save_james__james_and_jeffrey-810x500.jpg

Jeffrey Younger hovorí, že má "poslednú šancu" zabrániť exmanželke, aby v novembri "vykastrovala" syna Jamesa

14
Kultúra smrti

Otec z Texasu, ktorý už roky bojuje za to, aby zabránil svojej bývalej manželke v prechode ich malého syna, vo štvrtok poskytol rozhovor, v ktorom prezradil, že koncom mesiaca bude mať pravdepodobne poslednú šancu zachrániť svoje dieťa pred chirurgickou kastráciou.

Od roku 2018 vedú Jeffrey Younger a Anne Georgulasová súdny spor o matkine’pokusy vychovávať ich chlapca Jamesa ako “dievča” menom “Luna” vrátane chirurgickej a chemickej premeny jeho tela, aby zodpovedalo tejto nanútenej “rodovej identite.” Younger neustále zdôrazňuje, že zmätenosť pohlavia jeho syna”mu spôsobila Georgulasová napriek jeho skutočnému želaniu. Younger, ktorý v snahe ochrániť svojho syna vynaložil státisíce dolárov na súdne poplatky, zbiera peniaze na právne, znalecké a iné výdavky.  

PREČÍTAJTE SI: Kalifornský sudca nariadil zapečatiť prípad opatrovníctva Jamesa Youngera pred súdnym procesom

V októbri 2019, verejné pobúrenie podnietené pozornosťou konzervatívnych médií k prípadu pomohlo k tomu, že sudkyňa Kim Cooksová rozhodla, že žiadny “prechod” nemôže prebehnúť bez súhlasu oboch rodičov; zároveň však obom uložila zákaz verejne diskutovať o prípade. LifeSiteNews vtedy urobil rozhovor sYoungerom, krátko predtým, ako príkaz na zamlčiavanie vstúpil do platnosti. 

V auguste 2020 však sudkyňa Mary Brown rozhodla, že Younger musí zaplatiť za poradenstvo zaujaté v prospech “prechodu” a že Georgulas bude môcť posielať Jamesa do školy ako “Luna.” O rok neskôr Brownová udelila matke plnú (hoci dočasnú) starostlivosť nad Jamesom aj jeho bratom-dvojčaťom, ktorá nezahŕňala právomoc chemicky alebo chirurgicky “prejsť”, ale oprávňovala ju neposkytovať otcovi informácie o jeho duševnom zdraví.

Georgulasová ďalej presťahovala seba a Jamesa do radikálne pro-transgenderovej Kalifornie a v januári 2023 texaský Najvyšší súd hlasoval 8:1, aby im umožnil tam zostať napriek Jeffrey’námietky, pričom tvrdili, že nevidia dôvod, prečo by sa predchádzajúce súdne nariadenie, ktoré jej bránilo jednostranne “zmeniť” ich syna, nemalo dodržiavať – napriek tomu, že Kalifornia mala do tej doby prijal zákon, podľa ktorého sa odmietnutie krížových hormónov, blokátorov puberty a “prechodových” operácií považuje za formu “zneužívania a opustenia dieťaťa.”

Vo štvrtok republikánsky poslanec štátu Virginia Del. Nick Freitas zverejnil dlhý videorozhovor s Jeffreym Youngerom, ktorý podrobne vyrozprával históriu prípadu a vysvetlil rôzne právne a politické faktory, ktoré ho priviedli až do tohto bodu.

Ozývajúc Kaliforniu “štátom únosu transrodových osôb” Younger povedal, že 28. októbra sa opäť postaví pred kalifornský súd, aby sa pokúsil o to, čo nazýva “poslednou šancou” na ochranu Jamesa, ktorý má teraz 12 rokov. “Ak tento súd prehrám, môj syn bude v novembri vykastrovaný.”

Veci sa blížia k záveru, vysvetlil, pretože Georgulasová “skutočne podala návrh na zrušenie trvalého súdneho príkazu, ktorý nám bráni v týchto zákrokoch, a výslovne povedala, že môj syn je teraz v Tannerovom”štádiu 4. puberty a je to”naliehavé, že musí byť núdzovo chemicky kastrovaný.”Tannerovo”4. štádium puberty je jedným z posledných štádií puberty, po ktorom sa zakorení väčšina zmien, ktoré majú “rodové prechody” potlačiť.

