Screen-Shot-2023-08-12-at-11.17.55-AM-810x500.jpg

Školský správca musí odstúpiť po príspevku, v ktorom navrhuje ubíjať kresťanov na smrť

76
Kultúra smrti

Vážený priateľ,

Nedávno sa šokujúceho útoku na kresťanov - a ich vieru - dopustila zvolená členka školského obvodu č. 33 v Chilliwacku Teri Westerbyová, biologická žena, ktorá sa identifikuje ako transsexuál.

Je to zlovestné znamenie, keď správcovia školskej rady, ktorí majú veľký priamy vplyv na prostredie, v ktorom sa učia vnímavé školopovinné deti, výslovne prejavujú pohŕdanie kresťanmi a urážajú ich, pričom mnohí z nich sú práve žiaci, na ktorých majú vplyv.

Teri Westerbyová je riaditeľkou propagandistickej odnože LGBT s názvom Chilliwack Pride Society, čo znamená, že je radikálna sexuálna aktivistka, ktorá je zhodou okolností aj členkou školskej rady.

Koncom júla Westerbyová zverejnila na Facebooku meme, ktorý vyobrazoval parný valec, ktorý sa chystá skosiť skupinu terorizovaných kresťanov bežiacich o život.

Mem zverejnený Teri Westerbyovou, školskou dôverníčkou v Chilliwacku, zobrazujúci násilie voči kresťanom

Ano, táto zvolená dôverníčka, ktorej práca zahŕňa zastupovanie kresťanských študentov a ich rodín, propaguje násilie voči kresťanom.

Povereník Westerby si zrejme myslel, že obrázok rozdrvenia kresťanov na smrť a vykorenenia ich hodnôt je vtipný.

Dokážete si predstaviť, ako sa kvôli tomu musia cítiť študenti na školách povereníka Westerbyho, ak sa identifikujú ako kresťania?

Predseda školskej divízie v Chilliwacku, správca Willow Reichelt, sa najprv pokúsil odmietnuť obavy kresťanov, ktorí vyjadrili pobúrenie nad Westerbyho’meme, a na sociálnych sieťach uviedol, že “je pochopiteľné, že videnie obrázku bez kontextu môže byť zraňujúce,” ale zároveň poskytol čitateľom svoje osobné uistenie, že správca Westerby“by nikdy neobhajoval násilie alebo diskrimináciu voči komukoľvek.”

Možno by sa mala správkyňa Reicheltová ešte raz pozrieť na meme s parným valcom?"

Vzhľadom na rastúci odpor verejnosti sama správkyňa Westerbyová 5. augusta zverejnila neospravedlňujúce vyhlásenie, v ktorom sa pokúsila zdôvodniť, prečo zdieľala protikresťanský meme. Aj ona ubezpečila svojich čitateľov, že “nebude podporovať násilie alebo nenávisť voči nikomu, z akéhokoľvek dôvodu, nikdy.”

V jej vyhlásení sa v prvom rade neospravedlnila za zverejnenie memu, ani nepriznala, že predstavuje fanatizmus voči kresťanskému morálnemu učeniu, a tým aj voči kresťanom, ktorí sa držia tohto presvedčenia.

PATTERN nenávisti voči kresťanom

Nie je to však’prvý prípad, keď správkyňa Westerbyová marginalizovala kresťanov.

Tu je ďalší z jej príspevkov na Facebooku z obdobia len niekoľko dní pred mementom parného valca, v ktorom zobrazuje katolíckeho kňaza, ktorý je “vymodlený” z existencie.

Westerby-mizí-kňaz.jpg

Posolstvo?

Jasné, nenávistné a niektorí by mohli tvrdiť, že aj násilné posolstvo je, že prítomnosť kresťanov veriacich v Bibliu vo svete nie je vítaná a treba ich nechať zmiznúť.

Puf!

Nie je to len obyčajné detské správanie

Jde tu o viac než len o detské správanie.

Obe meme vytvárajú obraz zvoleného správcu školy, ktorý sa vyznačuje nenávistnými prejavmi a protikresťanským fanatizmom.

Činy Teri Westerby’jednoznačne nie sú činmi zrelého a zodpovedného správcu školskej rady. Prispievajú len k vytváraniu nepriateľského prostredia voči kresťanom, a to otvára priestor pre vyhrotenú rétoriku a potenciálne aj násilnú agresiu.

TERI WESTERBY MUSÍ ODSTÚPIŤ

Vzhľadom na jej bezohľadné a ponižujúce správanie voči kresťanom a kresťanstvu CLC vytvorilo peticiu požadujúcu, aby Teri Westerbyová okamžite odstúpila z funkcie správcu v školskom obvode Chilliwack.

Vyzývame rodičov, starých rodičov a zainteresovaných občanov v celej provincii Britská Kolumbia aby podpísali našu petíciu tu.

VYZÝVAJTE SPRÁVCOV ŠKÔL NA WESTERBY’ODSTÚPENIE

Ak žijete v oblasti Chilliwack alebo máte priateľov, ktorí tam žijú, môžete tiež vyvinúť tlak na jednotlivých správcov školskej divízie Chilliwack tým, že im pošlete e-mail alebo zatelefonujete a požiadate ich, aby vyzvali Westerbyovú’na odstúpenie kvôli jej protikresťanskému šíreniu nenávisti.

Tu je’zoznam správcov s ich dostupnými kontaktnými údajmi:

Willow Reichelt 
Predsedníčka
[email protected]

Carin Bondar 
podpredseda
[email protected]

Richard Procee
[email protected]

Margaret Reid
[email protected]

David Swankey
[email protected]

Heather Maahs 
(604)798-2026
[email protected]

Keďže iba správca Maahs má priame telefónne číslo, vyzývame vás, aby ste sa pokúsili zanechať odkaz každému z ostatných správcov tak, že zavoláte na telefónne číslo centrály SD33’604-792-1321 a požiadate o prepojenie do hlasovej schránky správcu’. Predpokladám, že každý správca má telefónnu schránku prostredníctvom okresného úradu. Ak zavoláte a pošlete e-mail, zdvojnásobíte svoj vplyv.

MODLITE SA ZA TERI WESTERBYOVÚ

Aj keď sa usilujeme o spravodlivosť v smutnom a otrasnom prípade útoku Teri Westerbyovej’na kresťanov, musíme pamätať aj na príkaz, ktorý nám dal náš Pán Ježiš Kristus:

“Milujte svojich nepriateľov, žehnajte tým, čo vás preklínajú, robte dobre tým, čo vás nenávidia, modlite sa za tých, čo vás týrajú.”
– Lukáš 6,27-28

Pres svoje desivé podnecovanie k pohŕdaniu Kristovými nasledovníkmi Teri Westerbyová zostáva Božím dieťaťom a my sa musíme modliť za jej pokánie a obrátenie, aj keď sa snažíme napraviť hrozné zlo spáchané na kresťanoch.

Za život, vieru & rodinu,

Jeff_Gunnarson_sig_275px.jpg

Jeff Gunnarson
Národný prezident
Campaign Life Coalition

P.S. Podpíšte, prosím, našu petíciu, ktorá vyzýva na okamžité odstúpenie školskej správkyne Teri Westerbyovej. Podpíšte ju kliknutím sem.