Shutterstock_1947245737-810x500.jpg

Ontarijský sudca rozhodol v neprospech otca, ktorý sa bránil očkovaniu COVID pre svoje deti, a povolil, aby ich matka nechala pichnúť

39
Kultúra smrti

Kanadský sudca rozhodol v neprospech otca, ktorý nechcel, aby jeho deti dostávali injekcie COVID, a namiesto toho dal plnú rozhodovaciu právomoc v súvislosti s injekciami matke detí, ktorá je za injekcie pre svoje deti.

Sudca divízneho súdu v Ontáriu Shaun O’Brien vydal minulý štvrtok rozhodnutie, ktorým zrušil predchádzajúci rozsudok sudcu najvyššieho súdu Richarda Bennetta zo začiatku tohto roka, ktorý sa postavil na stranu otca.

Ako informoval LifeSiteNews vo februári, Bennett rozhodol v prospech rozvedeného otca troch detí, známeho ako J.W.T., a postavil sa na stranu otca, ktorý spochybnil účinnosť a bezpečnosť vakcíny v boji za to, aby jeho deti nedostali experimentálne očkovanie.

V 67-stranovom rozhodnutí Bennett súhlasil s tým, že otec mal právo uvádzať “odborné dôkazy” počas súdneho konania týkajúceho sa bezpečnosti COVID-19. To umožnilo, aby prípad pokračoval v súdnom konaní.

Matka detí’, identifikovaná ako S.E.G, sa proti rozsudku odvolala.

O’Brien’v deväťstranovom rozhodnutí o odvolaní, ktoré vzniklo v mene trojčlenného senátu, sa uvádza, že Bennett vo svojom rozsudku uviedol “neprimerané” komentáre, ako aj “podnetnú rétoriku.”V rozhodnutí sa tiež tvrdilo, že Bennett neuznal povinnosť riadiť sa skorším rozhodnutím súdu, v ktorom sa uvádza, že sudcovia by mali akceptovať schválenie injekcií federálnou vládou ako“silný ukazovateľ bezpečnosti a účinnosti.”

Podľa O’Briena Bennett urobil chybu, keď neurobil to, že otec musel preukázať, prečo by jeho deti nemali dostať injekciu COVID.

Otcovi bolo teraz nariadené zaplatiť matke jej súdne trovy vo výške 7 500 USD.

V danom prípade ide o spor medzi rozvedenými rodičmi o to, či ich deti vo veku 4, 5 a 10 rokov dostanú očkovanie COVID.

Pôvodne sa na súd obrátila matka. Chcela, aby jej deti dostali očkovanie. Otec má však vážne výhrady voči bezpečnosti a účinnosti injekcií COVID a nechce, aby jeho deti dostali injekcie.

Právnici oboch rodičov sa odmietli vyjadriť pre médiá k nedávnemu rozhodnutiu.

Bennett vo svojom pôvodnom rozhodnutí nastolil otázku vlád, ktoré v minulosti nariaďovali určitý príbeh o verejnom zdraví.

“Pokiaľ ide o otázku vládnych správ a vakcín COVID-19, zdá sa, že väčšina súdov nespochybnila vládne správy,” napísal.

“História nás naučila, že vlády a médiá nekonajú (sic) vždy tak, aby podporovali verejné zdravie.”

Ak ide o samotné očkovacie látky COVID, pribúdajú dôkazy týkajúce sa nežiaducich účinkov, ktoré spôsobujú u mnohých, ktorí ich užili, vrátane detí.

Príklad nedávna štúdia, ktorú vypracovali výskumníci z kanadského Correlation Research in the Public Interest zistili, že v 17 krajinách sa zistila “jednoznačná príčinná súvislosť” medzi vrcholmi úmrtnosti zo všetkých príčin a rýchlym zavedením očkovania COVID, ako aj posilňovacích očkovacích látok.

Nežiaduce účinky prvého kola očkovania COVID mali za následok aj rastúci počet Kanaďanov, ktorí požiadali o finančnú kompenzáciu za údajné poškodenia spôsobené očkovaním prostredníctvom kanadského Programu na odškodnenie po očkovaní (VISP).

Doteraz VISP už vyplatil viac ako 6 miliónov dolárov osobám poškodeným injekciami COVID, pričom na vybavenie zostáva ešte približne 2 000 žiadostí.

Príkaz očkovania COVID, ktorý vyšiel od provinčných vlád s podporou federálnej vlády premiéra Justina Trudeau rozdelil kanadskú spoločnosť. Samotné mRNA očkovania boli spájané s množstvom negatívnych a často závažných vedľajších účinkov u detí.

Očkovanie má tiež spojenie s bunkovými líniami pochádzajúcimi z potratených detí. V dôsledku toho ich mnohí katolíci a iní kresťania odmietli užívať.