Screenshot-2023-12-21-162410-e1703176283625-810x500.png

Skutoční hráči v americkom Deep State sú konečne odhalení

0
Neutral

Občas mám pocit, že som v divočine a kričím na stromy, inokedy mám pocit, že robíme pokroky. Dnes je deň pokroku.

Začnime týmto článkom&nbspv Gateway Pundit.

Ten článok v Gateway Pundit začína škrabať po povrchu, ale ak sa ľudia niekedy rozhodnú pátrať, myslím naozaj pátrať, zistia, že Mary McCordová je niťou, ktorá rozpletá niektoré z najväčších neobjavených príbehov v pozadí médií vo Washingtone. Vrátane: (1) pravdepodobného úniku informácií o Flynnovom rozhovore s ruským veľvyslancom Kisľakom a (2) takmer istého úniku informácií o “rozhodnutí Najvyššieho súdu ”o Dobbsovi.” Nápoveda: večerajú spolu.

Čítajte: ‘Banánová republika’: Ak existuje nejaký skorumpovaný hráč z Washingtonu, ktorý unikol kontrole za svoje korupčné snahy, bola by to Mary McCordová. McCordová viac než ktorýkoľvek iný agent Lawfare v rámci Hlavného súdnictva sedí v centre každého stola pri vyrábaní prípadov proti Donaldovi Trumpovi. McCordov’manžel sa volá Sheldon Snook; bol pravou rukou právneho poradcu predsedu Najvyššieho súdu Johna Robertsa.

Keď FBI a ministerstvo spravodlivosti pôvodne zostavili žiadosť Cartera Pagea o&nbspzverenie do výkonu trestu (FISA), z&nbspoddelenia národnej bezpečnosti ministerstva spravodlivosti (DOJ-NSD) spočiatku váhali s&nbsppredložením žiadosti, pretože nemala dostatok citácií v&nbspdôkazoch (neslávne známy “Woodsov spis”). Preto sa nakoniec stal dôležitým’Steele Dossier. Práve Steele Dossier poskytol impulz, právne krytie potrebné na to, aby DOJ-NSD predložil žiadosť o vydanie príkazu na sledovanie podľa hlavy 1 proti kampani Donalda J. Trumpa.

Keď bola žiadosť nakoniec zostavená na predloženie súdu FISA, šéfom DOJ-NSD bol John Carlin. Carlin ukončil prácu pre DOJ-NSD koncom septembra 2016, tesne pred predložením konečnej žiadosti (21. októbra 2016). Carlina nahradila zástupkyňa námestníka generálneho prokurátora Mary McCordová.

Keď bola žiadosť FISA nakoniec podaná (schválili ju Sally Yatesová a James Comey), samotný proces podania žiadosti a získania príkazu na sledovanie podľa hlavy 1 vykonala práve McCordová.

O niekoľko mesiacov neskôr, vo februári 2017, keď už bol Donald Trump vo funkcii prezidenta, to bola McCordová, ktorá sa spolu s námestníčkou generálneho prokurátora Sally Yatesovou vybrala do Bieleho domu, aby konfrontovala právneho poradcu Bieleho domu Dona McGahna v súvislosti s vypočúvaním Michaela Flynna agentmi FBI. Sledovanie Flynnových’hovorov sa pravdepodobne uskutočnilo pod záštitou a v rámci zákonných právomocí žiadosti FISA, ktorej podanie mal predtým na starosti McCord.

V čase podania žiadosti Cartera Pagea (21. októbra 2016) bol McCordovým’hlavným právnym poradcom vo vnútri úradu právnik DOJ-NSD menom Michael Atkinson. V úlohe právneho poradcu pre DOJ-NSD bolo Atkinsonovou’úlohou preskúmať a skontrolovať všetky žiadosti FISA podané z vnútra DOJ. Atkinson bol v podstate interným úradníkom ministerstva spravodlivosti pre dodržiavanie predpisov, ktorý mal na starosti, aby boli všetky žiadosti FISA správne zostavené a zdokumentované.

