shutterstock_1235860834-810x500.jpg

Pravda nie je nenávistná. Nebojte sa LGBT gaslightingu

39
Kultúra smrti

Preveľa ľudí sa bojí, že ich označia za bigotných, nenávistných, transfóbnych alebo homofóbnych za to, že povedia, čo je očividne pravda. Neustále sa im hovorí, že ONI sú problém a ONI sú nenávistníci. Tomu sa hovorí gaslighting, čoraz bežnejšia neetická taktika obviňovania druhých z toho, čo robíte vy, s cieľom zmiasť ich a zmiasť. Je to veľmi účinná manipulačná taktika.

Keď človek týmto falošným obvineniam prikladá čo i len najmenšiu dôveryhodnosť, vymieňa svoju slobodu, intelekt a osobnú integritu len za dočasnú istotu pred LGBT davom, ktorý nikdy nebude spokojný, kým sa aj vy nepustíte do sexuálnej zvrátenosti a sebadeštrukcie. To je ich konečný cieľ, ako to bolo v Sodome a Gomore. Podľahnutie iracionalite len pomáha rozvíjať jej nadvládu nad kultúrou a nad vami a všetkými, ktorých milujete.

“Nenávisť.” Toto ideologicky užitočné, emóciami nabité slovo sa zámerne používa ako častá taktika na podkopanie každého, kto sa vzoprie prebiehajúcej sexuálnej revolúcii alebo kto ju len spochybňuje. Hovoria nám, že sme “nenávistníci”, a čoraz častejšie s nami ako s nenávistníkmi zaobchádzajú tí, ktorí trvajú na tom, že musíme akceptovať, že homosexualita je normálna, manželstvo “rovnakého pohlavia” je rovnoprávne, muž môže byť v tele ženy”alebo naopak, deti by mali byť vystavené pornu a skúmať svoje telo, neexistuje nič dobré alebo zlé, a tak ďalej a tak ďalej.

V súčasnosti to dospelo až do štádia, keď sú veľmi dobrí ľudia terčom tvrdých útokov, prichádzajú o prácu a kariéru a dokonca sú trestne stíhaní a uväznení za to, že vyslovili to, čo by bolo úplne normálne a očakávané vysloviť za posledných niekoľko tisíc alebo viac rokov – za to, že vyslovili to, čo vidia ich oči, čomu rozum rozumie a ako prirodzene a samozrejme funguje ľudské telo.

Tí, ktorí vyslovujú tie najzdravšie veci o tomto sexuálnom šialenstve, sú teraz dokonca násilne napádaní, ako sme nedávno informovali na LifeSiteNews. Čoraz väčšiemu počtu ľudí sa vyhrážajú smrťou najmä narušené “transrodové” osoby, ktoré sú zúrivé voči každému, kto sa postaví proti ich groomingu detí. Došlo k masovým strelným vraždám zo strany “transgenderov” na ťažkých liekoch, pretože ich zmenu sexuálnej identity neakceptovali jediné osoby, ktorým na nich skutočne záležalo.

Uvádzame niekoľko úryvkov z Článok na LifeSiteNews zo včera:

Podľa nedávno zverejnených dokumenty, zamestnanci Medicine Hat School Division sa v máji tohto roku zúčastnili povinného ‘2SLGBTQ+ inkluzívneho vzdelávania’ seminára, ktorý viedla Fyrefly Institute for Gender and Sexual Diversity‘s Education Coordinator Alex Marshall, biologický muž, ktorý o sebe tvrdí, že je žena.

V júli Osgoode Professional Development of York University oznámili, že na jeseň organizujú zasadnutie o boji proti ‘Nenávistným aktivitám v školských radách’ pre správcov, riaditeľov a vedúcich predstaviteľov školských rád v Ontáriu.

Dodatočne sa vyjadril aj riaditeľ zo Saskatchewanu volali na políciu , aby vypočula študentov, ktorí sa vzopreli naratívu tým, že verejne vyhlásili, že sú ‘heterosexuáli a hrdí.’

