Screen-Shot-2023-09-15-at-7.54.42-PM-810x500.jpg

Kňaz z Ohia vyzýva voličov, aby odmietli "démonický" pro-potratový dodatok a poslali ho "späť do pekla

33
Kultúra života

Katolícky kňaz vyzval voličov, aby odmietli pripravované pro-potratové volebné opatrenie v Ohiu, a v silnej kázni, ktorá sa šíri internetom, označil potratárov z organizácie Planned Parenthood za kňazov Molocha”.

Otec Patrick Schultz v homílii z 5. septembra varoval, že Ohio a Spojené štáty sa kvôli rozšíreným potratom nachádzajú vo “veľmi zúfalej situácii”, ktorá je podobná “starovekému pohanskému svetu.”

“V Starom zákone stále dokola počujete, ako Boh odsudzuje obetovanie detí,” povedal, “ktoré sa praktizovalo v celom starovekom pohanskom svete.” 

“Bolo to pokušenie, na ktoré bol Izrael vždy tak trochu zlákaný, opäť tento boh Moloch prijímal detské obete,” vysvetlil kňaz, ktorý pôsobí ako farský vikár v katolíckom kostole Najsvätejšieho Srdca Ježišovho vo Wadsworthe.

Ale Moloch sa znovu objavuje aj v dnešnej dobe uprostred masového zabíjania nenarodených detí, vyjadril kňaz poľutovanie. 

“V tejto veľmi strašnej hodine, v ktorej práve’žijeme v dejinách našej krajiny, v tejto veľmi strašnej situácii, v ktorej ten starý, biblický, staroveký svetový démon Moloch, démon, ktorý prijímal detské obete, tak trochu rozťahuje svoje čeľuste pred naším národom, pred naším štátom, aby prostredníctvom potratov prijal toľko našich národných’detí,” povedal.

Pohanskí kňazi Molocha’podľa otca Schultza tiež nezmizli: Dnes zabíjajú deti v zariadeniach plánovaného rodičovstva.

“Kňazi Molocha’sú stále veľmi živí a zdraví, len dnes nosia biele plášte a rúcha a väčšinou pracujú pre plánované rodičovstvo,” povedal.

Kňaz z Ohia poznamenal, že Plánované rodičovstvo “založila Margaret Sangerová, ktorá bola eugeničkou, ktorá zúfalo chcela eliminovať afroamerickú populáciu.”

Planned Parenthood, najväčší národný’potratový podnik, podnikol v rokoch 2020-2021 podľa svojej najnovšej výročnej správy závratných 374 155 potratov a disproporčne buduje potratové centrá v čiernošských a hispánskych štvrtiach.

Čítajte: Tu’je, čo musia pro-lifers urobiť, aby porazili radikálny potratový dodatok z Ohia

‘Pošlite tento démonický navrhovaný dodatok späť do pekla’

Otec Schultz dôrazne vyzval voličov, aby na jeseň tohto roku porazili v Ohiu v hlasovaní novelu podporovanú plánovaným rodičovstvom, ktorá by vytvorila prakticky neobmedzené “právo” na potrat a iné tzv. reprodukčné rozhodnutia.” 

“V nadchádzajúcom novembri, 7. novembra, máme tu v Ohiu príležitosť poslať tento démonický navrhovaný dodatok späť do pekla, odkiaľ prišiel,” vyhlásil. 

“Na navrhovanom ústavnom dodatku, ktorý bude v hlasovaní, takzvanom ‘práve na reprodukčnú slobodu s ochranou zdravia a bezpečnosti  nie je nič, absolútne nič, čo by bolo súcitné, povedal kňaz. “Nemá to nič spoločné so zdravím ani bezpečnosťou, ale všetko s ideológiou a presadzovaním kultúry smrti.”

“To, o čo sa to’snaží, je rozšíriť a zakotviť takzvané ‘právo,’” povedal, pričom urobil vzdušné úvodzovky, “matiek a otcov zabiť svoje nenarodené deti.” 

Radikálny dodatok s názvom Issue 1, ktorý presadzuje koalícia krajne ľavicových skupín, by v Ohijskej ústave vytvoril “právo” na “prijímanie a vykonávanie vlastných”reprodukčných rozhodnutí” bez vekových obmedzení a s malými alebo žiadnymi obmedzeniami. Opatrenie by sa vzťahovalo na “každého jednotlivca” a zabraňovalo by štátu robiť čokoľvek, čo by “zaťažovalo, trestalo, zakazovalo, zasahovalo alebo diskriminovalo” kohokoľvek’s “reprodukčnými rozhodnutiami.”

ČÍTAJ: Detransitioner Chloe Cole vyzýva voličov v Ohiu, aby chránili deti pred transgender mrzačením 

Otec Schultz opakujúc slová právnych expertov varoval, že novela by dokonca umožnila deťom získať sterilizujúce transgender operácie a hormóny.