Keď bola na Trumpa podaná anonymná sťažnosť od whistleblowera CIA pre otázky ukrajinského telefonátu s prezidentom Volodymyrom Zelenským, generálny inšpektor spravodajskej komunity (ICIG) musel zmeniť pravidlá podávania sťažností, aby umožnil anonymné podanie. Pred touto zmenou museli všetci spravodajskí whistlebloweri uviesť v sťažnosti svoje meno. Práve tento ICIG v roku 2019 zmenil pravidlá. Kto bol generálny inšpektor spravodajskej komunity? Michael Atkinson.

Čítajte: Kalifornia by mohla byť ďalším štátom, ktorý po rozhodnutí v Colorade diskvalifikuje Trumpa z volieb

Keď ICIG Atkinson odovzdal novoautorizovanú anonymnú sťažnosť whistleblowera spoločnému výboru Snemovne reprezentantov pre spravodajské služby a súdnictvo (predsedovia Schiff a Nadler), komu Atkinson sťažnosť odovzdal? Mary McCordovej.

Ano, po odchode z hlavného súdnictva sa McCordová ujala práce pre predsedu Jerryho Nadlera a predsedu Adama Schiffa ako hlavná právna poradkyňa vo vnútri vyšetrovania, ktoré viedlo ku konštrukcii článkov o obžalobe. Následne McCordová dostala od svojho bývalého kolegu z úradu Michaela Atkinsona novo povolenú anonymnú sťažnosť na whistleblowera.

Počas&nbspvyšetrovania žiadosti Cartera Pagea generálny inšpektor Michael Horowitz objavil vo vnútri žiadosti Cartera Pagea o&nbspFISA úmyselnú lož (priamo súvisiacu s Woodsovým spisom ), ktorú jeho tím nakoniec vystopoval k&nbspprávnikovi kontrarozviedneho oddelenia FBI, Kevinovi Clinesmithovi. Nakoniec bol Clinesmith obvinený z trestného činu falšovania dôkazov (zmenená formulácia v e-maile) s cieľom úmyselne sfalšovať podkladové dôkazy v podaní FISA.

Keď John Durham podal obžalobu na Clinesmitha na súd, sudcom v tomto prípade bol James Boasberg.

Boasberg je okrem toho, že je trestným sudcom vo Washingtone, aj sudcom súdu FISA, ktorý podpísal jedno z obnovení žiadosti FISA, ktorá bola predložená s použitím falošných dôkazov vyrobených Clinesmithom. Boasberg, ktorý teraz predsedá súdu FISA, bol v podstate sudcom FISC, ktorého podviedol Clinesmith, a teraz sudcom trestného súdu zodpovedným za určenie právneho výsledku Clinesmith’a. Sudca Boasberg nakoniec odsúdil Clinesmitha na šesťmesačnú podmienku.

V dôsledku pokračujúcich podvodov pri podávaní žiadostí FISA a protiprávneho konania FBI, v ich využívanie vyhľadávania v databáze NSA, predsedajúci sudca FISC Boasberg vymenoval amici curiae poradcu súdu, ktorý bude monitorovať podania DOJ-NSD a prebiehajúce aktivity FBI.

Koho vybral Boasberg za amicus súdu FISA? Mary McCord.

SUMÁR: Mary McCord predložila súdu pôvodnú falošnú žiadosť FISA s použitím preukázateľne falošného Dossier. McCordová sa podieľala na nastrčení Michaela Flynna. McCordová spolupracovala s Michaelom Atkinsonom z ICIG na vytvorení falošnej sťažnosti na informátora proti Trumpovi; a McCordová túto zmanipulovanú sťažnosť použila na zostavenie článkov o obžalobe v mene spoločného výboru Snemovne reprezentantov pre spravodajské služby a súdnictvo. McCord potom zaujal obrannú pozíciu vo vnútri súdu FISA, aby ochránil ministerstvo spravodlivosti a FBI pred slnečným svetlom pri všetkých vyššie uvedených korupčných aktivitách.

Jasne vidíte, ako by bol McCord záujmovou osobou, ak by sa niekto chystal začať pátrať po korupcii vo vnútri FBI, ministerstva spravodlivosti alebo ministerstva spravodlivosti-NSD.

