flags-on-globe-810x500.jpg

Deklarácia OSN o pandémii je len vrcholom ľadovca globálnej tyranie a snahy o depopuláciu

74
Kultúra smrti

Včera bol ďalší deň, keď sa ukázal obrovský význam LifeSiteNews v mimoriadnych článkoch, ktoré prezentujeme a ktoré nenájdete takmer vo všetkých ostatných médiách, alebo nie sú prezentované tak, ako ich prezentujeme my.

Prosím, prispejte na našu jesennú kampaň, aby sme mohli pokračovať v tejto misii, ktorá má za cieľ čeliť a odhaľovať lži a zlé skutky tých, ktorí sa snažia zničiť všetko, v čo najviac veríme a na čom nám záleží. Pravda má veľkú moc.

Prosím, prispejte štedrým darom na give.lifesitenews.com, aby ste nám pomohli pokračovať v odhaľovaní pravdy, ktorú chcú mnohí skryť a poprieť.

Hlavným príbehom dňa je príbeh Emily Mangiaracinovej, ktorá odhaľuje zlé plány stojace za Vyhlásenie OSN o pandémii, ktoré vyzýva na globálny “prístup k vakcínam” a digitálne “zdravie.” Ide o neuveriteľne nebezpečný plán, ktorého cieľom je vnútiť tieto nebezpečné “vakcíny” celej svetovej populácii prostredníctvom globálnej lekárskej tyranie. Teraz je viac ako kedykoľvek predtým potrebné, aby sa jeden alebo viac národov, najlepšie veľa, dôrazne postavilo proti tomuto vyhláseniu. Prosím, pozorne si prečítajte tento článok. Ak má niekto z vás vplyv na vedúcich predstaviteľov vlád v ktoromkoľvek štáte sveta, musíte v tejto veci okamžite konať alebo tento článok odovzdať tým, ktorí takýto vplyv môžu mať. Je to tak veľmi dôležité. Prosím, berte to vážne.

Včera sa na LifeSite objavilo niekoľko ďalších článkov, ktoré súvisia s uvedeným vývojom. Články o LGBT problematike sú tiež súčasťou globálnej schémy Agendy 2030 OSN, ktorá má vysokú prioritu v presadzovaní “inklúzie,” alebo inými slovami, v rozširovaní akceptácie a podpory sexuálnych zvráteností oproti prirodzenému manželstvu a plodeniu detí. Články o Donaldovi Trumpovi’s teraz znepokojujúco oveľa nižšom dôraze na zastavenie potratov súvisia s tou istou agendou, ktorá je zároveň agendou depopulácie.

Veľké obnovenie Svetového ekonomického fóra’veľmi zdôrazňuje potrebu presadzovať sterilný sexuálny životný štýl, zvyšovať počet potratov, používať vakcíny na zvýšenie sterility a zvyšovať počet úmrtí a čokoľvek iné na depopuláciu sveta. Sú odhodlaní “zachrániť” planétu pred príliš veľkým počtom ľudí, ktorí sú údajne príčinou “klimatických zmien,” predtým známych ako globálne ochladzovanie a potom globálne otepľovanie. Oveľa menej ľudí im uľahčí úplnú kontrolu nad každým zostávajúcim človekom prostredníctvom ich plánovaného globálneho digitálneho kontrolného systému.

Pápež František transformuje inštitucionálnu Katolícku cirkev na agenta depopulačného programu Nového svetového poriadku. To sa stalo až príliš očividným. Páter Gerald Murray si našťastie dobre uvedomuje a nebojí sa hovoriť o veľkých škodách, ktoré pápež František spôsobuje Cirkvi. Diecéza Cleveland sa s týmto šialenstvom nestotožňuje a samozrejme veľký biskup Joseph Strickland naďalej vystupuje proti korupcii v Cirkvi a hlása pravé evanjelium. Biskup Athanasius Schneider varuje svet pred blížiacou sa synodou o synodalite.

Musíme byť vďační za ľudí, ako je Jordan Peterson za to, že neustále hovorí nežiaducu pravdu o LGBT radikáloch a teraz zdôrazňuje, že sa snažia zničiť katolicizmus. Bravo pre Petersona! A musíme ďakovať Bohu za veľkého pro-life hrdinu Joana Andrews Bella, ktorý koná proti zlu potratov ako málokto iný. Táto žena je svätica, akých svet potrebuje oveľa viac.

Všetky uvedené príbehy na seba nadväzujú. O tom sa snažíme našich čitateľov neustále informovať.

Ak si ceníte to, čo poskytujeme, PROSÍME, prispejte na našu jesennú kampaň. Ak tak chcete urobiť, kliknite na give.lifesitenews.com.