image-2-18-810x500.png

Kamala Harrisová odmieta náboženské výnimky pre potraty: "Nemyslím si, že by sme mali robiť ústupky

8
Kultúra smrti

Demokratická prezidentská kandidátka Kamala Harrisová vo svojom najnovšom rozhovore jednoznačne vyhlásila, že nebude podporovať náboženské výnimky, pokiaľ ide o interrupcie.

Harrisová’opakovane sľubuje, že podpíše federálny zákon, ktorý by legalizoval interrupcie v celej krajine a znovu zaviedol zákon Roe v. Wade’prakticky neobmedzené “právo” na túto vražednú praktiku, sú ústredným bodom jej kampane.   

Čítajte: Kamala Harrisová by  odstránila náboženskú slobodu,’ má  extrémny’ protikatolícky program: Katolícki lídri

Reportérka televízie NBC Hallie Jacksonová sa Harrisovej opýtala: “Aké ústupky by boli na stole? Napríklad náboženské výnimky, je to niečo, čo by ste zvážili?”  

Harris odpovedal: “Nemyslím si, že by sme mali robiť ústupky, keď’hovoríme o základnej slobode rozhodovať o vlastnom tele,” eufemisticky narážal na ničenie nenarodených detí v maternici.  

Jackson na Harrisovú v tejto otázke zatlačil.  Republikánom, ako napríklad Susan Collinsovej alebo Lise Murkowskej, ktorí by niečo také podporili v rámci demokratického programu, ak by v skutočnosti republikáni ovládli Kongres, ponúkli by ste im olivovú ratolesť, alebo je to mimo hry? Neprichádza to pre vás do úvahy?" ” 

“Nebudem sa zaoberať hypotézami,”povedala Harrisová, aby odklonila otázku.   

“Americkým ženám bola odňatá základná sloboda: “A to nemôže byť predmetom rokovaní, čo znamená, že musíme vrátiť ochranu Roe v. Wade.”

“A to je všetko,” dodala.    

Čítajte: Studentka za život, ktorej sa Kamala Harrisová vysmieva, hovorí pre Fox News: ‘Potrat je sviatosť satanova’

Harrisová’zdvojnásobila svoje stanovisko, že potraty na požiadanie sú nedotknuteľné, len niekoľko dní po tom, čo kandidátka verejne zosmiešnila dvoch vysokoškolských študentov, ktorí hlásali “Kristus je kráľ!” a “Ježiš je Pán” na nedávnom predvolebnom mítingu, keď hanobila Najvyšší súd USA”zrušenie rozsudku Roe v. Wade.   

Harrisová, bývalá americká senátorka za Kaliforniu, ktorá bola zaradená ako najliberálnejšia členka Senátu a mala 100-percentný pro-potratový hlasovací záznam, podporuje “Zákon o ochrane zdravia žien’,” demokratický návrh zákona, ktorý by vyhlásil potrat počas celého tehotenstva za federálne “právo” a zrušil platnosť stoviek štátnych a miestnych pro-life zákonov.

Je tiež silnou podporovateľkou všetkých aspektov hnutia LGBT, vrátane “zmeny pohlavia” pre neplnoleté osoby a indoktrinácie detí LGBT v školách.

Harrisová má okrem toho na konte útoky na katolíkov. Ako generálna prokurátorka Kalifornie stíhala katolíckeho pro-life novinára Davida Daleidena po tom, ako zverejnil videá, ktoré ukazovali, ako vedúci pracovníci spoločnosti Planned Parenthood diskutujú o predaji častí tiel potratených detí, ako o tom informoval portál LifeSiteNews reported. Ako členka súdneho výboru amerického Senátu navrhla aby bol kandidát na sudcu diskvalifikovaný kvôli jeho angažovanosti v Rytierskom klube Kolumbových rytierov, pričom sa odvolávala na odpor tejto katolíckej organizácie voči potratom a homosexuálnym “manželstvám.”

Čítajte: Starší uväznený pro-lifer prosí kongresmana, aby intervenoval u demokratického sudcu o urgentnú zdravotnú starostlivosť

Mimochodom, za Bidenovej-Harrisovej administratívy ministerstvo spravodlivosti selektívne presadzovalo zákon o slobodnom prístupe na kliniky (Freedom of Access to Clinic Entrances - FACE), aby sa zameralo na pokojných katolíckych zástancov života, ako sú Mark Houck a Paulette Harlow, a zistilo sa, že FBI vykonala prieskum kostolov, v ktorých sa slávi tradičná latinská omša.

Administratíva sa tiež snažila primať nemocnice a lekárov, aby vykonávali interrupcie a uľahčovali chirurgické mrzačenie detí so zmeneným pohlavím bez ohľadu na výhrady svedomia.