Screenshot-2023-10-03-221510-e1696367763808-810x500.png

Dr. McCullough žiada, aby EÚ a USA vystúpili zo Svetovej zdravotníckej organizácie v súvislosti s reakciou na COVID

40
Kultúra smrti

Významné americké mediálne organizácie neinformovali o dvoch mimoriadne dôležitých prezentáciách, ktoré odzneli 13. septembra 2023 v Parlamente Európskej únie na jeho mimoriadnom zasadnutí zameranom na preskúmanie reakcie Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) na pandémiu COVID-19. Obe prezentácie sú zhrnuté nižšie spolu s odkazmi na prezentácie, ktoré sa vrelo odporúčajú na pozretie v plnom znení všetkým Američanom, ktorí sa zaujímajú o zdravie a bezpečnosť svojich blízkych a spoluobčanov.

Obe prezentácie sú dôležité, pretože medzinárodné zdravotné predpisy a politiky WHO môžu čoskoro upravovať činnosť amerických poskytovateľov zdravotnej starostlivosti a nemocníc, ak a keď WHO vyhlási ďalšiu pandémiu alebo stav ohrozenia zdravia.  Tento článok okrem iného tvrdí, že americký zdravotnícky personál a zariadenia by nikdy nemali podliehať diktátu nevolených a nezodpovedných zahraničných úradníkov WHO alebo akejkoľvek inej zahraničnej organizácie.

ČÍTAJTE: Priekopníci technológie mRNA získali Nobelovu cenu WHO za umožnenie výroby vakcíny COVID

Prezentácia Dr. Petra McCullougha

V jeho prezentácia Dr. Peter McCullough požiadal Parlament EÚ, aby zastavil očkovanie proti COVID a opustil WHO. WHO opísal ako súčasť zložitého a komplikovaného biofarmaceutického syndikátu, ktorý sa sformoval v priebehu času a v súčasnosti plánuje masívne uchopenie moci s cieľom vyľudniť veľkú časť Zeme a nastoliť to, čo sa nazýva Veľké obnovenie – s jednotnou svetovou vládou.

McCullough uviedol: “Toto zoskupenie mimovládnych organizácií s vládnymi zdravotníckymi agentúrami funguje ako celok. Sú starostlivo koordinované a dopad bol nepriaznivý.”

Vysvetlil, že takmer 30 percent z tých, ktorí dostali očkovanie COVID  nemalo žiadne nepriaznivé účinky  dokonca ani bolesť ruky. Rovnako vysvetlil, že necelých 70 percent má zrejme “nejaké mierne vedľajšie účinky, nejaké ťažkosti, ale nezdá sa, že by mali naozaj vážne udalosti.” Avšak u 4,2 percenta tých, ktorí dostali injekciu (a mali tú smolu, že dostali vysoko rizikovú dávku), McCullough vysvetlil, “je to’cez strechu: myokarditída, zástava srdca, krvné zrazeniny, hemoragická mŕtvica, zdravotné postihnutie, náhla smrť doma v posteli.” (A správy tiež spájajú očkovanie COVID so smrteľnými, rýchlo sa šíriacimi “rakovinami turbo” u niektorých ľudí niekoľko mesiacov alebo dlhšie po tom, čo pôvodne dostali očkovanie.)

McCullough uviedol, že “všetko, čo sme sa’dozvedeli o vakcínach, odkedy sa’objavili, je desivé. Bol to vôbec najhorší nápad inštalovať genetický kód injekciou a umožniť nekontrolovanú produkciu potenciálne smrteľného proteínu v ľudskom tele na nekontrolovaný čas. The mRNA vakcína je kód pre potenciálne smrteľnú bielkovinu spike časť vírusu.”

Na záver svojej prezentácie McCullough odhalil falošný príbeh o tom, že COVID-19 naďalej spôsobuje ochorenia, a vyhlásil, že namiesto toho očkovanie mRNA spôsobuje obrovské vlny ochorení. Vyzval tých, ktorí môžu “zastaviť toto šialenstvo”, aby tak urobili, a vyhlásil:

Cesta vpred jednoznačne spočíva v tom, že nikto sa už nebude očkovať – nikto. Vakcíny COVID-19 a všetky ich potomkovia a budúce posilňovače nie sú bezpečné pre ľudí. Prosím vás ako riadiaci orgán, Európsku agentúru pre lieky, aby ste vyvinuli všetok tlak a náležitú naliehavosť na stiahnutie vakcín COVID-19 z trhu.

V Spojených štátoch sa to’chystá jurisdikcia za jurisdikciou, pravdepodobne štát za štátom, stiahne ich z trhu, ak to neurobí federálna vláda’. Stane sa to. Stane sa to na celom svete.

Zdravotnícka organizácia WHO stojí za týmito vakcínami. Pre Európsku úniu predstavujú oveľa väčší problém ako pomoc. A som presvedčený, že Európska únia, Spojené štáty a všetky hlavné zainteresované strany by sa mali skutočne úplne stiahnuť z WHO a ponechať WHO na jej vlastné snahy, aby nemala žiadnu judikatúru, žiadnu nadvládu nad tým, čo robíme v zdravotníctve.

WHO nikdy nebude mať nadvládu nad tým, čo robím ako lekár s pacientmi vo svojej praxi.

Prezentácia Dr. Davida Martina

V svojej prezentácii Dr. David Martin, PhD, tvrdil, že predstavitelia WHO a jej podporovatelia a darcovia sa dopustili zločinov proti ľudskosti a bioterorizmu. Vysvetlil, že vývoj a zavedenie vírusu COVID-19 bol zločinecký čin, ktorý uskutočnil globálny zločinecký kartel, do ktorého patria rôzni predstavitelia WHO, vysokopostavení predstavitelia americkej vlády a predstavitelia iných vlád a organizácií na celom svete.

Martin vysvetlil, že dôkazy o celosvetovom zločineckom karteli zodpovednom za vývoj a zavedenie vírusu COVID-19 sú zdrvujúce a jednoznačné. Vyzval na úplné zničenie WHO a odhalil vírus COVID-19 ako biologickú zbraň.

ČÍTAJTE: Nový prieskum zistil, že väčšina Američanov neplánuje’podstúpiť nové očkovanie proti COVID

Martin vyhlásil: “Kým to nebudeme považovať za zločinecké sprisahanie zločineckých vydieračov, ktorého výsledkom je globálny terorizmus s cieľom ziskuchtivosti a vraždenia, kým nebudeme viesť tento rozhovor,’budeme viesť nesprávny rozhovor. Nemali sme pandémiu. Mali sme genocídu.”

Američania, ktorí majú obavy o zdravie, bezpečnosť a blaho svojich blízkych, priateľov a spoluobčanov, si skutočne musia pozrieť v plnom rozsahu uvedené prezentácie doktorov McCullougha a Martina.Prezentácie týchto vysoko uznávaných odborníkov a podporné údaje, ktoré uvádzajú, by mali všetkých Američanov prinútiť vážne spochybniť ďalšie očkovanie proti COVID a tiež vážne spochybniť pokračujúcu podporu Ameriky WHO.

Napokon, namiesto podávania potenciálne toxických očkovaní proti COVID by ľudia mali zvážiť používanie vysoko účinných liekových terapií, ako je ivermektín a/alebo hydroxychlorochín, aby odvrátili útok vírusu COVID a jeho derivátov.

Prevzaté so súhlasom American Thinker.