Million-Man-Ottawa-4-1-810x500.png

FOTOGRAFIE: Million Person March bol pre rodičov a deti v Kanade veľkým úspechom

37
Kultúra života

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom, aby podporili rodičovské práva.

Streda 20. septembra 2023 sa zapíše do histórie ako zlomový bod pre hnutie za rodičovské práva v Kanade.

Pochod milióna ľudí za deti bol jednoznačným úspechom, ktorý spojil rodičov a starých rodičov s tetami a strýkami a ľuďmi z rôznych náboženských komunít s jediným cieľom…

ochrániť všetky deti pred nebezpečenstvom indoktrinácie LGBT a rodovej ideológie, ktoré ovládli naše školy.V tento historický deň zaznel v budovách parlamentu, na radniciach a v školských radách výkrik “Nechajte naše deti na pokoji!”.

Chcel by som zablahoželať – a hlboko poďakovať – organizátorom Miliónového pochodu za deti, najmä Kamelovi El-Cheikhovi, moslimskému otcovi a ottawskému podnikateľovi, ktorý prišiel s touto myšlienkou. Aj keď nemusíme súhlasiť so všetkými bodmi, ktoré organizátori hovoria, uznávame, že sme ich dlžníkmi za uskutočnenie tohto úžasného podujatia.

Aj keď úloha Campaign Life Coalition’bola skôr propagačná než organizačná, mnohí naši zamestnanci boli v prvých líniách tohto mimoriadneho #1MillionMarch4Children (tento hashtag bol trendový posledné tri dni!).

OTTAWA

Hlavný protest sa konal na Parliament Hill v hlavnom meste krajiny.

Organizátorka CLC’National Capital Debbie Duvalová bola v centre diania, plece pri pleci s účastníkmi pochodu. Počas celého dopoludnia podávala nášmu tímu správy a myslela si, že veľkosť davu je ohromujúca, “ako nič”, čo kedy predtým videla, a povedala, že sa sotva mohla “pohnúť” a že to vyzeralo ako “miliarda ľudí” na jednom mieste. Debbie sa dokonca čudovala, že je to väčšie ako počet účastníkov konvoja slobody’

Pozrite si niekoľko Debbiiných’fotografií z pochodu v Ottawe.

Hamilton, Ontario

Bol som na mieste pred miestnou školskou radou okresu Hamilton-Wentworth a musíte si pozrieť jedno z videí, ktoré som urobil telefónom, aby ste pochopili, koľko ľudí prišlo.

Mississauga, Ontário

Naším viceprezidentom Matthewom Wojciechowskim a riaditeľkou CLC’pre vzdelávanie a propagáciu Josie Luetkeovou sme boli našimi očami a ušami v Mississauge v Ontáriu. Na mieste boli skoro a poslali množstvo fotografií z demonštrácie za rodičovské práva pred radnicou.

Josie Luetke a Matthew Wojciechowski na radnici mesta Mississauga.

Kitchener, Ontario

Riaditeľ politických operácií kampane Life Coalition’Jack Fonseca bol za nami v Kitcheneri, kde sa podľa jeho odhadu na radnici zhromaždilo 2 000 až 3 000 protestujúcich za rodičovské práva, vrátane detí s rodinami. Proti nim protestovalo asi 300 LGBT aktivistov, z ktorých mnohí boli maskovaní, aby skryli svoju identitu. Jack na Twitteri uverejnil informatívny, 11-dielny záznam protestu s niekoľkými zasvätenými komentármi, fotografiami a videami. (Ak ho chcete nazvať X, smelo do toho.)

Medicine Hat, Alberta

CLC’s riding captain v Medicine Hat, sa spolu s manželkou a deťmi zúčastnil na podujatí v Medicine Hat, kde sa podľa jeho informácií zišli stovky prorodinných demonštrantov, ktorí požadovali odstránenie učebných osnov SOGI (Sexual Orientation & Gender Identity) zo svojich škôl.