“Zakotvuje a zabezpečuje možnosť neplnoletých osôb vykonávať tento druh experimentálnych lekárskych zákrokov, ktorými si mrzačia vlastné telo v tejto snahe stať sa príslušníkom opačného pohlavia a takzvanú ‘afirmatívnu terapiu starostlivosti,’” povedal. Kňaz zatrúbil, že takéto postupy sú “mrzačením” detských tiel a “útokom na reprodukčné orgány pre neplnoletých.”

An analýza Carrie Campbell Severino a Franka Scaturra z Judicial Crisis Network podobne predpovedala, že novela v Ohiu “by postavila mimo zákon prakticky všetky obmedzenia interrupcií a všetky ostatné zákroky vrátane operácií na zmenu pohlavia, ktoré sa dotýkajú reprodukčných orgánov, a to tak pre dospelých, ako aj pre maloletých.”

AcLU, ktorá pomáhala organizovať kampaň v prospech novely, agresívne odporuje obmedzeniam na “operácie na zmenu pohlavia” a lieky pre neplnoleté osoby. Plánované rodičovstvo distribuuje transrodové hormóny desiatim tisícom ľudí každý rok.

“Tu”je pointa:

“Tu’je pointa: nie je možné, aby ktorýkoľvek katolík s čistým svedomím podporil tento pozmeňujúci návrh,” povedal otec Schultz.

“Nie je to možné. Nie je a nikdy nie je láskavé ani súcitné uľahčovať ľuďom páchanie zla či už na sebe alebo na iných ľuďoch. To nikdy nemôže byť katolícke zmýšľanie,” zdôraznil.

Viac, Katolícka cirkev učí, že potrat je vždy vážne zlo a že je nikdy nie je dovolené poslúchať, vhlasovať za alebo “zúčastňovať sa na propagandistickej kampani v prospech” zákona, ktorý by liberalizoval potraty. Cirkev tiež odmieta gender ideológiu a odsudzuje mrzačenie a sterilizáciu ako “proti morálnemu zákonu”, pokiaľ sa nevykonávajú z “prísne terapeutických lekárskych dôvodov.”

Ohio má v zákonoch zákon, ktorý zakazuje potrat, akonáhle sa dá zistiť tlkot srdca dieťaťa’hoci je v súčasnosti zablokovaný na súde. Začiatkom tohto roka prešiel Snemovňou reprezentantov štátu zákon, ktorý zakazuje “zmenu pohlavia” neplnoletých. 

‘V stávke sú osoby’ v boji za život

V závere svojej homílie otec Schultz zdôraznil osobnosť nenarodených detí, ktorá, ako poznamenal, nezávisí od faktorov, ako je veľkosť, úroveň vedomia alebo okolnosti’počatia. 

“Ako som povedal, ľudia, osoby: to’je to, o koho’tu ide,” vyhlásil. 

“Kde začínajú osoby? V matkách,”povedal. “Kde sa začínajú ľudské práva? V maternici. Ak majú ženy práva, kedy vzniká žena, ak nie v okamihu počatia?"”

Vaša veľkosť ako osoby nemá vplyv na vaše postavenie ako osoby, ani vaša poloha ako osoby nemá vplyv na vaše postavenie ako osoby, ani stupeň závislosti ako osoby nemá vplyv na vaše postavenie ako osoby, ani úroveň vášho vedomia, ani to, či ste boli chcenou alebo nechcenou osobou, či ste boli výsledkom násilného činu znásilnenia alebo incestu alebo láskyplného objatia matky a otca.

“Žiadna z týchto vecí sa nedotýka statusu osoby,” zdôraznil kňaz. “Žiadna osoba nie je nepostrádateľná.”

Páter Schultz vo svojom prejave v deň sviatku svätej Terézie z Kalkaty citoval slová tejto pro-life svätice’legendárny prejav pred vtedajším prezidentom USA Billom Clintonom a prvou dámou Hillary Clintonovou na Národných modlitebných raňajkách v roku 1994, v ktorom povedala:

Ale mám pocit, že najväčším ničiteľom pokoja sú dnes potraty, pretože Ježiš povedal, že ak prijmete malé dieťa, prijímate mňa, takže každý potrat je odmietnutím prijatia Ježiša, je zanedbaním úľavy Ježišovi. Je to vlastne vojna proti dieťaťu, priame zabitie nevinného dieťaťa, ktoré zavraždila samotná matka. A ak pripustíme, že matka môže zabiť aj svoje vlastné dieťa, ako môžeme povedať iným ľuďom, aby sa navzájom nezabíjali?"

Otec Schultz povzbudil katolíkov, aby sa modlili k Matke Tereze, “tejto úžasnej apoštolke človeka,” aby “sa osvietilo svedomie všetkých voličov, najmä katolíkov a kresťanov,” aby uznali dôstojnosť ľudskej osoby.