Pointa tohto blogu je zdôrazniť, že tí, ktorí nás neustále obviňujú z nenávisti, SAMI sú plní nenávisti. Vnucujú nám to, čo cítia. Všetko je to o pocitoch a odmietaní pravdy a faktov. Ide tiež o sociálne inžinierstvo nového svetového poriadku s cieľom pokročiť v depopulácii prostredníctvom sterilného sexuálneho životného štýlu. Preto sa médiá tak veľmi venujú obvineniam z nenávisti.

Kým existujeme a máme slobodu hovoriť a hovoriť pravdu, tí, ktorí opovrhujú tým, čo si myslíme, čomu veríme a čo poznáme, sa nikdy nemôžu cítiť bezpečne vo svojom falošnom presvedčení. Samotná naša existencia je pre nich výzvou, pretože vďaka zmyslu pre prirodzený zákon, ktorý má v sebe každý človek, vedia, že my máme pravdu a oni, závislí od svojich neprirodzených sexuálnych túžob, od ktorých sa nevedia a nechcú oslobodiť, a preto nás za to hlboko nenávidia. Svoju nenávisť k sebe samým vnucujú tým, ktorí zámerne alebo nie vrhajú svetlo na ich sebazničujúce myšlienky a správanie.

To robili marxisti vždy, a preto sa nakoniec stanú extrémne násilnými, keď sa im adekvátne neodporuje. Nemôžu si vynútiť’prijatie a súhlas. Ľudia sa rodia so slobodnou vôľou. Preto im chýbajú akékoľvek presvedčivé argumenty a výsledky z ich osobného, chaotického života a nedokážu kontrolovať myšlienky a mysle iných, jediným riešením sa im zdá byť ničenie povesti a životov tých, ktorí im stoja v ceste.

NIKDY neprijímajú a nikomu nepriznávajú legitimitu nálepiek “bigot,” “nenávistník,” “transfób” alebo “homofób. Nikdy sa nebráňte a netrvajte na tom, že nie ste “bigotný,” “nenávistný,” “transfóbny” alebo “homofóbny.” To je to, čo od vás chcú.

Niktomu nedlhujete ospravedlnenie za to, že ste si uvedomili a povedali pravdu, ktorá ich oslobodí od deštruktívnych túžob a činov. Milujete ich tým, že im hovoríte pravdu. Konáte tak, ako by Boh očakával, že budete konať pre dobro druhého. Chceme, aby boli šťastní a nie aby ich iní manipulovali a zneužívali na ideologické mocenské ciele.

Väčšina týchto ľudí je na takých či onakých drogách a nemyslí jasne. Musíme ich osloviť prostredníctvom lásky a súcitu. Politickí ideológovia sú však ťažším problémom. Treba sa im aktívne postaviť. Vedia, čo robia, keď neustále obviňujú z “nenávisti” a vôbec ich nezaujímajú životy, ktoré svojimi manipuláciami ničia.

Teda my nikoho “nenávidíme”. Každý sa dá vykúpiť. Nenávidíme hriech, pretože škodí. Každý, kto vás nazýva nenávistníkom alebo niekým, kto propaguje nenávisť – Ti sú nenávistníci. Sú to tí, ktorí skutočne nenávidia, a existuje pre to množstvo dôkazov, najmä na základe toho, ako sa správajú a konajú voči dobrým ľuďom, ktorí sa im snažia zabrániť v kazení nevinných detských myslí.

Toto je zvláštna forma diabolskej nenávisti, ktorej zámerom je zničiť duše tých najnevinnejších. Je to satanská úroveň nenávisti – nenávisť, ktorej cieľom je zabíjať mladé duše – najhoršia možná nenávisť, ktorej sme veľmi povinní sa postaviť a dúfať, že týchto páchateľov presvedčíme, aby pochopili, čo robia, a privedieme ich k pokániu a obráteniu.