Screenshot-2024-04-05-1.43.46-PM-810x500.png

"Veľký mentálny reset": Bol COVID vytvorený na vedenie vojny proti ľudskej mysli?

0
Kultúra smrti
  • Vakcíny a vírus boli navrhnuté na kontrolu mysle a pamäť ľudí.
  • Cieľom je vytvoriť trvalý "zombie režim" ovládaný umelej inteligencie.
  • Proteíny hrotov v mozgu majú za cieľ zničiť schopnosť myslieť a pamätať si.
  • Boj proti indoktrinácii a depresii je kľúčom k zachovaniu ľudskej identity a slobody.

V rozhovore s Tuckerom Carlsonom, ktorý bol uverejnený 1. apríla, nemecký lekár a vedec Michael Nehls podal vysvetlenie COVID-19 a mRNA vakcín, ktoré šokuje svet.

V bezplatnej ukážke na X sú zahrnuté hlavné body, ktoré sú rozobrané v plnohodnotnom platenom videu na Carlsonovej webovej stránke.

V rozhovore Nehls hovorí, že vírus aj vakcíny boli navrhnuté tak, aby ľudia neboli schopní myslieť, pamätať si a odolávať propagande strachu. Cieľom je zredukovať ľudstvo na trvalý “zombie režim,” ovládaný svetovou vládou algoritmov umelej inteligencie.

Nehls o svojom výskume povedal: "Je to veľmi dôležité: “Uvedomil som si, že to nie je o zdraví. Nie je to’ani o peniazoch. Je to’o ovládnutí ľudskej mysle.”

Nehls’ konto je bohaté na dôkazy na podporu týchto ohromujúcich tvrdení, ktoré by v prípade pravdivosti znamenali sprisahanie s cieľom navždy zničiť ľudstvo.

Čítajte: Globalizmus je nezlučiteľný s katolíckym učením: V príspevku, ktorý vysvetľuje vzťah medzi neustálymi naratívmi strachu, šialenou politikou našich vlád a účinkami geneticky upravených proteínov bodliakov v COVID a “vakcínach,” dr. Nehls hovorí, že kúsky sa mu spojili, keď pochopil vplyv vírusu a injekcií na ľudský mozog.

“A potom to zrazu úplne začalo dávať zmysel a všetky kúsky skladačky do seba [hladko] zapadli,” vysvetľuje. “Mal som pred sebou obraz, ktorý jasne ukazoval, o čo im ide. A to je naozaj podkopávanie ľudskej schopnosti myslieť.”

Jeho 49-minútový rozhovor uverejnený na webovej stránke Tuckera Carlsona’s nie je žiadny aprílový žartík. Nehls v ňom vysvetľuje vedu a výskum, ktoré stoja za prekvapujúcimi tvrdeniami, ktoré uvádza vo svojej podpornej knihe.

‘Indoktrinovaný mozog’

Titul Indoktrinovaný mozog: Ako sa úspešne brániť globálnemu útoku na vašu duševnú slobodu, kniha “odhaľuje doteraz neznámy neurobiologický mechanizmus indoktrinácie, ktorý výrazne mení osobnosť.”

Nehls spolu s Naomi Wolfovou v knihe tvrdí, že mediálne strašenie je len jedným z frontov “vojny proti ľudskému mozgu.”

Prevažujúce dôkazy naznačujú, že boje proti večným pandémiám, nekontrolovateľným klimatickým zmenám a štátnym hraniciam sú len aspektmi jedinej, skrytej vojny proti ľudskému mozgu.

Cieľom je trvalé zajatie ľudstva –prostredníctvom zničenia nášho “mentálneho imunitného systému.”

Skutočným bojiskom je naša autobiografická pamäť, a tým aj mentálny imunitný systém našej spoločnosti.

Zbraň depresie

Nehls’ v knihe uvádza skutočnú pandémiu duševných chorôb a depresie, ktorá je podľa neho tiež skutočnou, ale vyrobenou krízou.

Prudký pokles duševného zdravia vo všetkých vekových skupinách nie je len kolaterálnou škodou chybnej stratégie anti-COVID-19, ale logickým vyústením skrytého a sofistikovaného procesu neuropatologickej indoktrinácie.

