Josh-Alexander-e1688553260203-810x500.png

Josh Alexander ohlásil septembrový protest proti indoktrinácii LGBT v školách

42
Kultúra smrti

Billboard Chris a Josh Alexander sa chystajú začať protestnú akciu “Vzdelanie nad indoktrináciou” proti LGBT ideológii, ktorá je študentom vnucovaná v školách.

22. septembra sa stredoškolák Josh Alexander a prorodinný aktivista Chris Elston, známy na sociálnych sieťach ako “Billboard Chris,”, stretnú s Kanaďanmi pred dvoma torontskými školami, aby protestovali proti LGBT agende, ktorá sa vyučuje v školách.

“Z vlastnej skúsenosti som si všimol, že presadzovanie tzv. gender ideológie sa každým rokom zrýchľuje a kto vie, čo nás“čaká v tomto školskom roku,” povedal Alexander pre LifeSiteNews.

“Takže budeme od začiatku veľmi hlasno hovoriť, že nebudeme tolerovať žiadne zvrátené výchovné požiadavky na naše deti,”dodal. “Vyzývame všetkých rodičov a študentov, aby sa k nám pridali a vyslali silný odkaz na začiatku školského roka.”

Protest sa má uskutočniť o 11.00 hod. EDT v Toronte na Victoria Park Collegiate Institute a Annunciation Catholic School v Toronte.

“Rodová ideológia je kult a náš odpor voči nej bude rásť, kým toto škodlivé učenie nezmizne z našich škôl,” Billboard Chris vysielal na X, predtým známom ako Twitter.

Tento rok to bude už druhý protest “Vzdelávanie nad indoktrináciou”. Prvý sa konal v júni tohto roku v Ottawe a jeho výsledkom bolo zadržanie piatich ľudí políciou vrátane jedného pro-LGBT kontraprotestujúceho, ktorý bol zachytený na videu, ako udiera staršieho muža.

Na vyhrotenom zhromaždení sa spojili aj moslimovia a kresťania v odpore proti tomu, aby sa LGBT agenda presadzovala na deťoch, pričom jedno virálne video ukazuje moslimské deti, ktoré dupú po “vlajkách hrdosti”, zatiaľ čo ich matka ich povzbudzuje a hovorí: “Nechajte naše deti na pokoji!”

Protest sa má uskutočniť len niekoľko dní po pochode miliónov ľudí 20. septembra v Ottawe. Podujatie organizované moslimskými Kanaďanmi má zjednotiť všetky náboženstvá v obrane detí proti indoktrinácii LGBT v kanadských školách.

Podujatie plánované na jeseň sa zdá byť pokračovaním záplavy protestov proti LGBT agende presadzovanej v školských triedach, ktoré sa začali na jar tohto roku. Posledné mesiace v školách odhalili rastúci počet študentov a rodičov, ktorí sa postavili proti mainstreamovému príbehu.

V máji stovky študentov, údajne prevažne moslimov, zostali doma keď ich školy v Londýne v Ontáriu vyvesili vlajku “hrdosti”.

V tom istom mesiaci quebeckí študenti zastavili a pošliapali dúhovú “vlajku hrdosti”, keď sa ich miestna škola pripravovala na oslavu “Medzinárodného dňa proti homofóbii, bifóbii a transfóbii v roku 2023.”

1. júna tisíce študentov v celej Kanade zostali doma na protest proti propagácii “mesiaca hrdosti” vo verejnom vzdelávacom systéme, pričom v jednej škole údajne chýbalo 75 % študentov.

V júni sa stredoškoláci zo škôl v Quebecu a Ontario strhli “Pride” vlajky za jasotu spolužiakov.

Koncom toho istého mesiaca študenti z oblasti Toronta protestovali pred strednou školou, ktorá údajne vylúčila študentov za vyhlásenie, že existujú len dve pohlavia.