Harrison-County-810x500.png

Školský obvod Mississippi potvrdzuje, že študenti musia dodržiavať pravidlá obliekania podľa svojho biologického pohlavia

53
Kultúra smrti

Školský obvod Harrison County v Mississippi potvrdil, že študenti stredných škôl musia dodržiavať pravidlá obliekania zodpovedajúce ich biologickému pohlaviu.

V aktualizovaných pravidlách obliekania v celom okrese, ktoré zakazujú tým, ktorí sa sami identifikujú ako “transrodoví”, aby prijali oblečenie opačného pohlavia, Harrison County School District nariadil, že “chlapci a dievčatá musia dodržiavať oblečenie zodpovedajúce ich biologickému pohlaviu, ktoré je uvedené v kumulatívnom priečinku študenta”a trvalom zázname, ktorý školský okres pripravil na základe smerníc Mississippi Department of Education Manual of Directions.”

V príručke pre žiakov 7. - 12. ročníka na školský rok 2023 - 2024 okres výslovne uvádza, že “Chlapci musia nosiť šortky alebo nohavice a košele a obuv podľa pravidiel obliekania školského okresu Harrison.”V príručke sa tiež uvádza, že “Dievčatá musia nosiť šaty alebo sukne alebo šortky alebo nohavice a košele alebo blúzky a obuv podľa pravidiel obliekania školského obvodu Harrison County School District.”

O zmenách informoval školský obvod’na svojej facebookovej stránke, kde rodičom a študentom oznámil: “Pri plánovaní nového školského roka si, prosím, prečítajte Príručku pre študentov stredných škôl (7-12) na roky 2023-2024. Boli vykonané zmeny v pravidlách obliekania a disciplíny. …Pri čítaní príručky si prosím prečítajte zmeny na stranách 42-61. Tešíme sa na skvelý školský rok!"

Aktualizovaný dress code prichádza po májovej kontroverzii, keď Harrison Central High School požadovala od maturujúceho študenta mužského pohlavia, ktorý sa identifikuje ako dievča, aby dodržiaval dress code pre chlapcov namiesto toho, aby mu umožnila nosiť šaty.

V súdnom spore, ktorý podal dotknutý študent, školský obvod’právnik Wynn Clark argumentoval, že formulár dress code pre maturitu podpísal chlapec a jeho matka. Tento dress code stanovoval, že chlapci musia nosiť košeľu, kravatu a pánske topánky, zatiaľ čo dievčatá musia mať biele šaty a dámske topánky. Škola tento predpis jednoducho presadzovala. Sudca v tomto prípade odmietol zasiahnuť a umožnil, aby školský obvod’presadzovanie svojho kódexu obliekania zostalo v platnosti.

V roku 2021 republikánsky guvernér Tate Reeves podpísal zákon, ktorý bráni športovcom mužského pohlavia, ktorí sa identifikujú ako dievčatá, súťažiť s dievčatami v ženských športoch. V marci 2023 Reeves podpísal zákon o zákaze lekárom poskytovať “prechodné” postupy a lieky neplnoletým osobám vrátane vydávania blokátorov puberty a vykonávania “operácií na zmenu pohlavia”.

Reeves, ktorý sa uchádza o voľby v novembri, said at the time, “V Amerike sa dnes šíri nebezpečné hnutie.   Postupuje pod rúškom falošnej ideológie a pseudovedy, ktorá sa vnucuje našim deťom prostredníctvom radikálnych aktivistov, sociálnych médií a online influencerov. A snaží sa’presvedčiť naše deti, že sú v nesprávnom tele. Stojím dnes pred vami, aby som podpísal zákon, ktorý to v Mississippi zastaví a ochráni naše deti. 

Mississippi nie je jediným štátom ovládaným republikánmi, ktorý prijal zákony zakazujúce distribúciu blokátorov puberty a operácie na zmenu pohlavia pre neplnoleté osoby. V roku 2023 sa podaril prelom v boji proti ideológii LGBT a vážnemu nebezpečenstvu, ktoré predstavuje pre deti. Od januára 14 štátov schválilo zákony, ktoré zakazujú alebo obmedzujú “zmeny pohlavia” pre neplnoleté osoby, ktorých popularita v posledných rokoch prudko vzrástla, keďže medzi mládežou prudko vzrástla zámena pohlavia.

Tieto štáty zahŕňajú Arkansas, Gruziu, Idaho, Indiana, Iowa, Kentucky, Mississippi, Montana, North Dakota, Oklahoma, South Dakota, Tennessee, Utah a West Virginia.

Hormóny blokujúce pubertu a kríženie pohlavia sú spojené so závažnými a život ohrozujúcimi vedľajšími účinkami vrátane kardiovaskulárnych ochorení, mŕtvice, rakoviny a problémov s plodnosťou. Ani jeden z typov liekov nebol schválený Úradom pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) na liečbu rodovej dysfórie, ani nebol skúmaný v randomizovaných kontrolovaných štúdiách alebo longitudinálnych štúdiách s neplnoletými osobami so zmeneným pohlavím, ako o tom informoval stránka LifeSite.

Okrem toho, “operácie na potvrdenie pohlavia” vedú k trvalému zmrzačeniu a sterilizácii a výskumy ukazujú, že ľudia, ktorí ich podstúpia, majú exponenciálne vyššia miera samovrážd.

LifeSite spúšťa mapu sledujúcu vlnu zákonov proti transrodovému zmrzačeniu v USA

Guvernér štátu Mississippi vyhlasuje jún ‘Mesiac posvätnosti života’ druhý rok po sebe

Missouri AG defends restrictions on ‘experimental’ transgender drugs, surgeries after LGBT groups sue

North Dakota sa stala posledným červeným štátom, ktorý zakázal transgender mrzačenie detí