shutterstock_555190222-e1700134163244-810x500.jpg

Whistleblower Kyle Seraphin odhalil, ako FBI podporuje "domáci terorizmus

25
Neutral

Odhaľovateľ FBI Kyle Seraphin odhalil, ako FBI podporuje terorizmus vo svoj prospech, a vysvetlil, ako funguje hlboký štát.

V rozhovore v podcaste Redacted s bývalým moderátorom Fox News Claytonom Morrisom Seraphin, ktorý zverejnil interné memorandum FBI, ktoré ukázalo, že agentúra sledovala “radikálnych” katolíkov s latinskou omšou, vysvetlil, že v posledných rokoch sa americké spravodajské služby čoraz viac zameriavajú na “domácich násilných extrémistov.”

Podľa Seraphina sa za Bidenovej vlády, ktorá sa zameriava predovšetkým na “nadradenosť bielej rasy”, FBI snažila “vytočiť hrozbu” domáceho terorizmu, aby získala väčší rozpočet.

“Ale keď sa snažíte zvýšiť hrozbu a keď máte čoraz viac peňazí, ktoré sú viazané na terorizmus, ktoré’nejdú na miesta, kam by mali ísť, začnete hľadať a vymýšľať túto hrozbu,” povedal bývalý agent FBI.

“Už som to povedal viackrát, že dopyt po nadradenosti bielej rasy prevyšuje ponuku nadradenosti bielej rasy. Takže ju musíme vyrábať.”

Povedal, že FBI má “príručku”, ktorá zahŕňa kontaktovanie ľudí na internete, ktorí majú “nízke IQ alebo majú smolu z finančného hľadiska, sú v zlej situácii, majú nejaké drsné nápady.”

“Podporujú tie najhoršie nápady. Zavádzajú tajné služby, zavádzajú federálov… a potom ho nahovoria, aby urobil niečo teroristické.”

“Je to’doslova memento agenta FBI v klobúku, ktorý štuchá do žabiaka Pepeho a hovorí: ‘urob terorizmus.’To’robíme.”

Screenshot prevzatý z Redacted interview s Kyleom Seraphinom

“Vytvárajú ho’pretože dopyt [po nadradenosti bielych] musí spĺňať túto ponuku. A tak, keď vytvárate terorizmus, v podstate’si zabezpečujete, že váš rozpočet’bude dobrý.”

Seraphin povedal, že táto príručka FBI vychádza z knihy Továreň na terorizmus od Trevora Aaronsona, ktorá bola podľa bývalého agenta FBI“povinným čítaním”, keď pracoval v protiteroristickom oddelení. Aaronson tiež zhrnul stratégiu FBI’vyrobenej vojny proti terorizmu v prednáškeTED dostupnej na YouTube.

Každý, kto sa zúčastnil na zhromaždení 6. januára, je považovaný za potenciálneho teroristu

Bývalý agent FBI vysvetlil, že od 11. septembra sa americká Federálna letecká služba (FAMS) zameriava na terorizmus, najprv zahraničný a potom čoraz viac domáci. Po udalostiach zo 6. januára 2021 v americkom Kapitole sa “ich poslanie dramaticky zmenilo do tej miery, že už“nevykonávajú poslanie, ktoré vykonávali posledných 20 rokov.”

“Už nesledujú medzinárodných potenciálnych teroristov,” povedal Seraphin. “Sledujú“amerických občanov, ktorí sa len náhodou ocitli na zozname letov, letiacich do oblasti Národného Kapitolu, v období od 4. do 7. januára 2021.”

“A tak teraz [federálni leteckí maršali] len sedia a vykonávajú misie sledovania Američanov bez obvinení, že”boli zapojení do trestného činu.”

Seraphin uviedol, že títo ľudia boli zaradení na zoznam teroristických osôb s názvom “Tiché nebo,” a vysvetlil postup, ktorým musia prejsť pri lete lietadlom.

Občania na tomto zozname teroristických osôb sa nemôžu zaregistrovať na svoje lety online a namiesto toho “budú musieť ísť k [letovej] prepážke mimo zabezpečeného priestoru na každom letisku, kde chcú cestovať.”

“A keď tak urobia,”uvidia biele oči obsluhy, ktorá stojí za pultom, pretože ich”upozorní, že táto osoba je na zozname teroristických osôb s názvom Tiché nebo.

“Niekedy to trvá aj niekoľko hodín, a tak ich čaká agresívna a posilnená kontrola,”povedal.

“Budú sa ich fyzicky dotýkať, niekedy ich dokonca aj vyzlečú. Z každého predmetu, ktorý si so sebou prinesú, sa urobí výter na potenciálnu výrobu bomby. Urobia výter z každého zipsu každej tašky v každom príručnom kufri. Otvoria každé vrecko, prejdú každú jednu priehradku a predvedú neuveriteľne agresívne divadlo, ktoré nemá pre Američanov žiadny prínos.”

Seraphin uviedol, že na tento program sa od jeho vzniku vynaložilo približne pol miliardy dolárov a zatiaľ “sa vďaka nemu podarilo zadržať nulu teroristov.”

Pomenul, že na tento zoznam teroristov “Tiché nebo” sa dostalo dokonca aj dojča, pretože na ňom boli jeho rodičia.

Ako funguje Deep State

Keď sa Morris svojho hosťa opýtal, či existuje Deep State, Seraphin odpovedal kladne.

