Vivek-810x500.png

Vivek Ramaswamy opakuje ľavicovú lož, že homosexualita je "vrodená" od narodenia

74
Kultúra smrti

Nádejný prezident GOP, ktorý začal svoju kampaň vyhlásením 10 základných PRAVD počnúc “Boh je skutočný”, sa nedávno odklonil od pravdy, keď vyhlásil, že homosexualita je “pevne vrodená” pri narodení a že rastúci počet transrodových osôb sú ľudia, ktorí sú “v skutočnosti len homosexuáli.”

Tieto tvrdenia vyslovil kandidát Vivek Ramaswamy počas nedávneho “All-In Podcast.”

“Hnutie za práva homosexuálov bolo založené na myšlienke, ktorá mi je celkom sympatická, že pohlavie osoby, ktorá vás priťahuje, je pevne zadrôtované v deň vášho narodenia,”povedal Ramaswamy.

Jeho tvrdenie, že homosexualita je nemenná vlastnosť, je založené na lži, ktorú už dlho presadzuje politická ľavica s cieľom zvýšiť neoprávnené práva LGBT, vrátane nesúhlasného rozhodnutia Najvyššieho súdu USA&rquo;obergefellovi, ktoré rozbilo koncept manželstva v spoločnosti&rquo;a zároveň otvorilo dvere moru transgenderizmu.

Tvrdenie ‘narodený homosexuál’ je nevedecké, je to mýtus

Stúdie sexuálnej orientácie vážne spochybňujú pojem “narodený tak”, uvádza sa v nedávnej správe Ruth Institute. Žiadny “gén pre homosexuálov” nebol objavený a štúdie identických dvojčiat rovnako nepotvrdzujú myšlienku, že byť “homosexuálom” je geneticky podmienené.

“Zistenia nedávno publikovanej štúdia rozbíjajú falošný príbeh o tom, že byť ‘homosexuálom’ je vrodený stav, ktorý je riadený alebo do značnej miery vynútený genetickou výbavou,” písal páter Paul Sullins, katolícky kňaz a bývalý profesor sociológie na Katolíckej univerzite v Amerike, v roku 2019.

“Vyvrátenie desaťročia trvajúceho hľadania ‘génu pre homosexuálov vedcami,’ v štúdii’prvý autor dospeje k jednoznačnému záveru ‘že bude v podstate nemožné predpovedať sexuálnu aktivitu alebo orientáciu človeka’len na základe genetiky,’” uviedol Sullins.

V správe Ruthovho inštitútu sa uvádza, že aj Americká psychologická asociácia (APA) pripúšťa:

O presných dôvodoch, prečo sa u jednotlivca vyvinie heterosexuálna, bisexuálna, gejská alebo lesbická orientácia, neexistuje medzi vedcami zhoda. Hoci sa v mnohých výskumoch skúmali možné genetické, hormonálne, vývinové, sociálne a kultúrne vplyvy na sexuálnu orientáciu, neobjavili sa žiadne zistenia, ktoré by vedcom umožnili dospieť k záveru, že sexuálna orientácia je podmienená nejakým konkrétnym faktorom alebo faktormi [zvýraznenie tučným písmom podľa Ruth Institute].

Vyjadrenie APA uzatvára: “Mnohí si myslia, že príroda aj výchova zohrávajú komplexnú úlohu; väčšina ľudí prežíva malý alebo žiadny pocit voľby svojej sexuálnej orientácie.”

Toto je priznanie absolútnej bezradnosti zo strany samozrejmej “vedúcej vedeckej a profesijnej organizácie zastupujúcej psychológiu v Spojených štátoch, ktorej členmi je viac ako 146 000 výskumníkov, pedagógov, lekárov, konzultantov a študentov.”

Skutočnosť je taká, že “narodiť sa takým” je mýtus, a tak sa Ramaswamy spojil nie s vedou, ale s Lady Gaga a jej hymnou gay/trans identity, “Born This Way.”

Je to’NEPRAVDA, ktorá je v epickom rozpore s duchom Ramaswamyho’platformy a ktorá volá po náprave.

Náhodné opakovanie lži “hardwired at birth”/“narodil sa tak” je nebezpečné, pretože drží nezanedbateľnú časť populácie ako rukojemníkov politiky identity; viedlo k nebezpečným legislatívnym a regulačným krokom, ako je zákaz terapie pre osoby s nežiaducou príťažlivosťou k rovnakému pohlaviu a zmätenosťou pohlavia; a umožnilo infiltráciu často vysoko sexualizovanej indoktrinácie LGBT do našich verejných škôl a knižníc K-12.

