jim-and-josh-alexander-scaled-810x500.jpeg

Josh Alexander bude lídrom mladých ľudí na kanadskom pochode Million Person March proti LGBT agende

43
Kultúra života

Prorodinný kresťanský aktivista a stredoškolský študent Josh Alexander bude v septembri tohto roku v Ottawe viesť pochod proti LGBT ideológii v školách. 

Dňa 16. augusta Josh Alexander, 17-ročný študentský aktivista z Ontária, oznámil, že bude pôsobiť ako mládežnícky vodca na Million Person March, prorodinnom proteste organizovanom kanadskými moslimami, ktorý sa má uskutočniť 20. septembra 2023 v hlavnom meste krajiny.  

“Som nadšený, že môžem oznámiť, že budem hádzať svoju podporu za Million Man March ako mládežnícky líder od pobrežia k pobrežiu,” povedal. “20. septembra budem v Ottawe.”  

“Nevinnosť mládeže treba chrániť,” povedal Alexander pre LifeSiteNews. “Je našou povinnosťou postarať sa o to. Som nadšený, že môžem zastupovať mladú populáciu, ktorá má plné zuby indoktrinácie.”  

Vlani sa vtedy 16-ročný Alexander stal známym tým, že odmietol ustúpiť LGBT ideológii vo svojej škole a vyjadril sa proti vstupu študentov mužského pohlavia na ženské toalety.   

Alexander ako kresťan tvrdí, že Boh stvoril ľudské bytosti ako mužov a ženy, ale tento názor nepodporila jeho miestna katolícka škola v katolíckej školskej rade Renfrew District v Ontáriu.     

Alexander však odmietol ustúpiť od svojho presvedčenia a bol na dobu neurčitú suspendovaný z katolíckej školy St. Joseph’s, čím nemohol ukončiť štúdium.  

Alexander napriek tomu, že bol zatknutý za to, že viackrát protestoval, pokračuje v boji a cestuje po Kanade, kde organizuje protesty proti LGBT agende.   

Pochod Million Person March, ktorý sa uskutoční 20. septembra, má za cieľ zhromaždiť Kanaďanov všetkých vierovyznaní na pochode proti LGBT ideológii, ktorá sa vnucuje deťom v národných školách. 

Organizátor podujatia, ottawský podnikateľ a moslimský aktivista Kamel El-Cheikh, vyjadril nádej, že podujatie bude mať dobrú účasť: “Som optimista – absolútne. Viete, ak [je’niečo, čo’bude inšpirovať Kanaďanov od pobrežia k pobrežiu, aby išli protestovať, tak sú to’deti a ich nevinnosť a’rodiny.”  

Aj keď sa Alexander a El-Cheikh líšia vo svojom náboženstve, spája ich odhodlanie bojovať proti indoktrinácii LGBT.  

V posledných mesiacoch pribúda moslimov a kresťanov, ktorí spájajú svoje sily v boji na obranu detí pred LGBT ideológiou.  

1. júna tisíce študentov v celej Kanade ostali doma v rámci iniciatívy Campaign Life Coalition na protest proti propagácii “mesiaca hrdosti” vo verejnom vzdelávacom systéme, pričom minimálne na jednej škole údajne chýbalo 75 percent študentov.     

V júni sa videozáznam moslimských chlapcov, ktorí šliapu po “pride” vlajkách na prorodinnom zhromaždení organizovanom Alexandrom , stal virálnym.   

Trudeauova vláda sa však snaží prelomiť spoločné puto medzi kresťanmi a moslimami. 

Premiér Justin Trudeau nedávno prednášal moslimom o účasti na týchto prorodinných podujatiach a tvrdil, že protesty sú “podnecované americkou pravicou.”   

Trudeau potom tvrdil, že online materiály sú “ozbrojené ľuďmi, ktorí to nerobia kvôli záujmu podporiť moslimskú komunitu.”   

Miestne orgány činné v trestnom konaní sa tiež pridali k Trudeauovi v jeho snahe rozbiť prorodinné spojenectvo medzi kanadskými moslimami a kresťanmi.

3. augusta bola na sociálnych sieťach zverejnená audionahrávka, na ktorej policajt z Calgary hovorí kanadskému moslimovi organizujúcemu protesty proti indoktrinácii LBGT v školách, že bieli Kanaďania protestujúci spolu s ním tajne “nenávidia moslimov” a sú “bieli supremacisti.”