Screenshot-2023-08-28-12.25.03-810x500.png

Tucker Carlson v prejave v Maďarsku kritizuje "šialených" predstaviteľov vlády USA, ktorí potláčajú rozkvet ľudstva

48
Kultúra života

Bývalý moderátor Fox News Tucker Carlson sa 22. augusta vrátil do Maďarska, aby predniesol posolstvo, ktoré bude rezonovať ďaleko za hranicami jeho maďarského publika. 

Jeho prejav poukazoval na zničujúcu cenu, ktorú pre ľudstvo predstavuje oddelenie človeka od prírody - a od Boha. 

Carlsonov’prejav ukázal, ako ďaleko sa svet “vytvorený našimi vodcami” vzdiali od normálneho, kresťanského národa, v ktorom vyrastal:

Jeho prejav v Budapešti sa začal odkazom na hanebné označovanie Maďarska v západných médiách za autoritatívny štát, potom sa ospravedlnil za “nechutné pohoršenie” U.americkej diplomacie.

Maďarsko mu pripomínalo stabilný, zdravý a šťastný národ jeho detstva, ktorý bol nahradený ideológiou “šialenstva.”

“Je také príjemné byť v tomto spiatočníckom pravicovom pekle,” povedal usmievavý Carlson – predtým, ako povedal, že Maďarsko mu pripomína Ameriku okolo roku 1985.

“Takže ak sa to dá kvalifikovať ako nebezpečná, darebácka pravicová krajina – myslím si, že podmienky sa mohli zmeniť.”

Podmienky – ako aj diplomacia – sa zmenili, hovorí Carlson, pretože Maďarsko sa nezbláznilo: “Je to kresťanská krajina a oni to nenávidia. Nikto to nechce povedať, ale je to’pravda.”

Výber veľvyslanca Bidenovou administratívou’to pekne ilustruje. 

Podľa ich ovocia ich spoznáte

Carlson poznamenáva, že zmyslom diplomacie je presvedčiť iné národy o priateľstve na základe pochopenia – a rešpektovania – kultúrnej odlišnosti.

“Zmyslom diplomacie nie je hecovať iné národy – ukázať sa v ich krajine a kričať na nich, pretože sú iní ako vy,” povedal.

Koho americká vláda vymenovala za svojho veľvyslanca v tomto konzervatívnom, kresťanskom národe? Židovského homosexuálneho právnika.

Židovský homosexuál David Pressman (vpravo), na snímke z Budapešti so svojím katamanom (‘manželom’) a dvoma chlapcami (‘synmi’), ktorých kúpil od neznámej matky.

Vymenovanie Davida Pressmana’je urážkounárodu, ktorý odmieta “silu” jeho značky “rozmanitosti.”Ako národ, ktorý sa dôrazne zasadzuje za ochranu detí, nepodporuje kupovanie detí homosexuálnymi mužmi.

Pressmanov’príchod poznačilo vystúpenie protestnej lode na Dunaji, ktorý pretína hlavné mesto.

‘Pán Pressman, nekolonizujte Maďarsko svojím kultom smrti.’ Pressman drží fotografiu protestu, ktorý ho privítal v Budapešti.

“Správanie amerického veľvyslanca v Maďarsku ma núti ospravedlniť sa,” povedal Carlson, keďže americký veľvyslanec pricestoval s poslaním šíriť “transatlantické hodnoty”, ktoré stelesňuje.

Ako poznamenáva Carlson, Pressman neslúži americkým záujmom ” poškodzuje ich. Je typickým predstaviteľom skorumpovanej diplomacie, ktorá podľa Carlsona nereprezentuje americký ľud, ale podniká “v mene záujmovej skupiny – nepatrného percenta obyvateľov USA.”

Pred svojím vymenovaním Pressman’s výroky v júni 2022 jasne ukázal, že svoje poslanie chápe ako vývoz “transatlantických hodnôt”do Maďarska, pričom sa odvolával na falošné správy a tvrdo kritizoval mimoriadne populárnu prorodinnú a prokresťanskú vládu Viktora Orbána.

Pokusy o vývoz týchto hodnôt do Afriky a na Blízky východ viedli k tomu, že tak rozdielne národy ako Uganda a Saudská Arábia odmietli zavádzanie týchto “hodnôt”, ktoré sa v praxi redukujú na agresívne presadzovanie agendy LGBT.

