Lindsay-Lohan-810x500.png

Lindsay Lohanová oslavuje materstvo ako "najväčšiu radosť" po neľahkom živote celebrity

58
Kultúra života

Bývalá detská herečka, ktorá sa angažovala v stereotypnej hollywoodskej scéne, narúša naratív a prijíma svoju novú úlohu matky, ktorú nedávno opísala ako “najväčšiu radosť na svete.

Lindsay Lohan, známa najmä vďaka úlohám v remakeu romantickej komédie The Parent Trap z roku 1998 a tínedžerskej komédii Mean Girls z roku 2004, porodila svoje prvé dieťa a zdá sa, že po rokoch angažovania sa v životnom štýle celebrít našla vyšší cieľ.

V príspevku na Instagrame z minulého týždňa začala Lohanová pravdepodobne ľavicovým komentárom, v ktorom oslavovala, “čo toto telo dokázalo počas týchto mesiacov tehotenstva dosiahnuť,” a podporila tak materiály značky Frida pre rodičovské pomôcky po pôrode. Titulok sprevádzal úprimnú fotografiu herečky.

Lohan pokračovala v krátkom príspevku vyhlásením: “Mať dieťa je najväčšia radosť na svete!” Takéto pocity nadšenia a vďačnosti pretrvávali počas celého tehotenstva, ako sa bývalá herečka podelila na sociálnych sieťach. Dňa 14. marca Lohanová zverejnila fotografiu detského dupačkového oblečka so slovami “už čoskoro” a nápisom “sme požehnaní a nadšení!”

Ďalší post z apríla vyjadroval “dobré časy” spolu so zábermi Lohanovej, ako kolíše svoje nenarodené dieťa a oslavuje s rodinou a priateľmi. V máji zámerne poželala šťastný Deň matiek’všetkým krásnym matkám a budúcim matkám.”

Aj keď nie je vyslovene konzervatívna, 36-ročná Lohan zrejme našla hlbší zmysel svojho života po živote detskej modelky a herečky, čo je cesta, ktorá často vedie k zmätku a nesprávnej morálke. Jedným z príkladov mladej celebrity, ktorá vypadla z reality, je herečka Ellen Page, ktorá si zmenila meno na Elliot a vo veku 33 rokov sa začala “identifikovať” ako muž.

Sama Lohan má problematickú minulosť vrátane senzácie z roku 2014, v ktorej zverejnila 36 celebrít, s ktorými mala romantický vzťah. O štyri roky neskôr herečka znášala kritiku za to, že naznačila, že hnutie #metoo využívajú niektoré ženy “pre pozornosť”, a nie so zámerom odhaliť krízu sexuálnych útokov v Hollywoode a postaviť pred súd predátorov. Po ohlasoch sa ospravedlnila za to, že sa odvážila zamyslieť nad tým, či sa dobre mienený motív nedá zmanipulovať na osobný prospech.

V priebehu rokov Lohan priznala, že probojovala so závislosťou od alkoholu a drog, kvôli ktorej absolvovala odvykaciu kúru, a povedala, že takýto životný štýl “jej za to jednoducho nestojí”.” Pred desiatimi rokmi údajne tiež trpela potratom, ktorý, hoci si podrobnosti nechala pre seba, ju zrejme veľmi ovplyvnil.

V apríli 2022 sa vydala za finančníka Badera Shammasa, s ktorým o rok neskôr privítala ich dieťa. Lohan sa ešte viac vzdialila od hollywoodskej scény a teraz vedie platformu, na ktorej prostredníctvom podcastov a sociálnych médií diskutuje a zdieľa postrehy o životnom štýle vrátane tém zdravých návykov, módy a jedla.

Pri svojej snahe odpútať sa od závislosti a vysoko sexualizovanej kultúry celebrít sa Lohan potichu stáva dôkazom toho, že ľudia zapojení do hollywoodskeho životného štýlu môžu namiesto toho nájsť hlbší zmysel ako svoj problémový život, čo zisťuje vďaka možnosti vychovávať s manželom svoje prvé dieťa.