Muslim-student-giving-impassioned-speech-against-LGBT-ideology-in-public-schools-in-Calgary-Alberta-810x500.png

Policajt z Calgary povedal moslimskému lídrovi, že prorodinní demonštranti sú "bieli supremacisti

49
Kultúra smrti

Minulý týždeň sa na sociálnych sieťach objavila zvuková nahrávka, na ktorej policajt z Calgary hovorí kanadskému moslimovi, ktorý organizuje protesty proti indoktrinácii LBGT v školách, že bieli Kanaďania, ktorí protestujú spolu s ním, tajne “nenávidia moslimov” a sú “bieli supremacisti.”

Na zvukovej nahrávke, zverejnenej 3. augusta, je počuť, ako príslušník policajného zboru v Calgary Matt Messenger hovorí Mahmoudu Mourrovi, organizátorovi moslimských protestov proti vyučovaniu LBGT na školách, že bieli Kanaďania a podporovatelia Konvoja slobody sú “bieli supremacisti” a “otočia sa vám chrbtom.”  

“Tento policajt obviňuje a obviňuje bielych ľudí a Freedom Central z toho, že sú výtržníci a rasisti,” napísal Mourra na Facebooku. “Venujte pozornosť jeho ‘radám’, keď propaguje nenávisť a rozdelenie v našej spoločnosti a ako nás ohrozuje.”  

Na nahrávke je počuť, ako Messenger hovorí: “Oni [bieli a slobodu podporujúci Kanaďania] nenávidia moslimov, ale nenávidia aj LGBTQ komunitu.” 

“Zatiaľ čo o dva týždne, keď sa to bude riešiť, to’budú moslimovia proti bielym supremacistom, pretože to’je to, čo to je,” dodal. “Obrátia sa chrbtom k vám a vašej komunite.” 

“Najlepšia vec, ktorú môžete urobiť vo svojej komunite, je jednoducho sa od nich držať ďalej,” poradil Messenger.  

Podľa Mourra pracuje policajt v jednotke Calgary Hate Crime a je to ten istý policajt, ktorý ho obvinil z trestného obťažovania za protesty proti LGBT ideológii v školách.   

Mourra odsúdil policajta za jeho výroky slovami: “Vyhrážal sa mne a mojej komunite, aby sme sa držali ďalej od LGBTQ komunity, hoci som mu povedal, že odídeme z LGBTQ kontraprotestu, ak prídu na náš protest.”  

“Pred nami je veľa živých ukážok [ako] premiér Justin Trudeau a tento policajt a to, ako podporujú rozdelenie, keď sú to ľudia, ktorí majú bojovať za jednotu,” lamentoval Mourra.  

“Bohužiaľ, naša krajina ide ku dnu, mojím zámerom bolo chrániť naše deti, nemám nenávisť voči nikomu, ale niektorí ľudia sa radi hrajú na obeť,” dodal.  

Polícia v Calgary nedávno povedal Rebel News, že nahrávka bola vytrhnutá z kontextu.  

“Zvuk v tomto videu bol prevzatý z oveľa dlhšieho rozhovoru medzi Mourrom a členom CPS,” uviedli. “Ide o nesprávne vyjadrenie zámeru a obsahu rozhovoru. Hovoriaci policajt aj CPS uznávajú, že nie všetci členovia skupín slobody sú belošskí supremacisti.” 

“Tieto úryvky boli prevzaté z rozhovoru o tom, ako môžeme nájsť riešenia, aby sa komunity spojili a znížili hnev a nepriateľstvo, ktoré sme videli v posledných týždňoch na podujatiach komunity,” pokračovala polícia. “Trváme na tom, že kontrolujeme správanie, a nie presvedčenie, a naďalej pracujeme na tom, aby sme priniesli pokojné riešenia pre právo na protest, ako aj pre právo cítiť sa v našom meste bezpečne.” 

Jack Fonseca z Campaign Life Coalition pre LifeSiteNews povedal, že správanie dôstojníka “bolo politikou, nie policajnou činnosťou. Očierňoval pokojných protestujúcich z konvoja slobody &ldash; mnohí z nich boli kresťania – a snažil sa podnecovať nenávisť a strach medzi rôznymi skupinami Kanaďanov.” 

Fonseca vyhlásil, že Messengerove “činy “sú o to ohavnejšie, že tento policajt je údajne súčasťou “jednotky pre zločiny z nenávisti’. Namiesto toho, aby zabránil činom z nenávisti, sa tento bezohľadný policajt snaží vytvárať nenávisť tam, kde žiadna neexistuje, aby uspokojil svoju osobnú politiku.” 

“Calgarians by mali na neho podať sťažnosť a požadovať, aby okamžite prišiel o odznak,” vyzval. 

“Priaznivci konvoja slobody, mnohí, ak nie väčšina z nich, kresťania, ktorí na týchto rodičovských protestoch zopli ruky s našimi moslimskými bratmi a sestrami, nie sú ‘bieli supremacisti’ ani náhodou,” obvinil Fonseca. “Mnohí z nich ani nie sú bieli, preboha!” 

Fonseca zdôraznil, že dôstojníkovi chýbajú dôkazy o tom, že Kanaďania podporujúci slobodu sú belošskí supremacisti alebo nenávidia moslimov.”

“Samotný fakt, že’zopínajú zbrane v solidarite s moslimami proti transgender ideológii, je silným dôkazom na podporu opačného záveru – že nemajú žiadnu nevraživosť voči moslimom,” dodal. 

“Chcel by som, aby naši moslimskí bratia a sestry vedeli, že mnohí kresťania stoja pri nich v tomto spoločnom boji na ochranu nielen našich rodičovských práv, ale aj na ochranu našich nevinných detí pred zlým, škodlivým a nebezpečným vplyvom LGBT ideológie,” uviedol. 

“Stojíme s vami a hovoríme Justinovi Trudeauovi a jeho hordám indoktrinátorov vo verejnom vzdelávacom systéme: ‘Nechajte naše deti na pokoji!" ” povzbudil Fonseca.  

Messenger nie je prvý, kto sa pokúša odradiť moslimov od spojenia síl s kresťanskými a za slobodu sa zasadzujúcimi Kanaďanmi, aby zastavili indoktrináciu detí LGBT. 

Nedávno premiér Justin Trudeau namiesto toho, aby sa zaoberal obavami rodičov, poučoval moslimov o účasti na týchto prorodinných podujatiach a tvrdil, že protesty sú “podnecované americkou pravicou.”    

Trudeau potom tvrdil, že online materiály sú “ozbrojené ľuďmi, ktorí to nerobia kvôli záujmu podporiť moslimskú komunitu.”   

Začiatkom tohto roka sa únik zvukovej nahrávky kanadskej učiteľky, ktorá pranieruje svojich moslimských študentov za to, že na protest proti “pride” vynechali vyučovanie, vyvolal ohlasy na sociálnych sieťach. Mnohých pobúrilo, že učiteľka naznačila, že študenti nemôžu nepodporiť “hrdosť” a byť “Kanaďanmi.”