Montreal a Quebec City

Na pochodoch Milión ľudí v Montreale a Quebecu, kde bola účasť rodičov proti groomingu veľmi veľká, sme mali aj zamestnancov našej pobočky Campagne Quebec Vie.

Aby ste stihli všetky správy CLC’z dnešného dňa, môžete navštíviť našu stránku na Facebooku alebo sa pozrieť na účet na Twitteri.

Nezávislé médiá informovali pravdivo

Vďaka sociálnym médiám sa Kanaďania pri informovaní o pochode milióna ľudí za deti nemuseli spoliehať na&nbspstaré médiá a&nbspmôžete získať úprimný pohľad na to, aká veľká bola účasť.

Kým nečestné médiá ako CTV boli zaneprázdnené otáčaním svojho spravodajstva, aby neustále vyzdvihovali len LGBT a odborárske protiprotesty a ich falošný naratív o rodičoch ako “nenávistníkov” a “bielych supremacistov”, nezávislé médiá ako Rebel News a True North informovali o faktoch z Ottawy, Montrealu, Calgary a Coquitlamu.

Na kamere bol dokonca zachytený incident, keď sa niektorí z protiprotestujúcich snažili vyprovokovať niektorých rodičov:

Na rozdiel od klamstiev a zavádzaní médií, davy ľudí neboli “nenávistné” alebo “bigotné,” a môžete sa o tom presvedčiť v reportáži v tomto videu, ktoré zverejnil True North a ktoré retweetol sám Elon Musk!

Vcelku to bol naozaj pozoruhodný deň pre hnutie rodičovskej pravice’tu v Kanade. A pre pripomenutie, CLC pomohla rozbehnúť kolesá tohto rodičovského povstania – alebo aspoň vytvorila chuť naň – tým, že začiatkom tohto leta spustila vôbec prvý, Národný deň vychádzok pod vlajkou hrdosti v histórii. Oslovili sme rodičov v celej krajine a vyzvali ich, aby 1. júna, v deň, keď väčšina škôl organizuje nejakú oslavu vlajky LGBT “Pride”, nechali svoje deti doma. Reakcia na túto výzvu bola fenomenálna, pričom niektoré školské rady zaznamenali 30 až 75-percentnú absenciu!

Nechajte naše deti na pokoji!"

Skutočne prišlo 1 milión ľudí? Možno áno, možno nie. Ťažko povedať, ale konečné čísla sú takmer nepodstatné.

Jasné je, že Miliónový pochod za deti bol zjednocujúcim momentom pre hnutie za rodičovské práva v tejto krajine, ktorý naši volení predstavitelia nebudú môcť ignorovať, ale …

Nynie je čas nadviazať na tento impulz a čaká nás ešte veľa práce.

Ďalšie protestné akcie rodičov

Tieto sú skvelé spôsoby, ako udržať dynamiku smerom k obnoveniu našich rodičovských práv vo vzdelávaní a vyslať odkaz: “Nechajte naše deti na pokoji!”

Prosím, zachovajte si v modlitbách kampaň Koalícia za život, pretože naša práca je zakorenená v našej viere v Boha a v moci Ducha Svätého, a to najmä za deti a tých, ktorí ich kazia, ako čítame v 1. Korinťanom 8,12: “Keď však takto hrešíte proti bratom a zraňujete ich slabé svedomie, hrešíte proti Kristovi.”

Sledujte svoju e-mailovú schránku, kde nájdete ďalšie e-maily o tom, ako sa môžete zapojiť do kanadského’hnutia za rodičovské práva. Môžete sa tiež prihlásiť na pravidelné zasielanie noviniek prihlásením sa na odber nášho týždenného bulletinuKanadské pro-life novinky, kde vás informujeme o tom, čo sa deje na pro-life a pro-rodinnom fronte v&nbspnašej krajine.

Ďakujeme vám za vašu podporu a Boh vám žehnaj.

Pretlačené so súhlasom Kampane Life Coalition