IMG_3909-e1697554978132-810x500.jpeg

Arcibiskup Viganò: Bergoglio podporuje snahy davoských elít o nastolenie nového svetového poriadku

294
Kultúra smrti

Arcibiskup Carlo Maria Viganò vydal v stredu vyhlásenie na X, predtým Twitter, po tom, čo pápež František v príhovore na konferencii Svetového ekonomického fóra 2024 vo švajčiarskom Davose pochválil globalistické Svetové ekonomické fórum. Nižšie uvádzame Viganò’ové vyhlásenie uverejnené v plnom znení.

V Davose sa stretávajú páni a služobníci globalistickej elity: postavy, ktoré otvorene vyhlasujú, že chcú znížiť svetovú’populáciu prostredníctvom vojen, hladomorov a organizovaného moru; postavy, ktoré využívajú spoluúčasť našich vládcov, medzinárodných inštitúcií a najmä vysokých financií a médií, ktoré sú úplne v ich rukách.

Ako by sa náš Pán prihovoril sanhedrínu zločineckých rozvracačov na Svetovom ekonomickom fóre? Čo by účastníkom davoského fóra povedali všetci pápeži od svätého Petra až po Pia XII. Určite nie to, čo povedal Bergoglio. A to opäť dokazuje, že argentínsky jezuita je služobníkom globalistickej elity: na tom, či to robí z vlastného záujmu alebo kvôli vydieraniu, veľmi nezáleží.

Bergoglio jednoznačne podporuje globalistický prevrat a aktívne spolupracuje pri zavádzaní Nového svetového poriadku. Čo viac treba, aby sme pochopili, že slová Leva XIII. sa naplnili? Že sa pred našimi očami napĺňa proroctvo Panny Márie z La Salette?

“Rím stratí vieru a stane sa sídlom Antikrista.”