lgbt-810x500.jpg

SLEDUJTE: Žena fyzicky zaútočila na konzervatívcov za to, že protestovali proti LGBT groomingu detí

38
Kultúra smrti

Polícia údajne zatkla ženu, ktorá kričala na členov konzervatívnej študentskej skupiny a udierala ich, keď stáli na rohu ulice vo Wisconsine s nápismi proti sexualizácii detí.

Na videu zverejnenom v piatok na YouTube žena oblečená ako muž kričala na dobrovoľníkov zo študentskej akcie Americkej spoločnosti na ochranu tradícií, rodiny a majetku (TFP) a fyzicky ich udierala.

Incident sa odohral v čase, keď členovia študentskej skupiny TFP stáli na opačných stranách ulice v Madisone v štáte Wisconsin a držali v rukách nápisy s odkazmi ako “trúfajte si proti LGBT groomingu detí” a “nevinné dieťa je šťastné dieťa.”

Video ukazuje odporcov TFP’posolstiev, ktorí ich obviňujú z “nacizmu” a tvrdia, že deti nie sú aktívne groomované prostredníctvom LGBT ideológie a sexuálne explicitného obsahu.

Ak sa väčšina z nich uspokojila s výkrikmi vulgarizmov alebo urážkami mimochodom, jedna žena oblečená v mužskom odeve začala dobrovoľníkov fyzicky udierať, pričom na nich kričala.

“Hej, viete čo? Ľudia môžu byť transrodoví. Deti môžu byť trans,”žena kričala na videu. Obvinila dobrovoľníkov, že sú “blázni” za to, že hovoria, že chlapci nemôžu byť dievčatami, a vyrukovala s argumentom, že deti spáchajú samovraždu, ak nebudú “potvrdené” vo svojom rodovom blude. Rozzúrená žena dala niekoľko faciek dobrovoľníkom a potom utiekla cez ulicu.

Po tom, čo dobrovoľníci TFP zavolali políciu, prišli policajti a prijali hlásenie. Neskôr vo videu TFP informovala, že policajti agresívnu osobu zatkli a obvinili ju z ublíženia na zdraví a výtržníctva s prívlastkom zločin z nenávisti.

LifeSiteNews oslovil policajné oddelenie v Madisone so žiadosťou o potvrdenie zatknutia, ale zatiaľ sa neozvali. Táto správa bude aktualizovaná, ak bude poskytnutá odpoveď.

Medzičasom to nie je’prvý prípad, keď sa dobrovoľníci TFP stretli s násilím pri organizovaní pokojných demonštrácií.

Minulý mesiac sa dobrovoľníci TFP boli napadnutí pro-LGBT aktivistami v Chicagu, ktorí poškodili nápisy skupiny’a udreli protestujúcich nápojmi a sprejmi.

V apríli 2022 študenti na Georgetownskej univerzite preklínali a opľuvali dobrovoľníkov a tvrdili, že transgender ideológia nie je v rozpore s učením Katolíckej cirkvi.