Shutterstock_451362112-810x500.jpg

Trudeauova vláda udelila zmluvu v hodnote 1,1 milióna dolárov pro-LGBT kampani, ktorá sa zaoberá "nenávistnou propagandou

37
Kultúra smrti

Kanadská federálna vláda v utorok udelila zákazku v hodnote 1,1 milióna dolárov na spustenie marketingovej kampane “2SLGBTQI+ Anti-Stigma awareness”.

Cossette Communications Inc. dostane 1 124 455,50 dolárov na propagáciu LGBT agendy, oznámila vláda pod vedením liberálneho premiéra Justina Trudeaua.

Podľa tlačovej správy sa zameria na “zvýšenie povedomia o stigmatizácii, ktorej čelia členovia 2SLGBTQI+ komunít v Kanade, a na povzbudenie Kanaďanov, aby sa aktívne podieľali na znižovaní tejto stigmy.”

Druhým cieľom kampane’je “riešiť nenávistnú propagandu a vyvracať dezinformácie zamerané na komunity 2SLGBTQI+.”

Na dosiahnutie svojho cieľa plánuje spoločnosť Cossette “zozbierať a zahrnúť podnety organizácií, ktoré pracujú s členmi 2SLGBTQI+ komunít, vrátane tých, ktoré pracujú konkrétne s členmi komunít, ktorí sú pôvodní obyvatelia, černošskí, rasovo odlišní, prisťahovalci, ľudia z vidieckych alebo odľahlých oblastí a ľudia so zdravotným postihnutím a/alebo ľudia z iných komunít, ktoré si zaslúžia spravodlivosť.”

Cossette, významná kanadská reklamná spoločnosť so sídlom v Quebecu, je známa svojou prácou na federálnych reklamách. V roku 2012 bola spoločnosť predaná čínskej spoločnosti BlueFocus Communications’a naďalej patrí pod čínsku spoločnosť.

Trudeauovu vládu’zmluvu ostro odsúdili komentátori na X, predtým známom ako Twitter.

“Ľudia bojujú o to, aby si mohli dovoliť kúpiť potraviny, a na toto idú vaše dane,” napísal jeden používateľ .

“To’je 1 dolár.1 milión dolárov daňových poplatníkov na umlčanie daňových poplatníkov,” napísal ďalší komentár.

“Znie to, akoby chceli diskriminovať normálnych #Kanadčanov & ich správne & morálne hodnoty,” napísal ďalší užívateľ challenged.

Dotácie z peňazí daňových poplatníkov na podporu LGBT a cenzúru kresťanských hodnôt ako “nenávistnej propagandy” však nie sú pre liberálnu vládu pod vedením Trudeaua ničím novým.

Tento týždeň liberálna ministerka pre ženy a rodovú rovnosť Marci Ienová pridelila viac ako 800 000 dolárov prímorským LGBT organizáciám, z ktorých jedna organizuje sexuálne groteskné semináre.

Nedávno zverejnené záznamy ukazujú že Trudeauova vláda poskytla 12 miliónov dolárov z peňazí daňových poplatníkov na financovanie “pride” organizácií a podujatí v rokoch 2020 až 2022.

Podobne v júni Trudeauova vláda predložila 1,5 milióna dolárov, čo je podľa nej “núdzové financovanie” na “mesiac hrdosti” organizáciám, ktoré organizujú sprievody, na zvýšenie bezpečnosti na ich podujatiach.

Nedávne dary na podporu LGBT agendy však môžu byť reakciou na rastúce hnutie proti indoktrinácii LGBT. Posledné mesiace odhalili prudký nárast prorodinných protestov, pričom mnohé z nich viedli školáci.

1. júna tisíce študentov po celej Kanade zostali doma v rámci iniciatívy Campaign Life Coalition na protest proti propagácii “mesiaca hrdosti” vo verejnom vzdelávacom systéme, pričom minimálne v jednej škole údajne chýbalo 75 % študentov.

Koncom júna študenti z oblasti Toronta protestovali v ten istý mesiac pred strednou školou, ktorá údajne vylúčila študentov za tvrdenie, že existujú len dve pohlavia.

Podobne sa zachovali aj študenti ottawskej Longfields-Davidson High School zorganizovali walkout napriek nesúhlasu vedenia školy.

V júli sa stovky kresťanských a moslimských rodičov zišli v Calgary na protest proti propagande LGBT v školách.

Podobne stredoškoláci zo škôl v Quebecu a Ontariu strhli “Pride” vlajky za jasotu spolužiakov.