flag-810x500.png

Quebeckí tínedžeri, ktorí v škole pošliapali vlajku LGBT "hrdosti", čelia obvineniu z trestného činu: správa

31
Kultúra smrti

Šesť tínedžerov v Quebecu údajne čelí obvineniu z trestného činu za odstránenie vlajky LGBT “pride”, ktorá bola vyvesená na ich strednej škole v oblasti Montrealu.

Podľa videozáznamu, ktorý priniesol portál Rebel News, šesť stredoškolákov vo veku 13 až 16 rokov zo strednej školy Chêne-Bleu v meste Pincourt v Quebecu čelí obvineniu z trestného činu za to, že v máji odstránili a pošliapali vlajku “hrdosti” homosexuálov.

Incident, ktorý sa odohral 16. mája, bol zachytený na video a reportoval vtedy LifeSiteNews.

V e-maile zaslanom Rebel News, Sûretédu Québec (SQ) – policajný zbor provincie Quebec – potvrdil, že vyšetroval a predložil obvinenia z “podnecovania nenávisti” riaditeľovi trestného a trestného stíhania (DPCP) proti “šiestim mladistvým vo veku od 13 do 16 rokov.”

V e-maile SQ tiež potvrdila, že vyšetrovanie a následné obvinenia súvisia s odstránením a pošliapaním takzvanej “vlajky hrdosti” 16. mája na strednej škole v Pincourte v Quebecu.

SQ však nevedela potvrdiť, kto podal pôvodnú policajnú sťažnosť, ale zopakovala, že na vznesení obvinení spolupracovala s DPCP.

Videorozhovore, ktorý poskytol Rebel News jeden zo zúčastnených tínedžerov, mladík, ktorého tvár bola rozmazaná a hlas zmenený, aby sa ochránila jeho identita, povedal, že týždeň pred jeho účasťou na odstránení a pošliapaní vlajky sa mu skupina študentov v škole pokúsila strhnúť náhrdelník s krížom, pričom urážali jeho kresťanskú vieru.

” … [skupina študentov združených v LGBT] sa mi pokúsila strhnúť krížik, ktorý predstavuje moje náboženstvo, a začali ma urážať a … [povedali], že všetky [problémy] sveta’sú [spôsobené] mojím náboženstvom a [že] musí zmiznúť,” povedal anonymný 16-ročný chlapec pre Rebel News.

” … toto prekročilo hranicu, prekročilo červenú čiaru, pretože moja politika je dosť jednoduchá,” pokračoval tínedžer. “Ty sa ma nedotkneš, ja sa ťa nedotknem; ty ma neobťažuješ, ja ťa neobťažujem.”

Tínedžer pre Rebel News vysvetlil, že väčšina študentov jeho strednej školy”sú kresťania alebo moslimovia a nepodporujú vyvesenie vlajky LGBT.

Takisto uviedol, že nikomu neublížil, nikoho neurážal a ani nenaznačoval, že takéto konanie podporuje; len išiel na balkón, kde viala pro-LGBT vlajka, a odstránil ju, čím ju nechal spadnúť na zem pod sebou.

Na rozdiel od ochrany, ktorú Američanom poskytuje prvý dodatok americkej ústavy, v Kanade môže byť osoba obvinená na základe rôznych zákonov “o nenávistných prejavoch”, ktoré sú trestné v rámci krajiny’s trestného zákonníka. 

Podľa Rebel Newsreport bolo šesť študentov obvinených na základe zákona zakazujúceho “verejné podnecovanie nenávisti” podľa § 319 Criminal Code. 

Podľa § 319 stanovuje:

Keďže indoktrinácia LGBT prebieha v kanadských školách už roky, zdá sa, že v poslednom čase sa tento problém dostáva na pretras.

V posledných mesiacoch totiž došlo k mnohým protestom, na ktorých sa zúčastnil značný počet kanadských kresťanov a moslimov, ktorí sa spojili, aby sa postavili proti propagácii sexuálnej nemravnosti v školách.

Miesto toho, aby premiér Justin Trudeau reagoval na obavy rodičov, bizarne pripísal vzostup kresťanských a moslimských protestov proti LGBT ideológii šíreniu “dezinformácií” a “dezinformácií” na sociálnych sieťach, najmä “živených americkou pravicou.”