Shutterstock_2408733423-810x500.jpg

Trudeau sa chváli novou webovou stránkou kanadskej vlády, ktorá umožňuje jednoduchý prístup k interrupciám

11
Kultúra smrti

Premiér Justin Trudeau sa na sociálnych sieťach pochválil novým online potratovým portálom svojej vlády a v podstate priznal, že cieľom novej webovej stránky je pomôcť ženám, aby ukončenie života ich nenarodeného dieťaťa bolo jednoduché.

“Sme za možnosť voľby,”napísal Trudeau v utorok na svojom účte X.

“Veríme, že ak sa žena rozhodne podstúpiť interrupciu, prístup k nej by mal byť jednoduchý. Preto sme’spustili webovú stránku s informáciami o interrupciách: o rôznych typoch, o tom, ako’sa financujú, a o tom, kde ich môžete dostať vo vašom okolí.”

Na jeho komentáre sa okamžite vrhli známi kanadskí kresťanskí pastori, ktorí sa stali terčom kritiky za to, že sa vzopreli mandátu COVID.

“Prečo sa tak pekelne snažíte ukradnúť naše Bohom dané slobody, ale slobodu zabíjať deti robíte čo najjednoduchšou? Páči sa ti myšlienka na to, ako sú malí ľudia rozrezaní a vyhodení, ty ghúle?"” Kresťanský pastor Aaron Rock napísal v odpovedi Trudeauovi, ktorý bol prenasledovaný za to, že sa vzoprel zdravotným nariadeniam COVID.

Artur Pawlowski, známy protimandátový farár COVID, ktorý bol mnohokrát uväznený za to, že udržal svoj kostol otvorený, bol vo svojej odpovedi Trudeauovi menej srdečný a dalo by sa povedať, že aj trochu nekresťanský.

“Ste chorý a zvrhlý krvavý vrah! Čaká ťa peklo!!!,” napísal v odpovedi.

Ako v pondelok informoval LifeSiteNews, len niekoľko dní po chválil o svojej vláde pro-potratovej histórii, Trudeau spustil nový online “Abortion in Canada” portál, ktorý obsahuje všetky “zdroje” potrebné pre ženy, ktoré chcú zabiť svoje nenarodené deti, uviedla kanadská najvyššia pro-life skupina.

Tento online potratový portál zrejme začal fungovať 26. septembra, ale aktivisti za potraty aj obhajcovia života ho objavili len nedávno. Portál okamžite zatlačila najvyššia kanadská’pro-life skupina, pretože uľahčuje “Kanaďanom zabíjanie ich nenarodených detí.”

Riaditeľ komunikačného oddelenia organizácie Campaign Life Coalition (CLC) Pete Baklinski odsúdil nový potratový portál ako “plný pro-potratovej rétoriky, ktorú mohli ľahko vytvoriť potratoví aktivisti.”

Potratový portál je na kanadskom portáli uvedený v sekcii “Zdravie - Zdravie - Život - Sexuálne reprodukčné zdravie”.ca a obsahuje informácie o “Typoch interrupcií”; “Dostupných podporách” a “Čo robí Kanada” na podporu interrupcií, ako aj ďalšie “zdroje.”

Počas rokov Trudeau sa hlásil k podpore potratov napriek tomu, že bol pokrstený katolík. Od nástupu do funkcie v roku 2015 jeho liberálna vláda predložila pro-potratovú politiku, ako napríklad odobratie těhotenským informačným centrám charitatívneho štatútu, pretože namiesto potratov propagujú život.

Jeho vláda opakovane išla po poslancoch za život, ako napríklad nedávno reportoval LifeSiteNews.

Podľa CLC potraty od ich legalizácie v roku 1969 zabili v Kanade viac ako štyri milióny pred narodením, čo približne zodpovedá počtu obyvateľov Alberty.