Younger ďalej sprostredkoval, že podľa lekárskych záznamov, ktoré mal možnosť nahliadnuť, Jamesa jeho matka a aktivistickí lekári na jej strane odvtedy presvedčili, že je predsa len takzvaným “trans dievčaťom”, ktoré už nechce mať mužské pohlavné orgány, pričom lekári na Nemocničný systém Kaiser Permanente ich ubezpečili, že aj tak bude môcť mať deti, pretože jeho gaméty budú odobraté a uložené. “Lekári mu to hovoria a on im úplne verí,” povedal Younger.

Na facebookovej stránke “Save James” poznamenala, že losangeleský sudca Mark Juhas zapečatil Youngerov’nadchádzajúci proces. “Nikto nebude môcť vstúpiť.” 

Stránka dodala, že “Georgulas má tím právnikov, najmenej 5. Má najmenej 5 súdnych znalcov. Neposkytla žiadne zistenia. Má neobmedzené finančné prostriedky.”

“Jeff nemá žiadneho právnika. Jeff nemá žiadnych znalcov. Jeff poskytol všetky informácie, ktoré od neho boli požadované. Jeff nemá žiadne zvyšné finančné prostriedky a nemá prístup k súdnym dokumentom a podaniam, zatiaľ čo Anne a jej tím majú plný prístup,” pokračoval. “Dr. Georgulas opäť žiada pre Jeffa väzenie.”

Freitas a Youngerová hovorili aj o niektorých dôvodoch, prečo takéto veci pretrvávajú aj v takom republikánskom štáte, akým je Texas, vrátane nefunkčnosti systému rodinných súdov (a konzervatívnych právnych základov’ zodpovedajúcu neochotu doň zasahovať, čo ponecháva ľavicové ekvivalenty zväčša bez zásahu) a vplyv sociálne liberálnych republikánskych darcov, ktorí sú zodpovední za ochranu podobne zmýšľajúcich úradníkov a “medzery” v zdanlivo ochranných zákonoch, ako napríklad v Texase, ktorý zakazuje “prechod neplnoletých”, ale umožňuje rodičom vziať svoje deti mimo štátu, aby to urobili.

významné množstvo dôkazov ukazuje, že “potvrdzovanie” zámeny pohlaví nesie so sebou vážne škody, najmä ak sa vykonáva u citlivých detí, ktoré nemajú dostatočný mentálny vývoj, emocionálnu zrelosť a životné skúsenosti na to, aby zvážili dlhodobé dôsledky rozhodnutí, ktoré sa im vnucujú, alebo úplné vedomosti o dlhodobých účinkoch chirurgických a chemických zákrokov, ktoré menia život, fyzicky ho transformujú a často sú nezvratné.

Štúdie zistili, že viac ako 80 percent detí trpiacich rodovou dysfóriou vyrastú z nej samy do konca dospievania a že “transformačné” procedúry, vrátane “chirurgickej zmeny”, nedokážu vyriešiť pohlavnú dysfóniu’ zvýšený sklon k sebapoškodzovaniu a samovraždám– a  dokonca ju ešte zhoršujú, a to aj tým, že posilňujú ich zmätenosť a zanedbávajú skutočné základné príčiny ich duševných ťažkostí.

Mnohí často ignorovaní “detransitioners,” jednotlivci, ktorí sa pokúšali žiť pod inou “rodovou identitou” predtým, než prijali svoje pohlavie, svedčia o fyzickej a psychickej ujme, ktorú spôsobuje posilňovanie zámeny pohlaví, ako aj o zaujatosti a nedbanlivosti zdravotníckych zariadení v tejto oblasti, z ktorých mnohí pristupujú k svojej profesii aktivisticky a prípady začínajú s vopred určeným záverom v prospech “premeny".”

“Lekári potvrdzujúci pohlavie”boli tiež zachytení na videu, ako priznávajú staromódnejšie motívy takýchto zákrokov, ako napríklad pri 2022 exposé o klinike Vanderbilt University Medical Center’s Clinic for Transgender Health, kde dr. Shayne Sebold Taylorová otvorene povedala, že “tieto operácie zarábajú veľa peňazí.”

Na svojom Substacku sa Jeffrey Younger pustil do zverejňuje listy svojim odcudzeným chlapcom na rôzne životné témy. “Nemôžem svojich synov navštíviť ani im zavolať,”píše. “Tieto listy sú pre nich omrvinkami. Stále vás mám rád. Nezabudol som na vás. Neopustil som vás. Stále som tu pre vás.