Epidémia duševných chorôb je symptómom a hnacím motorom masovej indoktrinácie, ktorej konečným cieľom je totálna kontrola.

Tento proces sa zameriava na Veľký mentálny reset, čím sa ľudstvo od začiatku stavia do pozície, aby ‘dobrovoľne’ prijalo nový totalitný systém napriek jeho zásadnej nezlučiteľnosti s ľudskou prirodzenosťou.

Čítajte: WHO vyzýva krajiny, aby do mája podpísali globalistickú pandemickú zmluvu: ‘Vznikne nová hrozba’

Ľudstvo v režime zombie

Nehls ilustruje, ako je ľudstvo preprogramované na základe prijateľného modelu ľudského vedomia, aby bolo bez pamäti, vlastnej činnosti a individuality.

Toto sa podľa neho robí preto, aby bola budúca technokratická vláda umelej inteligencie prijateľná pre obyvateľstvo, ktoré sa stalo poddajným vďaka biologickej vojne.

Deje sa tu ‘to, že ničíme individualitu.’

Tým “my” sú tu vlády a mimovládne organizácie, ktoré sa snažia realizovať svoju technokratickú tyraniu.

To znamená, že ničíme tú – vašu tvorivú silu ľudskosti. A potom dôverujeme, že sa len riadime pravidlami umelej inteligencie.

Ako sa to dosiahne v praxi? Nehls uvádza prácu nositeľov Nobelovej ceny – ekonóma Daniela Kahnemanna a priekopníka ľudského genómu Francisa Cricka, ktorí vyložili “dvojsystémovú” teóriu mozgu.

“Systém dva je mysliaci mozog,” hovorí Nehls, zatiaľ čo “systém jedna je naša štandardná činnosť počas dňa – ktorá nám umožňuje v štandardných situáciách reagovať spôsobom, ktorý nás nestojí žiadnu duševnú energiu.”

“A [Crick] nazval systém jedna režimom zombie. Takže ak už nie ste schopní zapojiť systém dva – pod útokom vírusu a šírenia strachu a nezdravého životného štýlu – potom sme uviazli v zombie režime a ja sa naozaj veľmi obávam zombie spoločnosti.”

Okrem potláčania liečivých prostriedkov Nehls spomína aj to, ako obmedzenia v podobe uzamknutia odradili ľudí od zdravého správania, znížili ich vystavenie slnečnému žiareniu, pohybu a odmeňujúcim sociálnym vzťahom. Aj to je podľa neho zámerné, pričom samotná výsledná depresia je mechanizmom vypnutia mysliaceho mozgu systému dva.

Carlson, viditeľne šokovaný, sa spýtal, čo to znamená pre náboženskú vieru.

Nehls odpovedá: “Náboženská viera je založená na pamäti. Ak sa pamäť prepíše – už máte odpoveď.”

Plánovaná budúcnosť je budúcnosť bez Boha a bez akejkoľvek zmysluplnej ľudskej identity. Možno práve to sa myslí, keď sa hovorí: “Nebudeš nič vlastniť a budeš šťastný.”

Vyzerá to tak, že tento hrozivý prísľub sa neobmedzuje len na majetok, ale zahŕňa aj dušu.

Mchanizmus ovládania

V rozhovore Nehls hovorí, že proteíny hrotov vo víruse a “vakcínach” boli zámerne navrhnuté tak, aby sa dostali do mozgu – činnosť, ktorá nebola možná pri SARS-CoV-1.

Uvádza, že výskumné práce uverejnené v rokoch 2007 a 2008 o tomto prvom výskyte koronavírusu preukázali nebezpečenstvo bodových proteínov, ktoré v tom čase spôsobovali len “sekundárny neurozápal”.

“Takže keď sa pozriete späť pred 15 rokmi, bolo jasné, že proteín spike je biologická zbraň proti mozgu, najmä proti tej časti mozgu, ktorú nazývam náš mentálny imunitný systém,” vysvetľuje Nehls, “čo je veľmi, veľmi dôležitá časť, ktorá nás robí ľuďmi … ktorá nám umožňuje myslieť, ktorá nám umožňuje byť zvedaví, ktorá nám umožňuje skúmať svet a, rozvíjať kultúru, všetko.”

