Screenshot-2023-09-20-at-1.42.43-PM-810x500.png

Maxime Bernier na Million Person March: Existujú len "dve pohlavia" a "zdravý rozum zvíťazí

33
Kultúra života

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom, aby podporili rodičovské práva.

Líder Kanadskej ľudovej strany (PPC) Maxime Bernier dnes popoludní znepokojeným rodičom a ďalším účastníkom Miliónového pochodu proti indoktrinácii LGBT v školách v Ottawe povedal, že existujú len dve “pohlavia” a že “zdravý rozum zvíťazí” v diskusii o pohlaví. 

“Som tu dnes, tak ako vy, ako otec, mám dve dievčatá a som na ne hrdý. A vy ste tu ako mama a otec a viete, čo dnes robíte? Bojujete za budúcnosť našej krajiny,” povedal Bernier za hlasného povzbudzovania.  

Bernier povedal davu, že pokiaľ ide o debatu o rodovej ideológii v Kanade, “Pravda a zdravý rozum zvíťazia.” 

“Pretože vieme, že”to je niečo, čo každý politik establišmentu nemôže povedať, alebo nemá”odvahu povedať, že v tejto krajine sú len dve pohlavia a nemôžete to zmeniť,” povedal.  

Potom davu povedal, že účastníci Million Person March v Ottawe a v celej krajine začali “tichú revolúciu v Kanade.” 

“Dnes sme tu, tak ako pred dvoma rokmi počas zimy, vyhrali sme túto bitku a môžem vám povedať, že túto bitku vyhráme,”povedal, pričom mal na mysli protestnú akciu Freedom Convoy, ktorú mnohí považujú za podnet na ukončenie mandátov COVID v Kanade. 

“A ja’som na vás dnes veľmi hrdý. Zostaňte silní a slobodní a my ten boj vyhráme… zdravý rozum zvíťazí.”  

Tisíce znepokojených kanadských rodičov, detí a ďalších ľudí od pobrežia k pobrežiu dnes pochodujú v rámci Million Person March proti indoktrinácii LGBT v národných’školách. 

Doteraz boli pochody vo väčšine kanadských miest pokojné, avšak existujú niekoľko správ o napadnutí demonštrantov protiprotestujúcimi z radov LGBT. 

LifeSiteNews je na mieste vhlavnom meste krajiny Ottawe, aby zabezpečil spravodajstvo z miesta konania pochodu.  

Protest zorganizovali moslimskí Kanaďania a použili slogan “Nechajte naše deti na pokoji,” týkajúci sa najmä rodovej ideológie, veku neprimeraného sexuálneho obsahu v školských knižniciach a LGBT propagandy.   

Bernier sa už mnohokrátvyjadril proti indoktrinácii LGBT v školách.  

V priebehu rokov 2021 a 2022, keď vo väčšine provincií platili prísne zdravotné pravidlá COVID, sa navyše zúčastnil na mnohých zhromaždeniach proti uzamykaniu v celej Kanade. Bol jedným z mála politikov, ktorí od začiatku tzv. pandémie vystupovali proti maskám COVID a povinným vakcínam, a jedným z mála, ktorí verejne vyhlásili, že experimentálne vakcíny nikdy neužívali. 

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom a povedzte im, aby presadzovali rodičovské práva.