apple_computers_(1)-810x500.jpg

Spoločnosť Apple bola odsúdená za novú reklamu na zmenu klímy, ktorá naznačuje, že ľudia by mali byť odstránení

50
Kultúra smrti

Tento článok pôvodne uverejnilo spravodajské centrum WND.

Nové video spoločnosti Apple inšpirované globálnym otepľovaním, ktoré propaguje zelenú ideológiu spoločnosti, je kritizované za svoj komentár, ktorý možno chápať ako návrh na odstránenie ľudí.

V skutočnosti ide o všetok “uhlík,” ktorý zahŕňa živé organizmy.

Ľudia v skutočnosti, sú životnou formou založenou na uhlíku.

“Len zoológia” uvádza, “uhlík je najdôležitejším prvkom života. Približne 18 % hmotnostného zloženia ľudského tela tvorí uhlík… Uhlík je významným štrukturálnym prvkom rôznych dôležitých molekúl, ako sú sacharidy, tuky, nukleové kyseliny a bielkoviny v našom tele. Nielen ľudia, ale aj uhlík je základnou zložkou všetkého známeho života na Zemi. Uhlík predstavuje približne 45–50 % všetkej suchej biomasy na Zemi.”

Inzerát, ktorý zdvihol obočie:

Ukazuje manažérov spoločnosti Apple, ktorí sú konfrontovaní “matkou prírodou” o svojich zelených ideológiách a programoch.

V jednom momente manažér hovorí o výsadbe “lesov” a trávy na rôznych miestach sveta. Tvrdí: “Naším cieľom je trvalo odstrániť uhlík z atmosféry.”

Spoločnosť si predtým stanovila za cieľ vytvoriť v najbližších rokoch nulovú uhlíkovú stopu a teraz sa chváli, že má jeden výrobok, ktorý je uhlíkovo neutrálny.

Komentár Mikea Adamsa na stránke Brighteon však obviňuje, že odstránenie všetkého uhlíka z atmosféry by znamenalo likvidáciu ľudí, zvierat, dokonca aj rastlinných druhov.

Adams opisuje Cooka ako “ekoteroristu” a obviňuje ho, že jeho inzerát vyzýva “na vyhubenie života na Zemi.”

“Toto je výsledok klimatického kultu, ktorý prešiel amokom,” povedal. “Samozrejme, aj manažérov korporácií LGBT, ktorí nevedia nič o realite … alebo skutočnej vede.”

Cook pri zverejnení videa na internete povedal: “V spoločnosti Apple veríme, že klimatické zmeny sú jednou z najnaliehavejších priorít sveta’a sme hlboko odhodlaní prispieť svojím dielom. Dnes sa u nás zastavil špeciálny hosť – skutočná sila prírody – aby skontroloval náš pokrok.”

Týmto “hosťom” bola “Matka príroda,” ktorá sa chváli, že jej počasie prichádza také, aké chce. Potom sa pýta rôznych predstaviteľov korporácií na ich ideológiu klimatických zmien.

DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE PRE ČITATEĽOV WND: Verte či nie, dnešní veľkňazi apokalypsy klimatických zmien majú pravdu, keď predpovedajú, že už o pár rokov sa Zem stane nešťastnou, úbohou a takmer neobývateľnou pre ľudské bytosti. Ale pochmúrna budúcnosť, ktorú si predstavujú, nenastane “kvôli “katastrofickým klimatickým zmenám,” ale skôr kvôli realizácii ich úplne šialeného a skutočne katastrofického programu.

Ako nedávno priznal spoluzakladateľ Greenpeace Dr. Patrick Moore, “ak skutočne dosiahnu Net Zero, najmenej 50 % populácie zomrie od hladu a chorôb.”Podobne píše aj odborník na energetiku a autor Alex Epstein: “Dnes’navrhované politiky na rýchle odstránenie využívania fosílnych palív by v prípade ich úplnej realizácie mali skutočne apokalyptické dôsledky – urobili by zo sveta chudobné, nebezpečné a nešťastné miesto pre väčšinu ľudí.”

Otázka: Keď vedecké dôkazy o apokalypse globálneho otepľovania spočívajú predovšetkým v náraste teploty o 1 stupeň Celzia za viac ako 130 rokov, čo vysvetľuje posadnutosť blížiacim sa, klimaticky spôsobeným koncom sveta?"

Aj keď sa do kultu klimatických zmien – od spravodajských médií (ktoré varujú pred klimatickou katastrofou, či už globálnym otepľovaním alebo “novou dobou ľadovou,” už viac ako storočie!), cez nevinné školopovinné deti indoktrinované hysterickými ľavicovými učiteľmi, až po liberálnych demokratov, ktorí tvrdia, že “klimatické zmeny” zničia Zem v priebehu niekoľkých rokov – Skutočnými zloduchmi sú národné a globálne elity, ktoré VEDIA, že apokalyptické náboženstvo globálneho otepľovania je len krutý podvod, ale propagujú a využívajú ho ako prostriedok na dosiahnutie svojho konečného cieľa: transformovať a vládnuť svetu.

Srdce a duša dnešného bizarného, pohanského náboženstva klimatickej zmeny a stratégie globálnych elít’ na jeho využitie na ovládnutie celého ľudstva sú mocne odhalené a osvetlené v septembrovom čísle kritikou uznávaného mesačníka Whistleblower (Whistleblower) vydavateľstva WND’, v čísle s názvom “KULT KLIMATICKEJ APOKALYPSY: Elity’ dych vyrážajúca stratégia na ovládnutie sveta.” WHISTLEBLOWER je k dispozícii v obľúbenom tlačenom vydaní aj v najmodernejšej digitálnej verzii, a to buď v jednotlivých číslach, alebo vo zvýhodnenom ročnom predplatnom.

Prevzaté so súhlasom WND News Center.