Keď sa Morris svojho hosťa opýtal, či existuje Deep State, Seraphin odpovedal kladne.

Povedal však, že predstavy ľudí o tom, že aktéri Deep State sú “bondovskí zloduchovia vysedávajúci v tmavej kancelárii”, sú často nepresné.

“Nemyslím si, že sa to’naozaj deje, hoci nejaké také postavy asi existujú. Len sa nedozvieme, kto to je,” dodal Seraphin. “Hlboký štát je v skutočnosti administratívny štát, a to je štátna správa.”

“Je’hlboký do tej miery, že lavička je hlboká tak, že môžete mať troch začínajúcich nadhadzovačov. Je’tam hlboký zoznam ľudí, ktorí sú ochotní robiť to isté,” povedal.

“Je to’dôvod, prečo človek ako James Baker, o ktorom sa ľudia dozvedeli, že bol v spisoch Twitter a chránil ministerstvo spravodlivosti [Department of Justice] pred vyšetrovaním, ktoré prebiehalo počas… vyšetrovania spisov Twitter.”

Čítajte: Musk vyhodil právnika Jima Bakera, ktorý predtým pracoval pre FBI, z Twitteru za údajné potláčanie spisov

“James Baker je človek z Deep State. V ministerstve spravodlivosti začal pracovať začiatkom ’90. rokov a pre túto organizáciu strávil 30 rokov svojho života. Nepotrebuje, aby mu niekto dával príkazy na ochranu ministerstva spravodlivosti. Je to’celá jeho reputácia. Je to všetko, čo vie. Pracujú tam všetci jeho priatelia," pokračoval Seraphin. “Strávil tam celý svoj život prostredníctvom priamych rokov práce pre skupinu ľudí. A všetci majú rovnaký druh myšlienok.

“Hlboký štát sú nevolení byrokrati a byrokrat je niekto, kto postúpil cez úrovne federálneho zamestnania. Mnohí z nich dosiahnu to,’čomu sa hovorí Senior Executive Service,” povedal.

Títo vyšší výkonní pracovníci “riadia terénne úrady a vedú ústredie.”

“To je váš Deep State, pretože títo ľudia už majú za sebou 20 rokov služby vo vláde,” pokračoval Seraphin. “A čo vedia, je to, že nech urobia čokoľvek, nemôžu’byť odstránení, nie jednoduchým spôsobom.”

“A po druhé, prežijú”akéhokoľvek prezidenta alebo výkonného riaditeľa alebo akéhokoľvek správcu, ktorý kandiduje, ktorý”je politicky vymenovaný. Oni’sú tí, ktorí riadia veci na ministerstve spravodlivosti. Ľudia ako Ali Loftus a Lisa Monacová sú tak trochu operátori Deep State. Oni’sú asistentmi AG’s [generálneho prokurátora]… oni’sú číslo dva za [generálnym prokurátorom] Merrickom Garlandom.”

“Oni’sú tí, ktorí robia skutočné rozhodnutia v FBI. Teraz je to [zástupca riaditeľa FBI] Paul Abbate. Títo ľudia prežili všetkých okolo seba.”

“Oni’sú najdlhšie pôsobiaci a myslia si, že vedia, aká je správna odpoveď, pretože’to robia už dlho. A, samozrejme, vedia viac ako nejaký novozvolený človek alebo politický nominant, ktorý práve prišiel. Tak to jednoducho funguje. Taká’je vláda,” uzavrel Seraphin.

Čítajte: Odhaľovateľ FBI zverejnil dokumenty, z ktorých vyplýva, že agentúra sleduje ‘radikálnych’ katolíkov s latinskou omšou

Odhaľovateľ, ktorý odhalil FBI’s targeting of faithful catholics

Ve februári 2023 Seraphin zverejnil bombastickú internú správu, ktorá ukázala, že FBI sleduje “radikálnych tradicionalistických katolíkov”, ktorí navštevujú tradičnú latinskú omšu, kvôli údajným obavám z “bielych nacionalistov” medzi nimi. V memorande sa uvádza, že jeho skutočnou motiváciou je obava, že “radikálna tradicionalistická katolícka ideológia” údajne disponuje “antisemitským, protiimigračným, proti LGBT a nadradenosti bielej rasy” názorom, a že to predstavuje hrozbu pre domáce blaho USA”.

V reakcii na verejné pobúrenie, ktoré toto odhalenie vyvolalo, FBI oficiálne stiahlazápisnicu. Avšak Výbor pre vyzbrojovanie Snemovne reprezentantov amerického Kongresu správu zverejnenú v decembri 2023 uvádzal, že FBI stále zvažuje vydanie varovania o “radikálnych tradičných katolíkoch.”

Seraphin tiež v roku 2023 odhalil, že bol pôvodne suspendovaný z FBI za to, že odmietol džob COVID a že sa vyjadril o FBI’zameranie sa na pro-lifers.

Seraphin tiež uviedol, že v roku 2022 bol agentom, ktorý prezradil memorandum generálneho prokurátora Merricka Garlanda’FBI o zameraní sa na konzervatívnych rodičov, ktorí sa sťažovali na zasadnutiach školskej rady.

ČÍTAJTE: FBI sa zamerala na rodičov, ktorí kritizovali školské mandáty COVID, ako na potenciálnych ‘hrozieb’: whistleblowerov