Shutterstock_574598788-810x500.jpg

Bývalý policajný detektív tvrdí, že polovica prípadov SIDS sa vyskytla do 48 hodín po očkovaní

48
Kultúra smrti

Bývalý policajný detektív vo veľkom americkom meste odhalil ohromujúce percento prípadov syndrómu náhleho úmrtia dojčiat (SIDS), ktoré sa vyskytli do 48 hodín až týždňa po očkovaní detí, čo naznačuje, že hlavnou príčinou SIDS je očkovanie detí.

Počas nedávneho rozhovoru so zakladateľom Nadácie pre výskum bezpečnosti vakcín Stevom Kirschom sa Jennifer, ktorá pracovala na oddelení pre zneužívanie detí na neznámom policajnom oddelení, podelila o svoje poznatky o súvislosti medzi SIDS a vakcínami.

“Ak by som to mala vyčísliť, povedala by som, že približne 50 percent prípadov sme zaznamenali do 48 hodín po očkovaní,” povedala. Jej svedectvo vychádzalo z jej práce počas siedmich rokov, počas ktorých sa v jej meste s viac ako 300 000 obyvateľmi vyskytlo najmenej 250 prípadov SIDS. Okrem toho, “približne 70 percent” úmrtí na SIDS nastalo do týždňa od podania vakcíny.

Kým Jennifer a jej manžel na vlastnej koži zažili súvislosť medzi očkovaním detí a úmrtiami dojčiat, povedala Kirschovi, že aj oni “nakupovali pediatrov”, aby sa postarali o zdravotné potreby svojich vlastných detí”. Jeden z lekárov potvrdil niektoré alarmujúce skutočnosti, ktoré už tušili.

“Išla som do jeho ordinácie na pohovor … a obaja s manželom sme sa mu zdôverili so všetkými vecami, ktoré sme videli, a on ani nezmenil výraz, ako napríklad: ‘Vôbec ma to nešokuje a máte veľmi opodstatnené dôvody, prečo to nechcete robiť so svojimi deťmi, a podporujem vás v akomkoľvek rozhodnutí,’” povedala Jennifer. “Bolo pre mňa zaujímavé, že bol úprimný.”

“Ďalšia vec, ktorú mi povedal, je, že Americká pediatrická akadémia ich vlastne školí, ako hovoriť s rodičmi, aby nezačali spochybňovať očkovanie … Začínal toľko viet slovami ‘podľa AAP by som to nemal hovoriť, ale ja svojim pacientom neklamem.’”

Podobne sa Jennifer podelila o to, ako sa jej manžel raz zúčastnil na konferencii s kolegami detektívmi a prokurátormi, ktorí pracovali na SIDS a iných súvisiacich prípadoch, kde oficiálny príbeh bagatelizoval súvislosť s vakcínami a účastníci si medzi sebou potvrdili podozrenie.

“Ústrednou témou bolo, že takmer žiadne úmrtie nie je úmrtím na SIDS,” vysvetlila. “To sa plne priznalo a to’prednášajúci opakovali počas celej tejto [trojdňovej] konferencie [v St. Louis].”

“Nikdy prednášajúci nepovedali, že to boli vakcíny. Ale detektívi z rôznych agentúr, ktorí tam prišli na školenie, viedli svoje vedľajšie rozhovory a všetci detektívi hovorili: ‘Áno, aj my to vždy vidíme po očkovaní.’Takže je to’bežná vec pre detektívov, ktorí vyšetrujú úmrtia SIDS, aby vedeli, že SIDS je prinajmenšom falošná diagnóza.”

Takisto sa podelila o svoj názor, že “asi v 85 percentách prípadov [SIDS] súvisí s očkovaním.”Keď sa Kirschová spýtala, či lekárska komunita vníma túto problematiku tak, že výhody (deti sú očkovaním chránené pred chorobami, ako je meningitída a detská obrna) prevažujú nad nákladmi (značné množstvo detí, ktoré zomierajú na následky očkovania), dúfajúc, že “rodičia si neporovnávajú poznámky,”Jennifer povedala: “Takto’sa to robí.”

Bývalá detektívka, ktorá si už takmer 20 rokov necháva svoje priezvisko v súkromí z obáv, že by jej rodina mohla byť poškodená spätnou reakciou, poznamenala, že lekárska komunita túto súvislosť možno nikdy verejne neprizná, pretože ak by sa tak stalo, “zatvorilo by to celé odvetvie” zisku prostredníctvom očkovania.

Takisto povedala, že keď dieťa zomrie do 48 hodín po očkovaní, tento detail “sa nikdy nedostane do pitevnej správy”, zatiaľ čo iné faktory, ako napríklad “podanie antibiotík…, by boli na 100 % zahrnuté”.

Výskum potvrdzuje spojitosť medzi SIDS a vakcínami

V článku Substack Kirsch zdôraznil odborne preskúmaný výskum, ktorý potvrdzuje svedectvo Jennifer’o tom, že značný počet prípadov SIDS je spôsobený očkovaním detí. Jedna analýza údajov zo systému VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) z rokov 1990 až 2019 ukázala, že “zo všetkých nahlásených prípadov SIDS po očkovaní sa 75 % vyskytlo do siedmich dní.”

Podobne aj Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) v inej analýze údajov z rokov 1997 až 2013 priznalo, že “v prípade hlásení o úmrtí dieťaťa dostalo 79,4 % [viac ako] jednu vakcínu v ten istý deň.”

Kirsch tiež poznamenal, že Jennifer nie je prvým členom orgánov činných v trestnom konaní, ktorý vyšetruje a odváži sa zverejniť súvislosť medzi SIDS a očkovaním buď detí, alebo matiek, ako napríklad ottawský strážnik Helen Grus, ktorá v súčasnosti čelí obvineniam zo zneužitia právomocí práve za to, že tak urobila v súvislosti s vakcínami COVID-19.

“Vakcíny v detstve spôsobujú väčšinu úmrtí na SIDS,” napísal Kirsch. “Bude trvať desaťročia, kým to lekárska komunita uzná. Dôkazy sú však teraz na očiach. Štatistiky neklamú.

Dodal, že “spolupracuje s policajným oddelením na zverejnení skutočných štatistík, aby ich všetci videli” s cieľom “publikovať článok v recenzovanej lekárskej literatúre.”

Odpovedané

Dieťa, ktoré zomrelo 34 hodín po očkovaní, malo v krvi toxické množstvo hliníka: správa