podpísalapohľadnice, ktoré táto pro-life a pro-family skupina distribuovala do poštových schránok po celej provincii a ktoré odhaľovali nebezpečenstvá LGBT agendy.

Pohľadnice CLC’obsahovali faktické, vedecké informácie, ktoré voličov varovali, že takzvaný “prechod” neplnoletých osôb prostredníctvom užívania liekov blokujúcich pubertu a hormónov na kríženie pohlavia často spôsobuje nezvratné poškodenie vrátane neplodnosti, kardiovaskulárnych ochorení, rakoviny, straty objemu mozgu a lámavosti kostí. 

Holt tvrdil, že materiál obsahoval “dezinformácie” bez toho, aby bližšie rozviedol alebo vysvetlil ako, čo viedlo CLC kontrolu faktov politika.  

CLC v minulosti varovala, že ak Holtová vyhrá, “vráti čas späť v oblasti rodičovských práv a zakáže učiteľom získavať súhlas rodičov pred prechodom detí v škole.” 

“Maloletí budú povzbudzovaní, aby sa v škole vydávali za opačné pohlavie, a budú im pomáhať, aby to pred mamou a otcom utajili,” povedalCLC’Jack Fonseca pre LifeSiteNews.  

Voľby v Novom Brunswicku’boli druhými provinčnými voľbami v Kanade za menej ako týždeň. Minulú sobotu išli k urnám voliči v Britskej Kolumbii, výsledky však ukazujú, že vládnuca NDP a konzervatívci sú prakticky v mŕtvom bode. To si vyžiadaloprepočítavanie hlasov, ktoré bude ukončené do konca týždňa.