Plné odhalenie: ja sám mám príťažlivosť k rovnakému pohlaviu. Už od mojich prvých spomienok z detstva si nepamätám, kedy ma nepriťahovalo rovnaké pohlavie, čo je bežné pre mnohých sebaidentifikujúcich sa homosexuálov. Takže z osobnej skúsenosti to veľmi vyzerá, že ja a ľudia ako ja sme sa “tak narodili”. je ľahké dospieť k takémuto záveru, ale veda ukazuje, že to”nie je správny záver.

Zbavenie homosexuálov amerického sna

Prijatie “tak sa narodili” vedie k tragickému falošný príbeh, ktorý trvá na tom, že pre osoby rovnakého pohlavia, ktoré priťahuje, je prijatie homosexuality jedinou dostupnou cestou, že manželské — mužsko-ženské — manželstvo je nedosiahnuteľné, že konáme proti svojej prirodzenosti, keď po ňom túžime, a že snaha oň bude nebezpečná pre nás, našich manželov a naše deti.

A predsa mužsko-ženská definícia manželstva — manželské, komplementárne manželstvo — je práporom, ktorý láka všetkých, a to nie preto, že je to len dobrá myšlienka alebo najlepšia z mnohých. Je to jasný signál, pretože je to pravda, ktorá sa nepopierateľne prejavuje v prírode a v každej z našich fyzických bytostí. Sme stvorení ako muž a žena, ako vzájomne sa dopĺňajúce bytosti.

Tu’je miesto, kde sa lož najtvrdšie zráža s Ramaswamyho’úsilím o obnovu americkej spoločnosti:

V júni povedal LifeSiteNews:

Moji rodičia prišli do tejto krajiny bez veľkého množstva peňazí, takže to’nie je tak, že som sa narodil do peňazí. Ale žil som’americký sen, pretože som dostal dvoch rodičov, so zameraním na vzdelanie a vieru v Boha. To bolo najväčšie privilégium, ktoré som mal. A chcem sa uistiť, že každé dieťa v tejto krajine môže mať rovnaký prospech.

Nie je to len náboženský základ. Aristoteles povedal: ‘Veľké krajiny a veľké národy sa budujú na základoch domácnosti. Takže’prestaňme motivovať ľudí, aby mali rodiny s jedným rodičom … pestujme kultúru, v ktorej budeme oslavovať veci, ktoré nás robia veľkými:

Ale šancu zažiť túto najvyššiu životnú výsadu — ako deti a aj rodičia — podkopáva falošný príbeh “narodili sa tak”. Dvaja muži alebo dve ženy nie sú a nikdy nebudú základom “nukleárnej rodiny.

Ramaswamy riskuje, že súčasným a budúcim generáciám odoprie americký sen a prekazí kultúrnu obnovu tým, že trvá na tom, že gejovia a lesby sa “tak narodili.”

Zmätený komentár ‘trans’ sú ‘len homosexuáli’

Kandidát počas toho istého podcastu zablúdil ešte ďalej, keď o prudko rastúcom počte trans-identifikujúcich sa osôb povedal: “Myslím si, že v mnohých prípadoch sa deje to, [že] niekto, kto tvrdí, že je trans, je v skutočnosti len homosexuál.”

Toto je zmätočné, nepodložené tvrdenie, ktoré pravdepodobne vychádza zo zastaraných stereotypov.

Mužská heterosexuálna populácia, ktorá sa identifikuje ako žena, tak robí preto, lebo trpí autogynefíliou, termínom, ktorý opisuje mužov, ktorých sexuálne vzrušuje predstava, že sú ženy, alebo transvestitickou fetišistickou poruchou, ktorá opisuje mužov, ktorí majú sexuálny alebo erotický záujem o cross-dressing.

Ramaswamyho’tvrdenie je “kopa nezmyslov,” povedal Walt Heyer, bývalý transsexuál, ktorý sa pred viac ako 30 rokmi vrátil k svojej sexuálnej identite danej od Boha a teraz vedie SexChangeRegret.com, službu, ktorá pomáha jednotlivcom vymaniť sa zo sveta transrodových osôb po “lekárskych a chirurgických zákrokoch potvrdzujúcich pohlavie”.

“Jeho vyhlásenie je úplne falošné. Myslia si to cirkvi. Toto sa ľuďom preháňa hlavou,” povedal Heyer pre LifeSiteNews, avšak “95 % z tisícov ľudí, ktorí ma kontaktovali, sú heterosexuáli.”

LifeSiteNews oslovil Ramaswamyho, aby s ním prediskutoval túto problematiku pred viac ako týždňom. Kandidát ani jeho kampaň neodpovedali.