GettyImages-1233963641-810x500.jpg

Platforma Demokratickej strany je útokom na realitu. Tu je dôvod, prečo zvíťazia konzervatívci

34
Kultúra smrti

Poznámka od LifeSiteNews: Toto NIE je podpora Donalda Trumpa zo strany LifeSite. Predkladáme ho ako užitočnú analýzu súčasnej situácie v USA a potreby komplexnej prípravy na obnovenie zodpovednej vlády, či už bude budúcim prezidentom Donald Trump alebo iný konzervatívec.

Američania sú zaplavený kreatívnymi príležitosťami na únik od reality: sociálne médiá, filmy, počítačové hry, rekreačné drogy, alkohol, šport atď. Nazývame to “eskapizmus, ” čo znamená únik od reality. Ale to je, samozrejme, nesprávne pomenovanie. V skutočnosti nemôžeme uniknúť pred realitou. Môžeme uniknúť len pred poznaním alebo vedomím reality. Keď skončíme s našou epizódou “úniku”, realita je tu pred nami, tak ako vždy bola. Nech je realita akákoľvek, nikdy si neberie dovolenku a nikdy jej nemôžeme uniknúť. V dobrom i zlom sme v nej ponorení.

O tom, či je výrok “nech žiješ v zaujímavých časoch” požehnaním alebo prekliatím, sa dá určite polemizovať. Napriek tomu niet pochýb o tom, že v skutočnosti žijeme v zaujímavých časoch. V súčasnosti je desivé pozrieť sa realite priamo do očí, pretože skutočnosť sa stala surrealistickou, akoby sme žili v epizóde seriálu Roda Serlinga The Twilight Zone.

Naša doba je dobou mystifikácie a klamu. Čiastočný zoznam hoaxov by mohol zahŕňať:

Je ich viac. Pridajte do zoznamu svoj obľúbený hoax.

Všetky tieto hoaxy majú spoločné dve veci:

(1) Hoax je zjavne nepravdivý. Táto skutočnosť je významná, pretože znamená, že samotní autori hoaxu si plne uvedomujú, že ich hoax je lož. Preto je dialóg s hoaxermi beznádejný, pretože ich lož je vedomá.

(2) Hoaxeri sa snažia zničiť Ameriku.

Teda praktickým účinkom hoaxu o transgenderizme je zničiť deti a vymazať skutočné ženy. “trans muž” je slabá nevýrazná osobnosť, ktorej sa skutoční muži okolo nej vysmievajú a strašia, ale “trans žena” je amazonská superžena, ktorá zatieňuje skutočné ženy okolo seba. Skutočné ženy sú vymazané.

Aborcia je nesporne vraždou. Plod je živý. Je živočíšny, minerálny alebo rastlinný? Plod vzniká, keď spermia z ľudského muža oplodní vajíčko z ľudskej ženy. Plod je teda ľudský život. Ergo, jeho zabitie je vraždou.

Homosexualita vôbec nie je sex, ale skôr zvrátenosť sexu. Rozumná spoločnosť zvrátenosť odmieta.

Otvorené hranice sa snažia zničiť Ameriku zaplavením. Treba ju zastaviť.

Klimatizmus sa vo všeobecnosti snaží odstrániť bohatstvo pracujúceho človeka’a konkrétne sa snaží odstrániť oxid uhličitý, ktorý je nevyhnutnou podmienkou (“bez toho nič”) pre život na planéte Zem. Preto sa klimatizmus usiluje o likvidáciu života na Zemi.

Ale napriek tomu, že tieto myšlienky sú zjavne falošné a pre náš národ absolútne deštruktívne, naša vláda a všetky naše inštitúcie sa na nich podieľajú, všetko od transgenderizmus až po klimatizmus.

Faktom však je, že či už to popierame alebo sa tomu vyhýbame, nie je nič iné ako ohromujúci, deprimujúci a desivý pohľad plný satanského zla, ktoré sa na nás valí z našej vlastnej vlády. Toto zlo sa k nám pohybuje na viacerých frontoch, ale hlavné dva sú štipľavým pohybom dvoch širokých stĺpov: (1) klimatizmu a (2) sexuálnej zvrátenosti.

Sme zapletení do občianskej vojny, v súčasnosti nekinetickej, ktorá však môže kedykoľvek prejsť do kinetickej. Ako aktor Jon Voight poznamenal, “Toto je občianska vojna proti nám všetkým.”

Victor Davis Hanson vyhlasuje, “Každý aspekt amerického života a kultúry je pod útokom.”

Každý aspekt? Áno! Všetko! Žiarovky, plynové ohrievače, elektrické generátory, automobily poháňané benzínom, plynové ohrievače vody, plynové sporáky a umývačky riadu. Na muške sú dokonca aj potraviny!

Najnovším cieľom je slnečné svetlo. Nedávno nás v správach informovali, že Biely dom zvažuje plán na zablokovanie dopadu slnečného svetla na zemský povrch v snahe zastaviť globálne otepľovanie, proces známy ako modifikácia slnečného žiarenia (SRM).

Nie je to dokonalá búrka? Nie sme pritlačení chrbtom k múru? Bez ohľadu na to, či niekto podporuje Viveka Ramaswamyho, jeho desať právd sú realitou a ľavica ich všetky odmieta.

Aby sa zachoval útok na pravdu, nie naše inštitúcie prekročili Rubikon?

Nemá Donald Trump pravdu, že títo progs a elity sú “divoké zvieratá”?

Nie je pokus o atentát na Donalda Trumpa prakticky istý?

Tak čo budeme robiť? Kde začneme a ako? Čaká nás revolúcia. Potrebujeme kontrarevolúciu. Bezprostredne potrebujeme dve veci:

Dlhodobý plán a okamžitý protiúder, ktorý by postavil Progov späť na nohy.

Dlhodobým plánom je teraz zostavenie vlády v neprítomnosti. To znamená vybudovanie teraz (v koordinácii s DJT) kompletnej administratívy v očakávaní pripravenej pre DJT, aby ju mohol po svojom zvolení (alebo, nedajbože, aby ho’zavraždili, pre svojho nástupcu) realizovať. Na tom sa už pracuje.

Okamžitým protiúderom je odstránenie všetkých našich detí z verejných škôl. To odstráni deti z terča transgenderizmu a uvrhne vzdelávacie inštitúcie do chaosu.

Pre tých, ktorí majú pocit, že si to nemôžu dovoliť, existujú možnosti, ktoré môžu preskúmať. Každá cirkev môže založiť školu. Súkromné školy majú plány financovania. Združenia domáceho vzdelávania majú návrhy, ktoré ešte stále môžete nájsť pomocou vyhľadávania na internete.

Ano, budú tu určité nepríjemnosti, možno aj bolesť. Ale alternatívou je nechať svoje deti napospas prognostickým monštrám. A ak budú vaše deti zničené, čo vám zostane?

Pretlačené so súhlasom z American Thinker.