Čítajte: Ano, COVID pochádza z laboratória. Kedy nás mainstreamové médiá prestanú plynofikovať?"

Záverom dodáva: “Takže proteín hrotov v podstate zaútočil na človeka, na samotný základ človeka.” 

Ako sa tieto proteíny hrotov stali schopnými priamo útočiť na mozog? 

“Zmenili SARS-CoV-1 na SARS-CoV-2 tým, že do genómu proteínu spike zaradili toto furínové štiepne miesto.”

Nehls dokazuje, že to bolo zámerné. Dodáva dôvody, prečo sa tak stalo, a tiež ukazuje, ako boli prostriedky vitamínu D a lítia – ktoré spolu s cvičením môžu zvrátiť poškodenie – potlačené a zdiskreditované Svetovou zdravotníckou organizáciou a v popredných lekárskych časopisoch.

Ako preprogramovať ľudstvo

Nehls má silné zázemie vo výskume Alzheimerovej choroby’zdokumentované na jeho vlastnej webovej stránke. Práve to ho priviedlo k pochopeniu zápalu mozgu a potlačeniu neurogenézy – prirodzenej regenerácie mozgových buniek – ktorá prebieha v oblasti známej ako hipokampus. Takto sa vytvárajú nové spomienky, ľudia sa učia a je to základ toho, čo robí ľudí individuálnymi v myslení a viere. Je sídlom ľudskej identity a podľa neho je terčom vojny proti samotnému ľudskému konaniu.

Hovorí, že pôsobenie bodových proteínov z vírusu aj z “vakcín” v mozgu vypína tvorbu spomienok rovnakým spôsobom, aký sa pozoruje pri Alzheimerovej chorobe”.

Odvolávajúc sa na prácu, ktorá ukázala, že do mozgu sa dostanú až 4 percentá mRNA z “vakcín”, Nehls vysvetľuje, prečo to vedie k masovému ovládaniu mysle.

Teda ak chcete naozaj zmeniť mozog –, je to’dvojstupňový proces. Najprv zablokujete neurogenézu tvorbu nových nervových buniek v hipokampe.

S zabrzdením mozgu je pripravený na programovanie.

Potom vymyslíte príbehy, ktoré chcete nainštalovať.

Nehls zdôrazňuje význam pripájania emócií k implantovaným príbehom, čo vysvetľuje, prečo správy neustále dodávajú nové veci, ktorých sa treba báť.

Ale keďže musia prísť s emóciou, nemôžete’prísť s rovnakým príbehom každý deň. Príbeh musíte meniť zo dňa na deň. Musíte prichádzať s novými príbehmi s rovnakým zámerom.

Ako príklady uvádza príbehy o sociálnom rozklade, masovej migrácii a jej dôsledkoch, hrozbe jadrovej vojny a “klimatickej kríze”.

“Všetky tieto príbehy sa objavujú deň čo deň,” hovorí, poukazujúc na to, že kríza je ústrednou témou Svetového ekonomického fóra a vlád, ktoré sa riadia jeho programom.

Svetové ekonomické fórum má program, ktorý prináša každý rok v januári – hovorí o ‘perma-kríze.’

Hovorí, že WEF má “stovky bodov”, na základe ktorých môžu “začať ďalšiu krízu.”

Čítajte: Svetové ekonomické fórum sleduje technológiu čítania myšlienok v boji ‘o váš mozog’

Prečo je to dôležité? Nehls hovorí, že “vaša osobná história je prepísaná týmito strach naháňajúcimi príbehmi.”

Plán v akcii

Nehls hovorí, že toto všetko bolo “dobre naplánované” – dokonca aj “nové pravidlá”, ktoré vlády, ako napríklad tá jeho v Nemecku “menili každý deň.”

Podľa neho to vyvolávalo dojem, že vlády nevedia, čo robia. Napriek tomu hovorí, že “ak sa pozriete na hipokampus – fungovanie autobiografickej pamäte – toto menenie pravidiel bolo súčasťou plánu.”

