transgender_bathroom-810x500.jpg

Trudeauova vláda nariadila menštruačné súpravy na pánskych toaletách na federálnych pracoviskách

12
Kultúra smrti

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom, aby podporili rodičovské práva

Všetky federálne pracoviská vrátane vojenských základní majú nariadiť používanie menštruačných súprav na mužských toaletách, aby podporili inkluzívnosť.” 

Od 15. decembra musia všetky federálne regulované pracoviská a vojenské zariadenia v celej Kanade poskytovať menštruačné súpravy na pánskych’toaletách, vyplýva to zo smernice vydanej Kanadou pre zamestnanosť a sociálny rozvoj.  

“Menštruácia je prirodzená a menštruačné výrobky, ako sú vložky a tampóny, sú pre zdravie Kanaďanov nevyhnutné,” uvádza sa v smernici. “Umožňujú menštruujúcim osobám plne sa zapojiť do pracovného procesu a do spoločnosti ako celku.” 

Nové nariadenia nariaďujú, aby boli menštruačné výrobky k dispozícii na mužských aj ženských toaletách. “To znamená, že na každej ženskej, mužskej a celoplošnej toalete budú musieť byť menštruačné výrobky,” tvrdí sa v smernici.  

“Neobmedzený prístup k menštruačným výrobkom lepšie chráni menštruujúcich zamestnancov a zabezpečuje, aby sa cítili bezpečne a mohli používať toalety, ktoré najlepšie odrážajú ich pohlavie,” pokračuje sa v nej.  

“Zamestnávatelia musia tiež zabezpečiť krytú nádobu na likvidáciu menštruačných výrobkov,” ďalej nariaďuje. “Nádoba na likvidáciu musí byť umiestnená v každej toaletnej miestnosti, ktorá má jeden záchod. V miestnostiach s viacerými toaletami musí byť nádoba na likvidáciu v každej toaletnej kabínke.”   

Ironicky smernica definuje menštruačné výrobky ako tampóny “zavedené do pošvy pri menštruácii, s aplikátorom alebo bez neho” a vložky, ktoré “absorbujú menštruačné tekutiny pripevnením na spodnú bielizeň počas menštruácie.”Nevysvetľuje, prečo by tieto výrobky mali používať muži.  

Na niektorých kanadských vojenských základniach už tento mandát presadili, podľa Veterans 4 Freedom, skupina na ochranu ľudských práv a komunita veteránov 

“Teraz sú k dispozícii v pánskych’umyvárňach na všetkých základniach kanadských ozbrojených síl,” skupina zverejnila na X, predtým známom ako Twitter, spolu s fotografiou menštruačných produktov v pánskej kúpeľni.  

“Prečo všetci odchádzajú z CAF?"” sarkasticky sa pýtala skupina.  

V posledných rokoch sa federálne regulované pracoviská čoraz viac prebúdzajú a vnucujú svojim zamestnancom ideológiu LGBT.  

V roku 2017 kanadský senát prijalzákon o právach transrodových osôb, ktorý pridáva “rodový prejav” a “rodovú identitu” do kanadského zákonníka ľudských práv a do oddielu trestných činov z nenávisti. 

O niekoľko mesiacov neskôr boli kanadskí’federálni štátni zamestnanci povinní absolvovať povinný feministický kurz “rodovej rovnosti” alebo budú čeliť bližšie nešpecifikovaným dôsledkom.  

V roku 2018 bolo zamestnancom kanadskej vlády, ktorých úlohou je spájať občanov s vládnymi službami, povedané, že už nesmú týchto občanov pri tom oslovovať “pane,” “madam,” alebo iným rodovo špecifickým výrazom. 

Pod vedením premiéra Justina Trudeaua sa presadzovanie LGBT agendy stalo pre vládne organizácie normou. 

V júni 2023 Trudeau opäť zúčastnilna “ceremónii vztyčovania vlajky hrdosti”na parlamente, čím umožnil vyvesenie vlajky z hlavného mesta Kanady’.   

V auguste 2023 sa Elections Canada, údajne nestranná agentúra zodpovedná za správu kanadských federálnych volieb, oznámila, že zo svojej národnej kancelárie v centre Ottawy vyvesí vlajku homosexuálov “pride”, čo vyvolalo u Kanaďanov otázku, kde je táto organizácia’lojálna.    

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom s odkazom, aby podporovali rodičovské práva