Screenshot-2023-09-15-at-12.55.46-PM-810x500.png

Eventbrite ruší prorodinnú prednášku "Save Our Kids" pre jej "nenávistnosť" a "nebezpečnosť

29
Kultúra smrti

Americká spoločnosť zaoberajúca sa organizáciou podujatí zrušila nadchádzajúce podujatie “Save Our Kids” a označila ho za “Nenávistný, nebezpečný alebo násilný obsah.”  

8. septembra kultúrny kritik Dr. James Lindsay oznámil, že spoločnosť Eventbrite, ktorá sa zaoberá organizáciou podujatí a predajom vstupeniek, odstránila zo svojej webovej stránky jeho nadchádzajúcu konferenciu zameranú na boj proti rodovej ideológii v školách a vrátila peniaze kupujúcim vstupeniek.   

“Údajne som generál nenávisti, a tak sa mi komunistická Kanada snaží a nedarí zabrániť v tom, aby som budúci mesiac robil podujatia v Alberte,” Lindsay napísal na X, predtým známom ako Twitter.  

“Miesta konania sa vykašľali a teraz sa Eventbrite rozhodla, že nebude’uľahčovať predaj lístkov,” dodal.  

“LOL podujatie sa volá ‘Zachráňte naše deti,’ a Eventbrite uviedla, že ide o ‘nenávistný, nebezpečný alebo násilný obsah,'” pokračoval Lindsay.  

V e-maile zaslanom tímom Eventbrite’Trust and Safety sa uvádza: “Dobrý deň. Obraciame’sa na vás v súvislosti s vašou ponukou podujatia Dr. James Lindsay – Zachráňte naše deti (podujatie v Edmontone). Zistili sme, že vaša udalosť nie je na platforme Eventbrite povolená, pretože porušuje naše Usmernenia komunity a Podmienky služby, konkrétne naše zásady týkajúce sa nenávistného, nebezpečného alebo násilného obsahu a podujatí.” 

“V dôsledku toho bola vaša udalosť zrušená. Upozorňujeme, že závažné alebo opakované porušenie našich usmernení môže mať za následok pozastavenie alebo zrušenie vášho účtu na Eventbrite,”dodali. 

Konferencia sa uskutoční 3. októbra v Calgary v Alberte. Jej súčasťou bude diskusia s Lindsay o nebezpečenstvách propagácie LGBT ideológie v triedach a o účinkoch kritickej teórie. 

Nanešťastie to nie je prvý prípad, keď spoločnosť Eventbrite zrušila svoje služby, keď považovala podujatie za politicky nekorektné.  

V januári Eventbrite zrušila podujatie, na ktorom mali tí, ktorí sa identifikovali ako LGBT, odhaliť “zákernú ideológiu infikujúcu vzdelávanie vašich detí’.” 

Viac, spoločnosť ustúpila odporu transgenderových aktivistov a zrušila júlové podujatie o slobode prejavu žien’v Austine v Texase.   

Pokus o umlčanie opozície voči LGBT agende prichádza v čase, keď sa Kanaďania čoraz viac stavajú na obranu detí, ktoré sú v školách vystavené LGBT propagande. Minulý školský rok sa skončil sériou prorodinných protestovpo celej krajine.   

Ako sa začína nový školský rok, moslimskí Kanaďania plánujúpochod milióna ľudí, aby zhromaždili Kanaďanov všetkých rás, vekových kategórií a náboženstiev na boj proti LGBT agende v školách. Pochod má miesta po celej Kanade; informácie o podujatiach v jednotlivých provinciách nájdete tu.