“Každodenné menenie pravidiel znamená, že si musíte zapamätať nové pravidlá. A tie prepisujú vaše pamäťové centrum,” hovorí. “Ide o inštaláciu nového operačného systému” – “zlého sociálneho operačného systému (SOS)” v spolupráci s preprogramovaním samotného ľudstva.

Nehls hovorí, že v minulosti bolo možné pozrieť sa cez “plot,” aj z tých najhorších režimov, či “je tráva na druhej strane zelenšia.”

S globálnym programom je cieľom odstrániť akúkoľvek alternatívu – v realite aj v predstavách.

“Musíte vytvoriť situáciu, v ktorej nebude žiadne útočisko,” hovorí Nehls, keď hovorí o globálnom rozsahu plánu. “Ak sú všetci napadnutí, neexistuje žiadna hranica. Nemáte kam odísť.”

V tejto vojne bez hraníc zostáva jediná bariéra, ktorú si zachováva vaša myseľ.

To je dôvod, prečo je bojovým priestorom skutočne mozog, ako bolo oznámil Dr. James Giordano vo svojej videoprezentácii z roku 2018 pre Inštitút modernej vojny vo West Pointe.

Nehls poukazuje na potrebu vymazať pamäť – pamäť z čias pred – na zachytenie ľudstva aj jeho budúcnosti.

Akonáhle začnete prepisovať minulosť, v mozgu už nie je žiadna hranica.

Napriek temnote svojich objavov a neskorej hodine Nehls poukazuje na to, že bitka sa neskončila, a tiež na to, ako ju možno vyhrať.

Čítajte: ‘Wuhan cover-up’: RFK Jr. odhaľuje Fauciho, Gatesa ako ‘frontmanov’ vojensko-medicínsko-priemyselného komplexu

Posolstvo nádeje

Nehls uzatvára tento možno najdôležitejší príbeh v dejinách moderného sveta posolstvom nádeje.

“Dá sa to zvrátiť,” tvrdí.

Hovorí, že proces ovládania sa dá zvrátiť u jednotlivca aj v masovej spoločnosti. Pre tých, ktorí sú už poškodení bodkovými proteínmi, hovorí, že vitamín D, cvičenie – a v ťažkých prípadoch liečba lítiom môžu obnoviť funkciu mozgu.

(Pre tých, ktorí majú záujem, je viac informácií o tom, ako očistiť telo od bodkových proteínov, na webovej stránke Front Line COVID-19 Critical Care Alliance tu. K dispozícii je aj množstvo ďalších zdrojov, ktoré poskytuje spoločnosť Wellness.)

Svoju knihu uzatvára “kapitolou nádeje,” v ktorej hovorí “môžeme sa zmeniť, môžeme sa opäť posilniť.” 

Opisuje elity ako “ľudí, [ktorí] majú akési božské sebavedomie,” hovorí, že je presvedčený, že “naozaj veria, že robia správnu vec, v ich svetonázore … že musíme vyhubiť ľudstvo, aby sme zachránili ľudstvo.” 

Nehls prichádza k povzbudivému záveru:

Ale nakoniec je jedno, čo si títo ľudia myslia.

Hovorí, že sme to my, kto získava na sile, my, ktorí držíme pravdu proti temnote.

Dôležitejšie je, čo si myslí čitateľ, čo si myslíme my všetci, pretože my sme väčšina.

Hovorí, že rastúci odpor voči tejto agende môže zachytiť absolútnu väčšinu názorov. 

V súčasnosti si [túto agendu] uvedomuje asi 20 percent, hádam, alebo možno aj 25 až 30 percent ľudí na celom svete.

Ak každý z nich dokáže presvedčiť len jedného človeka, tvrdí, “potom sme 50 až 60 percent.”

Jeho posolstvo spočíva v tom, že poznanie tohto sprisahania proti ľudstvu je zbraňou, ktorú môžete použiť v boji proti tomuto diabolskému plánu na život. 

Ak je masa 50 až 60 percent ľudí, môžeme presvedčiť tých, ktorí nevedia a nechcú vedieť, že existuje väčšina ľudí, ktorí chcú humánnu budúcnosť pre naše deti.

Nehls je naďalej presvedčený, že “všetci zvíťazíme. Som’tým na 100 percent presvedčený.