Dôsledkom tejto “dúhovej diplomacie” bol dramatický kolaps vplyvu USA v zahraničí. Politika menovania antagonistov na diplomatické posty je pre Spojené štáty skutočne “škodlivá”, pretože strácajú prestíž a vplyv.

‘Počkajte’

Carlson’radí Maďarsku, ktoré je sužované sankciami a pod tlakom homosexuálnej ríše, aby “počkalo.”Myslí si, že táto ideológia je taká nestabilná, že nie je schopná dlhodobého prežitia.

“Nemôžete”viesť globálne impérium založené na vnucovaní butikovej sexuálnej politiky krajinám, ktoré o ňu”nestoja,”hovorí, predtým ako prirovná americké impérium k impériu Sovietskeho zväzu.

“Sovieti vám povedali, aby ste uctievali Lenina. Ministerstvo zahraničných vecí vám hovorí, aby ste uctievali transvestitov,” hovorí. 

Carlson tiež odzrkadľuje bolesť komunity realistov na celom svete, keď povedal: “Milujem svoju krajinu, ale ľudia, ktorí ju teraz vedú, sú nebezpeční a šialení.” 

Kto volí toto šialenstvo?"

Carlson dáva do súvisu to, čo sa v mediálnom prostredí, ktoré sa podľa neho vyznačuje absenciou voľby, vidí len zriedkavo. 

Hovorí, že to, čo USA ponúka doma, je opakom ľudského rozkvetu a že jeho politické strany sa naháňajú za hlasmi ľudí, ktorí stratili spojenie s ľudskosťou a s Bohom: “Vládnuca strana je stranou bezdetných, slobodných, ľudí pracujúcich za nízke mzdy vo veľkých korporáciách a žijúcich v malých bytoch v preplnených mestách, ktoré sú plné kriminality.”

Jeho opis konzumnej úľovej mentality – toho, čo je na internete známe ako “malodušný chrobák” ateistickej mestskej atomizácie – je presný a silný. Tí, ktorí volia politický establišment, sú “osamelí ľudia s nízkym platom v bezduchých mestách… nechávajú si jedlo dovážať od imigrantov a trávia čas prilepení na obrazovke. Ako to znie?" Znie to ako väzenie.”

Carlson udrel na strunu každého živého človeka, ktorý si všíma sterilnú kakofóniu, ktorá je sprievodnou hudbou mestského Západu.

Hovorí, že politika šialenstva sa dokonale hodí pre ľudí bez vzťahu k iným ľuďom, k prírode alebo k Bohu. Ľudí, ktorých izolácia v mestskej koncentrácii oberá o “najvzácnejší tovar v modernom svete – ticho.”

Carlson’argumentácia siaha za pantomímu moderného politického predstavenia a do ľudskej duše. Čo spôsobuje, že sa človek dokáže pozrieť za seba a vidieť niečo väčšie? Sú to tí, ktorí hľadajú krásu a ticho prírody a vážia si kontakt s ľuďmi.

“[T]íto ľudia oveľa častejšie uznávajú silu, ktorá presahuje ich samých a ich vládu – a je na to’dôvod – pretože ju vidia,” povedal.

Carlson poznamenáva, že “net zero” model úľa ľudskej existencie je deštruktívny pre dušu a slobodu: “Keď žijete v “hustote” –, čo má byť nejako dobré pre klímu alebo svet – nie, je to”smrť, je to”zotročenie… a ďalšia vec, ktorú viete, je, že”ešte po troch rokoch nosíte masku COVID.” 

V tomto momente je zrejmé, prečo Carlson nemá v televíznej sieti budúcnosť. Ako sám povedal, “v našom mediálnom prostredí“nie je na výber“pretože vám klamú“a každý, kto vám“neklame, je vytlačený zo scény.”

Carlson uzatvára, že hodnotu vodcovstva nemožno preceňovať. Ak chcete vedieť, či vás tí vaši vedú k šťastiu – alebo vašu “krajinu k záhube” –, pozrite sa na plody ich činnosti.

Jeho slová majú hodnotu ďaleko presahujúcu masovo produkovaný produkt všeobecnej politickej mienky. Jeho slová sú víziou života, ktorý sa oplatí žiť. Tucker Carlson vás žiada, aby ste sa pozreli za toxické šialenstvo súčasnosti a hľadali budúcnosť, v ktorej môže ľudstvo rozkvitnúť, v očiach Boha.

Myslí si, že’ju môžeme vytvoriť spoločne.