LSNTV-1920x1080-Updated-Oct-11-2024-1-810x500.jpg

Fínsky profesor odhaľuje skutočnú motiváciu elít podporujúcich masovú migráciu

13
Kultúra smrti

Na minulotýždňovom summite OSN o budúcnosti bol predložený návrh, ktorý údajne pripravuje pôdu na “legalizáciu masovej migrácie.”

Podľa profesora Mikka Paunia, ktorý sa už viac ako tri desaťročia venuje verejnému zdraviu a politickým otázkam, “klauzula v prvej kapitole dohody OSN o budúcnosti politicky legitimizuje nelegálnu migráciu.”

Doložka, opatrenie 6 - pododdiel e) dokumentu podpísaného minulý pondelok, zavádza aj “nový termín v nomenklatúre OSN: namiesto ‘nelegálna migrácia’: ‘nelegálna migrácia,"” poznamenal. 

LifeSiteNews sa rozprával s Pauniom, mimoriadnym profesorom na Helsinskej univerzite, ktorý tvrdí, že skutočné opatrenia v oblasti verejného zdravia, ktoré v minulosti pomáhal navrhovať, boli teraz vytlačené záväzkom, že v budúcnosti bude dekriminalizovaná masová imigrácia. 

Prečo OSN odstránila zo svojej Agendy 2030 - cieľov udržateľného rozvoja - záväzok, ktorý by podľa Paunia zachránil milióny ľudí pred chorobami a smrťou? Jedno z vysvetlení sa objavilo o týždeň neskôr, keď Elon Musk’29. septembra zverejnil na X vysvetlenie, že kvôli masovej migrácii “ak Trump nebude zvolený, toto budú posledné voľby.” 

Musk tvrdí, že samotný počet nelegálnych migrantov, ktorí dostanú volebné právo, znamená, že Amerika sa stane “štátom jednej strany.” Povedal: “Dovoľte mi vysvetliť: Ak sa aj 1 z 20 nelegálnych voličov stane občanom ročne, čo demokrati urýchľujú tak rýchlo, ako je to len v ľudských silách, budú to približne 2 milióny nových legálnych voličov za 4 roky. Volebný rozdiel v rozhodujúcich štátoch je často menší ako 20 tisíc hlasov. To znamená, že ak “Demokratická” strana uspeje, už nebudú žiadne swing states!!! 

S swing states ako “Pennsylvánia, Ohio, Wisconsin a Arizona” vidia migrantov “urýchlene získať občianstvo,” je to konšpiračná teória len podľa názvu. Nie je však jediná, ktorá napriek tomu, že sa deje v reálnom čase, znie príliš obskúrne na to, aby bola pravdivá. 

Na otázku, prečo sa to deje, dáva Paunio prekvapujúcu odpoveď. Po desaťročiach štúdia vedenia ideologických byrokracií, ktoré tieto politiky prezentujú, Paunio v článku uverejnenom 23. septembrauvádza, že “Davoský gang duchov chce večnú moc.”

Čítajte: Fínsky profesor odhaľuje okultné korene Svetového ekonomického fóra

Prečo túto elitu označuje za “Gang duchov”? Od vydania svojej knihy Zelená lož v roku 2015 Paunio tvrdí, že opatrenia presadzované Svetovým hospodárskym fórom a Agendou 2030 OSN’nie sú inšpirované verejným záujmom, ale záujmom “okultných prírodných panteistov.”Na podporu tohto tvrdenia poskytol rozsiahle dôkazy, a to tak vo svojich vlastných prácach, ako aj v predchádzajúcom rozhovore s LifeSiteNews’Johnom-Henrym Westenom. 

ČÍTAJ: Okultné korene Svetového ekonomického fóra? Profesor odhaľuje Nové svetové náboženstvo

Pozoruhodné obvinenie, že elitná politika je riadená “teozofickými klebetami”, podporuje Paunio’skúmaním navrhovaných opatrení Agendy 2030. Pre LifeSiteNews pred týmto najnovším videorozhovorom povedal, “17 cieľov udržateľného rozvoja, ktoré sa zrodili na náboženskom základe, vedú rozvoj k zaostalosti.”  