Čo sa udialo ďalej:

Rep. Bennie Thompson (D-Miss.) a člen snemovne Jan. 6 Select Committee požiadala o zastupovanie v&nbspboji o&nbspzískanie záznamov bývalého prezidenta Donalda Trumpa z&nbspBieleho domu Mary McCordovú, ktorá kedysi viedla odbor národnej bezpečnosti ministerstva spravodlivosti.

Čítajte: Tennessee žaluje BlackRock za klamanie spotrebiteľov pri používaní ESG na investovanie ich peňazí

Toto’je kontext; teraz sa chcem vrátiť trochu späť.

V prvom rade, kedy sa Mary McCord stala “amicus” súdu FISA? Odpoveď: Keď súd (Boasberg) zistil, že IG Michael Horowitz vyšetroval podvodnú žiadosť FISA. Súd FISA v podstate vymenoval osobu, ktorá predložila podvodnú žiadosť, aby sa poradila o všetkých dôsledkoch vyplývajúcich z podvodnej žiadosti. Vidíte, ako to funguje?"

Nynie, poďme’hlbšie…

Keď McCord išiel do Bieleho domu so Sally Yatesovou, aby sa porozprávali s poradcom Bieleho domu Donom McGhanom o Flynnovom telefonáte s ruským veľvyslancom Kisljakom a následnom rozhovore s Mikeom Pencom pre CBS, kde Pence’poprel akékoľvek pochybenie, v pozadí útoku proti Flynnovi bol Loganov zákon.

Konštrukcia naratívu o Loganovom zákone bola čistým Lawfare a Yatesová s McCordom boli jeho architektmi.

Prečo sa oddelenie národnej bezpečnosti ministerstva spravodlivosti zaoberalo rozporom medzi tým, čo Pence povedal na CBS, a tým, čo Flynn povedal o svojich rozhovoroch s Kisľakom?

Tu je potrebný veľký mentálny reset. Flynn neurobil nič zlé. Nastupujúci poradca pre národnú bezpečnosť môže s ruským veľvyslancom hovoriť, čo chce, okrem toho, že prezradí utajované podrobnosti o akejkoľvek otázke národnej bezpečnosti. Ak chcel Flynn v decembri 2016 povedať, že Obama bol a***l a Trumpova administratíva nesúhlasila so všetkým, čo kedy urobil, nastupujúci NSA to mohol urobiť. Na tomto rozhovore jednoducho nebolo nič zlé – bez ohľadu na jeho obsah.

Prečo teda boli McCord a Yatesová také odhodlané urobiť problém v médiách a v konfrontácii s Bielym domom? Prečo sa o to vôbec staralo ministerstvo spravodlivosti a Národný bezpečnostný úrad? Toto je časť, ktorú ľudia prehliadali, keď mediálny príbeh riadil spravodajský cyklus. Ľudia príliš uviazli v burine a nepoložili si tie správne otázky.

Njaký subjekt, ako sme neskôr zistili, bolo to kontrarozviedne oddelenie FBI, monitoroval Flynnove hovory. Prepísali kópiu rozhovoru medzi Flynnom a Kisľakom, a to sa stalo známe ako “Flynnove výstrižky”, ako sa opisuje v rámci interných dokumentov a neskorších vyhlásení.

Po tom, ako rozhovor medzi Flynnom a Kisľakom unikol do médií, sa Obama spýtal ODNI Jamesa Clappera, ako sa tento rozhovor dostal na verejnosť. Clapper zašiel 4. januára 2017 do FBI a opýtal sa riaditeľa FBI Jamesa Comeyho. Comey dal Clapperovi kópiu Flynnových odposluchov, ktorú Clapper následne odniesol späť do Bieleho domu, aby ju vysvetlil Obamovi.

Čítajte: Viac ako 170 mien Epsteinových spolupracovníkov má byť odhalených v roku 2024, nariadil sudca

Obamov’poradca Bieleho domu sa zbláznil, pretože Clapper práve vošiel priamo do Oválnej pracovne s dôkazom, že Obamova administratíva sleduje nastupujúceho poradcu pre národnú bezpečnosť. Obamovo’hodnoverné popieranie sledovania sa stratilo hneď, ako Clapper vošiel s písomným záznamom.

