trans-protester-810x500.png

SLEDUJTE: Trans aktivista napadol Kanaďanov protestujúcich proti propagande LGBT v školách

44
Kultúra smrti

Aktivista LGBT verbálne a fyzicky napadol Kanaďanov, ktorí sa zhromaždili, aby ochránili deti pred indoktrináciou LGBT v školách.

Videozáznam z 18. júla odhaľuje neidentifikovanú “transrodovú” osobu, ktorá pľuje, nadáva, strká a berie telefóny demonštrantom Strany slobody Britskej Kolumbie, ktorí sa zhromaždili, aby odsúdili “sexualizáciu detí.”

“Toto je cena, ktorú platíme za to, že sa zastávame detí,” uviedol Amrit Birring, líder Strany slobody Britskej Kolumbie, v príspevku na Facebooku, v ktorom opisuje incident.

“A budeme pokračovať s dvojnásobným odhodlaním. Deti musia byť chránené. A ak ich nebudú chrániť rodičia, tak kto!"” dodal."

Skupina rodičov a znepokojených obyvateľov sa zhromaždila na parkovisku pri Aldergrovskom veľtrhu, kde držali prorodinné nápisy a rozdávali letáky, keď im okoloidúci začal nadávať a kričať na nich.

Osoba, ktorá požadovala, aby sa o nej hovorilo zámenami oni/ony, mala oblečené šortky a športovú podprsenku a tvrdila, že je žena, hoci mala hlboký hlas.

Podľa Birringa sa k osobe priblížil prorodinný protestujúci, ktorý mu napľul do tváre. V následnej potýčke dostal protestujúci LGBT päsťou do nosa.

Osoba “začala naháňať (protestujúceho) ako prvá a kohokoľvek z našej strany, zhadzovala nám letáky z rúk, vyzliekla [mu] tričko, aby dokázala, že ‘oni’ sú žena, zhadzovala nám telefóny z rúk,” povedal Birring.

Keď inému prorodinnému protestujúcemu’spadol telefón na zem, okamžite ho vytrhol útočníkov’priateľ.

Útočník bol nakoniec zlikvidovaný protestujúcim pred príchodom polície, ktorej sa nepodarilo získať telefón od druhého LGBT aktivistu.

Nie je jasné, či došlo k nejakému zatknutiu.

Napriek útoku Strana slobody pokračovala v organizovaní protestov po celej provincii s cieľom chrániť deti pred LGBT ideológiou v školách.

Strana, ktorá vznikla v roku 2023, si akcentuje obnoviť “lekársku slobodu, náboženskú slobodu, finančnú slobodu či práva jednotlivca.”

Hnutie sa tiež usiluje o “slobodu voľby pre deti’vzdelávanie bez indoktrinácie.”

Útok v Britskej Kolumbii je len posledným z vlny násilia zo strany LGBT aktivistov.

Pri inom nedávnom&nbspincidente počas “Transgender Day of Visibility” zhromaždenia vo Vancouveri v Britskej Kolumbii bol kanadský otec Chris Elston, zatiaľ čo pokojne vystupoval proti rodovej ideológii, bol chytený pod krk, zvalený na zem a udretý.

V júni pro-rodinní Kanaďania na proteste v Ottawe došlo k zrážke s Antifou a pro-LGBT aktivistami, v dôsledku čoho polícia zatkla päť ľudí vrátane jedného pro-LGBT kontraprotestujúceho, ktorý bol zachytený na videu, ako udiera staršieho muža.

Od vyhrážania sa študentom až po vedenie seminárov proti nenávisti, LGBT aktivisti zrejme horúčkovito hľadajú spôsoby, ako zastaviť čoraz častejšie prorodinné protesty, z ktorých mnohé vedú deti.

V júli prorodinní protestujúci stretli s LGBT aktivistami, keď obyvatelia protestovali proti kontroverznej rodovej politike školskej rady okresu Greater Essex County’a rozhodnutiu zakázať verejnosti vstup na zasadnutia rady.

Takisto v júli sa stovky kresťanských a moslimských rodičov zišli v Calgary, aby protestovali proti propagande LGBT v školách.

Podobne stredoškoláci zo škôl v Quebecu a Ontariu strhli “Pride” vlajky za povzbudzovania spolužiakov.

Koncom júna študenti z oblasti Toronta protestovali v tom istom mesiaci pred strednou školou, ktorá údajne vylúčila študentov za vyhlásenie, že existujú len dve pohlavia.

Podobne aj študenti ottawskej Longfields-Davidson High School zorganizovali protestný pochod napriek nesúhlasu vedenia školy’