To jednoducho znamená, že “Ciele udržateľného rozvoja vedú rozvoj smerom, ktorý si želajú neomalthusisti a svet’elity, kde sa ľuďom berie budúcnosť odmietaním rozumných energetických riešení a ničením podmienok pre poľnohospodárstvo na celom svete (kravy v zátokách a každý je buď hmyzožravec alebo bylinožravec).” 

V čerstvom videorozhovore pre LifeSiteNews Paunio vysvetlil, ako masová migrácia a odstraňovanie záväzkov v oblasti verejného zdravia v spolupráci s “Net-Zero” poháňanou “deindustrializáciou” smerujú k dystopickej budúcnosti ľudstva s mizivou šancou na volebný únik. 

“Zaviazaním sa k dokumentom [o summite budúcnosti] sa členské štáty OSN čoraz viac zaväzujú k implementácii Agendy 2030, ktorá zahŕňa 17 cieľov udržateľného rozvoja (SDGs) a zaväzuje k multilaterálnym environmentálnym dohodám OSN a ich implementácii.”  

Prečo bolo opatrenie na zabezpečenie čistej vody pre milióny ľudí odsunuté na vedľajšiu koľaj novými záväzkami? Uctievanie zelenej bohyne nahradilo verejný záujem, tvrdí Paunio. 

“Keďže podpora hygienických postupov by si vyžadovala rozvoj vodovodnej a kanalizačnej siete v mestských oblastiach, ktoré by museli byť podporované nenarušenou elektrickou sieťou, nie je to už dovolené kvôli imaginárnej ‘klimatickej kríze.'” 

Výsledkom je, že sa odmieta pomoc v reálnom živote na podporu programu inšpirovaného nebezpečnou fantáziou. 

“V súlade s tým bola hygiena vypustená zo svätej trojice voda, sanitácia a hygiena (WSH) alebo SDG6 s ničivými účinkami na verejné zdravie na globálnom juhu.”  

Dôsledky na “globálnom severe” – industrializovanom Západe – by fakticky viedli ku kolapsu spoločnosti, ako vysvetlil Paunio pre LifeSiteNews. Masová migrácia, zničenie priemyslu a odnárodnený elektorát bez hraníc znamenajú koniec Západu, ako ho poznáme.  

Toto je posolstvo muža, ktorý v roku 2022 varoval, že “Svetové ekonomické fórum je nebezpečný náboženský kult.” Dnes Paunio pre LifeSiteNews vysvetľuje, ako ten istý okultizmus, ktorý formoval svetonázor Muža z čarovnej hory Klausa Schwaba, informuje o šablóne nášho budúceho sveta prezentovanej na pôde OSN. 

Je to neuveriteľné vysvetlenie série politík, ktoré z hľadiska verejného blaha jednoducho nedávajú zmysel. Napriek tomu je presvedčivé z tých najlepších dôvodov. Pauniovo’vysvetlenie najlepšie zodpovedá dostupným faktom. Kam nás všetkých vedú naši vodcovia a do čoho?" 

Aby sme pochopili, aký koniec majú na mysli, musíme preskúmať začiatok ich myšlienok. Paunio ukázal, odkiaľ tieto myšlienky pochádzajú, ako sa realizujú, čo spôsobia a prečo sa presadzujú s nezvyčajnou jednotou v mimovládnych organizáciách a vládach.  

Súhlasí s Muskom, že americké prezidentské voľby sú existenčným momentom pre západnú civilizáciu.  

V tejto chvíli je Muskovi aj Pauniovi zrejmé, že to, čo sa v médiách popiera ako konšpiračná teória, je v skutočnosti konšpirácia. Nejde len o politiku, ako tvrdí Paunio, ale o projekt, ktorý má nahradiť našu civilizáciu a vďaka ktorému sa politika v budúcnosti stane pre našu vládu trvalo nepodstatnou.