To bol motív pre memorandum Susan Riceovej z 5. januára 2017 a dôvod, prečo Obama trikrát zdôraznil “kúpiť knihu”.

Nešlo o to, že by to Obama už’nevedel; išlo o to, že teraz existovala stopa dokumentov (pravdepodobne CYA od Comeyho), ktorá Obamu pripravila o pravdepodobné popieranie’vedomostí. Celé stretnutie 5. januára bolo zorganizované tak, aby sa tento problém zmiernil.

Vediac, že Flynnove škrty vznikli súčasne s telefonátom, a vediac, ako rýchlo sa rozhodlo o použití Loganovho zákona ako naratívu proti Flynnovi a Trumpovi, môžeme si byť veľmi istí, že McCordová aj Yatesová si tento prepis prečítali ešte predtým, ako išli do Bieleho domu. [Opäť, toto je celý účel ich cesty do Bieleho domu, aby konfrontovali McGhana s ich vykonštruovanými obavami.]

Teda, keď príde na to, “kto vypustili” do médií skutočnosť o telefonáte Flynna a Kisľaka, celý predikát porušenia Loganovho zákona – pri spätnom pohľade – by som sa stavil o šišku, že to bola Mary McCordová.

Ale počkajte, je tu ešte niečo viac…

A teraz sa vrátime k McCordovmu’manželovi, Sheldonovi Snookovi.

Snook pracoval pre poradcu Johna Robertsa. Poradca predsedu Najvyššieho súdu má jedinú úlohu: preskúmať právne dôsledky otázok, ktoré sú predmetom rokovania súdu, a radiť sudcovi Johnovi Robertsovi. Poradca predsedu najvyššieho súdu vie o všetkom, čo sa deje na súde, a je zvukovou kulisou pre všetky právne otázky, ktoré majú vplyv na Najvyšší súd.

V pozícii pravej ruky poradcu predsedu najvyššieho súdu by Snook vedel o všetkom, čo sa deje na súde.

V tom čase nebolo na súde nič väčšie ako stanovisko Alita známe ako rozhodnutie Dobbs – vrátenie zákona o interrupciách štátom. Bez akýchkoľvek pochybností by poradca predsedu súdu Robertsa mal toto rozhodnutie na poprednom mieste svojich rád a odporúčaní. Tým pádom sa skutočné písomné stanovisko Alita dostáva na obežnú dráhu Snooka.

Po tom, ako Najvyšší súd začal intenzívne medializované interné vyšetrovanie úniku rozhodnutia Dobbs (stanovisko Alita), sa stalo niečo zaujímavé. Snook opustil svoju pozíciu. Ak sa pozriete na načasovanie úniku informácií, vyšetrovania a Snookovho odchodu, vynárajú sa nepriame dôkazy.

Čítajte: Kongres skúma reformy WHO, zaoberá sa obavami o zvrchovanosť v súvislosti s pandemickou zmluvou

Samozrejme, vzhľadom na mimoriadne vysoké stávky, inštitucionálnu krízu s verejnosťou, ktorá zistila, že z kancelárie právneho poradcu predsedu najvyššieho súdu pravdepodobne uniklo rozhodnutie, by takýto výsledok bol katastrofálny pre dôveryhodnosť inštitúcie. V podstate by to bola Robertova’kancelária, kto by stanovisko uniklo do médií.

Ak by ste boli predsedom najvyššieho súdu Johnom Robertsom a zúfalo by ste potrebovali chrániť integritu súdu, bolo by najdôležitejšie zabezpečiť, aby sa takéto termonukleárne odhalenie nikdy neidentifikovalo. Pod záštitou motívu by Sheldon Snook v tichosti odišiel. Čo sa presne stalo.

Kľúčom je časová os.

Posledný bod: Spomínate si na príbehy investigatívnych pracovníkov zo 6. januára, ktorí všetci odchádzali pracovať pre Jacka Smitha na vyšetrovaní Donalda Trumpa? Nuž, Mary McCordová bola členkou tohto tímu; všetko nasvedčuje tomu, že jej úsilie v pozadí pokračuje aj dnes ako tichá členka tímu špeciálneho poradcu, ktorý stále útočí na Donalda Trumpa.

Prevzaté so súhlasom Konservatívneho stromu.