Ingi-Doyle-810x500.png

Triatlonista, ktorý utrpel zranenia po zábere COVID: "Môj život, aký som poznal, sa skončil

18
Kultúra smrti

Triatlonistka a matka dvoch detí v Austrálii tvrdí, že sa už nikdy nevráti do svojho starého života plného športu a aktivít po tom, ako utrpela vážne poškodenie srdca po druhej injekcii COVID.

Päťdesiatšesťročná Ingi Doyleová pre Daily Mail Australia uviedla, že pred dvoma injekciami COVID v roku 2021 nemala žiadne zdravotné problémy. Dokonca bola výnimočne fit, trénovala 15 hodín týždenne ako fitnes inštruktorka, zúčastňovala sa na podujatiach Ironwoman a získavala triatlonové medaily. 

“Môj život bol celý o športe, o plnej aktivite,” povedala Doyleová. “Fit ako rybička, bola som naozaj silná.”

Povedala, že očkovanie proti COVID podstúpila, aby ochránila svojich starých a chorých rodičov, keď ich navštívila vo Švédsku.

“Nebola som’proti očkovaniu, nemala som na to dôvod, ale nikdy v živote som sa nenechala očkovať proti chrípke,” povedala pre Daily Mail. “Nikdy som nebola chorá, vždy som bola zdravá.”

Ak jej prvé očkovanie zanechalo len bolesť ruky, druhá dávka 4. júla 2021 spustila sériu desivých reakcií, ktoré ju priviedli do nemocnice.

Deň po druhej injekcii sa zobudila s “obrovským opuchom” pod pazuchou, ktorý podľa jej slov “vyzeral ako malý balón vody.” Nasledujúce dva týždne sa cítila unavená, ale nevedela prečo.

“Potom som veľmi, veľmi náhle dostala veľmi silnú ostrú bolesť v podbrušku. Tá mi vyžarovala do spodnej časti chrbta,” povedala Doyleová. Keď sa to v nasledujúcich hodinách zhoršilo, jej partner Scott ju odviezol do nemocnice.

Testy ukázali, že Doyleová utrpela disekciu aorty, veľké roztrhnutie výstelky vo vnútri srdca. Neskôr mala hematóm (kaluž zrazenej krvi), pľúcnu embóliu (zrazenina, ktorá jej zablokovala pravú pľúcnicu), infikovaný kožný štep, ktorý si vyžiadal rozsiahlu operáciu. Lekári tiež zistili, že má zväčšené srdce.

“Bola som v bolestiach a myslela som si, že tu môžem zomrieť,” rozprávala. “Bola som naozaj vystrašená, bola som samav…va po piatich dňoch som sa zrútila, bola som na mizine.”

Zdravotné komplikácie sa ešte viac prehĺbili, keď po 12-hodinovom maratóne kardiochirurgických operácií utrpela zlyhanie orgánov a dva týždne musela spať cez hadičku.

“Bola som pri vedomí a dostávala som ťažké lieky, ktoré mi spôsobovali strašné halucinácie,” povedala. “’Bola som taká vystrašená. Mala som bolesti a opäť som si myslela, že zomriem.”

Pred niekoľkými mesiacmi sa Doyleová musela vrátiť do nemocnice na 17-hodinovú operáciu po tom, čo sa jej aortálny štep infikoval a museli ho nahradiť syntetickým.

Doyleová povedala pre Daily Mail, že spolu so svojím partnerom Scottom Elmsom metodicky pátrali po príčine jej zranenia a nakoniec dospeli k záveru, že jedinou pravdepodobnou príčinou je očkovanie COVID.

“Scott napísal obrovský zoznam a úplne na konci bolo: ‘Mohli by to byť vakcíny?" ’ povedala Doyleová. Lekári im povedali, že “vakcína” nemôže byť príčinou, pretože zostáva v ruke tri dni a potom zmizne — ale Elms nebol presvedčený.

Siahol po renomovanom profesorovi imunológie Nikolajovi Petrovskom z Flinders University v Južnej Austrálii’ktorý mu poskytol “naozaj jasný opis” toho, ako mohli Doylovo’zranenie vyvolať proteíny z injekcie COVID, ktoré sa dostali do krvného obehu.

“Poslal niekoľko odkazov na iné podobné prípady, ktoré videl,” povedal Doyle a dodal, že nikto nenavrhol alternatívne vysvetlenie.

“Hľadali všetko ostatné, hľadali vysoko a nízko čokoľvek, čo by mohlo byť príčinou, a nič nenašli,” povedala. 

Doyleová obviňuje zo svojich zranení zlyhanie dohľadu zdravotníckych úradníkov a Therapeutic Goods Administration (TGA). 

“Ich jedinou úlohou je zabezpečiť, aby všetko, čo ľuďom vnucujú a dávajú nám a odporúčajú, bolo ‘bezpečné a účinné’ — to’je ich úloha a oni zlyhali,” povedala pre Daily Mail

“Problémy so srdcom nie sú ako zlomená ruka, ktorá sa zahojí za šesť týždňov. Tieto veci máme na celý život a nie je to’len zranený človek, ktorý trpí sám.”

Povedala, ako sa “každý deň budí s tlakom v hrudi,” a trpí tam “náhodnými bodavými” bolesťami, ktoré sa jej rozširujú do krku a ruky. Každý z týchto príznakov ju stavia do pozoru a cíti sa ako “chodiaca časovaná bomba” a nikdy nevie, kedy “opäť vybuchne.” 

“Nikdy nemôžete pokračovať vo veciach, je to, ”akoby vám vytrhli život z rúk,” povedala Doyleová. “Nie som tým, kým som bola, a už nikdy nebudem tým, kým som bola. Môj partner mi niekedy hovorí: ‘Býval si taký veselý a šťastný.’Stále som veselý človek, usmievavý, ale je to, akoby vo mne niečo zomrelo a nikdy sa mi tá časť nevráti.”

“Bohužiaľ, pre mňa sa môj život, ako som ho poznal, skončil. Každý deň oplakávam svoje staré ja, pretože viem, že už nikdy nebude také ako predtým.”

Mnoho štúdií spája mRNA COVID injekcie so závažnými srdcovými príhodami, vrátane nedávno publikovanej štúdia 949 pacientov so srdcovým infarktom v nemocnici v Španielsku v období od marca 2020 do marca 2023. 

An analýza 99 miliónov ľudí v ôsmich krajinách publikovaná vo februári v časopise Vaccine “pozorovali významne vyššie riziko myokarditídy po prvej, druhej a tretej dávke” očkovacích látok COVID na báze mRNA, ako aj známky zvýšeného rizika “perikarditídy, Guillainovho-Barrovhoé syndrómu a trombózy mozgových žíl” a ďalšie “potenciálne bezpečnostné signály, ktoré si vyžadujú ďalšie skúmanie.” 

Samotný systém hlásenia nežiaducich udalostí vakcín (VAERS) v USA má zaznamenal okrem iných ochorení aj 37 966 úmrtí, 218 241 hospitalizácií, 21 952 infarktov a 28 641 prípadov myokarditídy a perikarditídy po očkovaní vakcínou COVID k 4. októbru. 

USA. Výskumníci Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) zistili “vysokú mieru overenia hlásení myokarditídy do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.